Tsig0s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Kαλησπέρα στην ομάδα, Long story short για να μην σας ταλαιπωρώ μετά από αρκετές ώρες αποτυχημένων προσπαθειών να βάλω google services στο κινητό μου, ήθελα να ρωτήσω 3 πράγματα. 1) Γίνετε ακόμα να βάλεις g services? 2) Αν ξέρει κάποιος ΣΤΑΝΤΑΡ μια μέθοδο που να δουλεύει ΤΩΡΑ. 3) Υπάρχει κάποιο μαγαζί που το κάνει (δεν με νοιάζει να το πληρώσω) Clarifications Δεν θέλω εφαρμογές τύπου dual space. θέλω να έχω κανονικά τα services στο κινητό μ. Το κινητό τρέχει emui 11.0.0 με build number 11.0.0.184(c432e5r4p3) (είχα δοκιμάσει να κάνω και downgrade αλλά δεν.)
Tsig0s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Tsig0s
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δεν εχω να προτεινω κατι, αλλα σε αλλα θεματα που λεμε για την απουσια των g services απο τις συσκευες την huawei, ολοι λενε οτι οι εφαρμογες που εχει το store της δουλευουν απροβληματιστα χωρις αυτα. Δεν ισχυει?
Tsig0s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, jim_p είπε Δεν εχω να προτεινω κατι, αλλα σε αλλα θεματα που λεμε για την απουσια των g services απο τις συσκευες την huawei, ολοι λενε οτι οι εφαρμογες που εχει το store της δουλευουν απροβληματιστα χωρις αυτα. Δεν ισχυει? ισχυει απλα το θεμα ειναι οτι καποιες εφαρμογες δεν ειναι στα τελευταια τους upadate. plus καποιες δεν υπαρχουν καν.
broxopios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Πρόσφατα πήραν οι ανιψιες μου το huawei P smart S και θυμήθηκα ότι δεν μπορούν να έχουν τις υπηρεσίες Google. Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Υπάρχει κάτι; Κυρίως play store για να κατεβάζουν κανένα παιχνίδι που θέλουν.
koutsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, broxopios είπε Καλησπέρα. Πρόσφατα πήραν οι ανιψιες μου το huawei P smart S και θυμήθηκα ότι δεν μπορούν να έχουν τις υπηρεσίες Google. Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Υπάρχει κάτι; Κυρίως play store για να κατεβάζουν κανένα παιχνίδι που θέλουν. Από το store της Huawei μόνο. Δεν έχει παιχνίδια εκεί;
broxopios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 42 λεπτά πριν, koutsis είπε Από το store της Huawei μόνο. Δεν έχει παιχνίδια εκεί; Μου είπαν ότι δεν έχει κάποια από αυτά που είναι στο play store. Δεν το πολυέψαξα
alxnt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάντως μπορείς να κατεβάσεις τα apps από διάφορα sites και να τα εγκαταστήσεις κανονικά. Απλά δε θα παίρνουν ενημερώσεις και κάποια στιγμή ίσως να μην παίζουν. Τότε απλά κατεβάζεις την καινούργια έκδοση. (Δεν εννοώ τα gapps αλλά τις υπόλοιπες που κατεβάζεις μέσω gapps.) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από alxnt
Tsig0s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, alxnt είπε Πάντως μπορείς να κατεβάσεις τα apps από διάφορα sites και να τα εγκαταστήσεις κανονικά. Απλά δε θα παίρνουν ενημερώσεις και κάποια στιγμή ίσως να μην παίζουν. Τότε απλά κατεβάζεις την καινούργια έκδοση. (Δεν εννοώ τα gapps αλλά τις υπόλοιπες που κατεβάζεις μέσω gapps.) i know. ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα θελω η να εχω τα παντα η τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα