Herald Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβεις, τα έχω έτσι με το EQ, αλλιώς δεν ακούγονται Ψήνομαι και για τα LCD1 αλλά διαβάζω πολύ αντιφατικά πράματα, και μετά τα LCD2 βαράνε 1000αρικο. Τα 1770 δεν είναι ότι δεν έχουν λεπτομέρεια και πιο ψηλά, απλά πρέπει να ανεβάσεις το volume στο θεό. όταν όμως ανεβάσεις το volume ανεβαίνουν και τα low μαζί και απλά κουφαίνεσαι Mε το EQ πάντως είναι πολύ καλά, στα ίδια επίπεδα / ίσως καλύτερα από τα 846. Απλά καθαρά από δικό μου γούστο προτιμώ τα 846, είναι λιγότερο παιχνιδιάρικα αλλά έχουν πολύ σφιχτό μπάσο ΥΓ1. Επίσης τα beyer είναι κυριολεκτικά ΤΑΝΚ. Ειλικρίνα τα mobius ήταν σαν κινέζικα από το περίπτερο, δεν μου πήγαινε η καρδιά να δώσω 400€ για τέτοια κατασκευή. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από Herald
pirmen56 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Herald είπε Για να καταλάβεις, τα έχω έτσι με το EQ, αλλιώς δεν ακούγονται Ψήνομαι και για τα LCD1 αλλά διαβάζω πολύ αντιφατικά πράματα, και μετά τα LCD2 βαράνε 1000αρικο. Τα 1770 δεν είναι ότι δεν έχουν λεπτομέρεια και πιο ψηλά, απλά πρέπει να ανεβάσεις το volume στο θεό. όταν όμως ανεβάσεις το volume ανεβαίνουν και τα low μαζί και απλά κουφαίνεσαι Mε το EQ πάντως είναι πολύ καλά, στα ίδια επίπεδα / ίσως καλύτερα από τα 846. Απλά καθαρά από δικό μου γούστο προτιμώ τα 846, είναι λιγότερο παιχνιδιάρικα αλλά έχουν πολύ σφιχτό μπάσο ΥΓ1. Επίσης τα beyer είναι κυριολεκτικά ΤΑΝΚ. Ειλικρίνα τα mobius ήταν σαν κινέζικα από το περίπτερο, δεν μου πήγαινε η καρδιά να δώσω 400€ για τέτοια κατασκευή. Που να δεις ποιότητα κατασκευής και υλικών στα 650/660. Άστα να πάνε. Αλλά η φυσικότητα των Senn flagships είναι κάτι μοναδικό. Τα LCD 2/3 θέλουν και αυτά EQ γιατί τείνουν στο μουντό. Αλλά το μπάσο σε planar έχει απίστευτη ροή. Μηδέν παραμόρφωση και αίσθηση αντήχησης. Ίσως η καλύτερη εμπειρία μπάσου ακόμα και σε σχέση με πανάκριβα ηχεία σε δωμάτιο. Όσο για τον όγκο, κάνουν όλα τα άλλα σετ να ακούγονται σαν earbuds. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από pirmen56 1
Herald Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Που να δεις ποιότητα κατασκευής και υλικών στα 650/660. Άστα να πάνε. Αλλά η φυσικότητα των Senn flagships είναι κάτι μοναδικό. Τα LCD 2/3 θέλουν και αυτά EQ γιατί τείνουν στο μουντό. Αλλά το μπάσο σε planar έχει απίστευτη ροή. Μηδέν παραμόρφωση και αίσθηση αντήχησης. Ίσως η καλύτερη εμπειρία μπάσου ακόμα και σε σχέση με πανάκριβα ηχεία σε δωμάτιο. Όσο για τον όγκο, κάνουν όλα τα άλλα σετ να ακούγονται σαν earbuds. Τον dms τον ξερεις φαντάζομαι? Αν δεις το review του για τα 1770 pro, εχει πεσει μεσα. Tα υπολοιπα reviews που ειδα δεν εχουν επαφη με αυτο που ακουσα στα αυτιά μου.
Herald Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 @pirmen56 Ένα update, η στρώσανε τα ακουστικά η τα αυτιά μου. Σήμερα κατέβασα λίγο το EQ σε πιο flat / default. Μου ακούγονται αρκετά καλύτερα σήμερα, σαν να ξεμπούκωσαν. Μόνο τα vocals παραμένουν πίσω στο background χωρίς EQ.
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, Herald είπε @pirmen56 Ένα update, η στρώσανε τα ακουστικά η τα αυτιά μου. Σήμερα κατέβασα λίγο το EQ σε πιο flat / default. Μου ακούγονται αρκετά καλύτερα σήμερα, σαν να ξεμπούκωσαν. Μόνο τα vocals παραμένουν πίσω στο background χωρίς EQ. Μην παιδεύεσαι. Υπάρχουν έτοιμα EQ από Sonarworks, Oratory, Crinacle. Της sonarworks είναι καλό στα vocals αλλά θέλει πληρωμή(ή το άλλο) ή trial έκδοση με κόπια του FR με την παρακάτω μέθοδο*. Μπορείς επίσης να φτιάξεις δικό σου EQ ώστε π.χ. να πλησιάσεις τον ήχο των 846 μέσα από τα 1770pro. https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/crinacle/gras_43ag-7_harman_over-ear_2018/Beyerdynamic DT 1770 Pro (velour earpads) * Spoiler 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα