Προς το περιεχόμενο

Realme 7 pro. NFC;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Giannisvar είπε

Πώς μπορώ να το τσεκαρω αυτό;

Μήπως υπάρχει η επιλογή επεξεργασίας στον πίνακα όπου μπορείς να προσθέσεις επιπλέον επιλογές;Για το NFC εννοώ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μήπως υπάρχει η επιλογή επεξεργασίας στον πίνακα όπου μπορείς να προσθέσεις επιπλέον επιλογές;Για το NFC εννοώ.

Το εχω ψάξει, μαλλον δεν διαθετει το κινητο μου.

3 ώρες πριν, Annasp είπε

Πάτα imei check και θα σου βγάλει πολλές ιστοσελίδες

Το τσεκαρα αλλα δεν μου λεει ποια εκδοση είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2021 στις 9:12 ΜΜ, Giannisvar είπε

Tα έχω ψαξει όλα, δεν μου το βγάζει καθολου. 

Screenshot_2021-06-25-15-50-51-89.jpg

Screenshot_2021-06-25-15-50-55-30.jpg

Μόλις παρέλαβα το Realme 7 Pro από το Amazon. Σε μένα το εικονίδιο του NFC είναι δίπλα στο personal hotspot.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.

Γιατί δεν μου εμφανίζει την ενημέρωση για το Android 11;

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Μόλις παρέλαβα το Realme 7 Pro από το Amazon. Σε μένα το εικονίδιο του NFC είναι δίπλα στο personal hotspot.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο για να μην ανοίγω καινούριο θέμα.

Γιατί δεν μου εμφανίζει την ενημέρωση για το Android 11;

Δεν την έχει πάρει ακόμη, σε εμένα τουλάχιστον.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Giannisvar είπε

Δεν την έχει πάρει ακόμη, σε εμένα τουλάχιστον.

Σοβαρά; Το προηγούμενο μου κινητό (Xiaomi Mi A3) πήρε Android 11 πριν από μερικούς μήνες και θεωρούσα ότι θα έχει πάρει και το Realme 7 Pro.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Σοβαρά; Το προηγούμενο μου κινητό (Xiaomi Mi A3) πήρε Android 11 πριν από μερικούς μήνες και θεωρούσα ότι θα έχει πάρει και το Realme 7 Pro.

Μπα, android 10 ακόμη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Λέγαν από το customer service της realme της Ευρώπης που ρώτησα μέσα στον Ιούνιο σίγουρα 100% εν τω μεταξύ αύριο έχουμε 30 Ιουνίου 😅 εν τω μεταξύ και εγώ είχα android one και τα έπαιρνε όλα πολύ γρήγορα αλλά δυστυχώς τα σταμάτησαν αλλιώς γενικά αργούν οι ενημερώσεις σε όλα τα midrange αλλά τουλάχιστον έπρεπε να μην έχουν εγκαταλείψει τόσο την αγορά της Ευρώπης στην Ινδία έχει βγει καιρό τώρα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Annasp είπε

Ναι δεν ειναι η αναβαθμιση σε 11 ειναι το security patch του Ιουνιου απλα... το δειχνει σαν Α.38

Εμένα μου βγάζει το Α41, και την προηγούμενη εβδομάδα που αγόρασα το κινητό και το άνοιξα την ίδια μέρα έκανε αναβάθμιση στο Α39.

• Δημιουργία νέου...