Giannisvar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα!! Ψάχνω να βρω στο realme 7 pro την λειτουργία nfc και δεν υπάρχει πουθενά. Πολλά σάιτ λένε ότι υποστηρίζει NFC και στις ερωτήσεις στο skroutz άλλοι κάτοχοι λένε ότι υποστηρίζει κανονικα, έχω κατεβάσει και εφαρμογή τράπεζας eurobank αλλά δεν μου εμφανίζει καν την επιλογή για ανέπαφη πληρωμή μέσω του eurobank wallet. Ξέρετε κάτι σχετικά με το NFC στο realme 7 pro; To αγόρασα απο καταστημα στο skroutz ειναι ΕU version. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από Giannisvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Το ευρωπαϊκό υποστηρίζει σίγουρα , το global νομίζω όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisvar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, vargas είπε Το ευρωπαϊκό υποστηρίζει σίγουρα , το global νομίζω όχι Ευρωπαϊκό είναι, από εδώ το αγόρασα https://locoss.com/el/realme/84987-realme-7-pro-8gb128gb-dual-sim-mirror-blue-eu-6941399026612.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Σε Realme UI 1.0 είναι στο "Settings" > "Other Wireless Connections" > "NFC". Δε το βλέπεις εκεί ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisvar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ribo7 είπε Σε Realme UI 1.0 είναι στο "Settings" > "Other Wireless Connections" > "NFC". Δε το βλέπεις εκεί ε? Οχιι Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από Giannisvar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisvar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 To έχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στο κατάστημα αγοράς, Στην περιγραφή του, δεν αναφέρει πως έχει NFC. Καλύτερα πάρε τους ένα τηλέφωνο και ρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Ειναι στο notification bar με ενα N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisvar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Annasp είπε Ειναι στο notification bar με ενα N Tα έχω ψαξει όλα, δεν μου το βγάζει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Προφανώς από εκεί που το πήρες δεν σου έδωσαν ευρωπαϊκή συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisvar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Προφανώς από εκεί που το πήρες δεν σου έδωσαν ευρωπαϊκή συσκευή. Η ευρωπαϊκή έκδοση έχει και η global δεν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μερικές φορές αναφέρουν ως global, κινεζικές εκδόσεις με απλά περασμένες rom με έξτρα γλώσσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, eko13 είπε Μερικές φορές αναφέρουν ως global, κινεζικές εκδόσεις με απλά περασμένες rom με έξτρα γλώσσες. Αν ήταν σφραγισμένο δύσκολο αυτό, ίσως πάνω στο κουτί να γράφει το μοντέλο και για που προορίζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι μάλλον δεν είναι η ευρωπαϊκή έκδοση στο skroutz όμως αν δεν έγραφε ότι έχει nfc δεν μπορείς να κάνεις κάτι τσεκαρε το imei να δεις ποια έκδοση ειναι Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από Annasp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisvar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Annasp είπε Ναι μάλλον δεν είναι η ευρωπαϊκή έκδοση στο skroutz όμως αν δεν έγραφε ότι έχει nfc δεν μπορείς να κάνεις κάτι τσεκαρε το imei να δεις ποια έκδοση ειναι Πώς μπορώ να το τσεκαρω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις