Ultron Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας , https://www.whatsup.gr/c/zoulapi/ Ισχυεί για τις πρώτες 20k ενεργοποιήσεις Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από Ultron 10 15
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω το πήρα πριν λίγο χωρίς φοιτητικό. Δοκιμαστε να μπείτε από χρομ και οχι από αππ ! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από Eddy_Gordo 1 1
1nsom-n1k Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Ποιος άνθρωπος θέλει να τον αποκαλούν ζλάπι;;; Φοιτητομπιφτεκια;;; Μάλλον το μυαλό από τους μαρκετίστες του γουάτς άππ έγινε κεφτές μου φαίνεται... Βάλανε και αυτόν τον αντιπαθητικό να δαχτυλοδείχνει... 2 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Εμενα δεν μου ανοιγε μου ελεγε οτι πρεπει να εγκαταστησω το What's Up Επειδη δουλευω Firefox στο κινητο επρεπε να κανω τα εξης. Στις ρυθμισεις του Firefox εχει "Ανοιγμα συνδεσμων σε εφαρμογες" πρεπει να ειναι ενεργο. Μετα στο ιστορικο μου ειχε δυο φορες το https://www.whatsup.gr/c/zoulapi/ Στην μια εχει το m στο τελος δεν πρεπει να εχει το m 6 2
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Ποιος άνθρωπος θέλει να τον αποκαλούν ζλάπι;;; Φοιτητομπιφτεκια;;; Μάλλον το μυαλό από τους μαρκετίστες του γουάτς άππ έγινε κεφτές μου φαίνεται... Βάλανε και αυτόν τον αντιπαθητικό να δαχτυλοδείχνει... Δε λες πάλι καλά που φαίνεται να ακολουθούν μια πιο νεανική γραμμή; Συμμερίζομαι ότι ο συγκεκριμένος "κωμικός" είναι αντιπαθητικός και με φθηνό χιούμορ, αλλά όχι άλλο "σήμα καμπάνα" που θυμίζει πιο πολύ εποχή Κωνσταντάρα παρά 2005 (ή οπότε ήτανε) ή ότι άλλο "νεανικό" σκαρφίστηκε ένας 60χρονος διαφημιστής.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 To σήμα καμπάνα σε φυλακια και ξερονησια της κοτε στη μεση του πουθενα ηταν lifeline ....Παντως τα τρέχοντα προσφορουδια των καρτελ είναι για τον νεανικόν π@τσον 2 1
vaga1um3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Εγω το πήρα πριν λίγο χωρίς φοιτητικό. Δοκιμαστε να μπείτε από χρομ και οχι από αππ ! Ετσι κ γω. Ευχαριστω για το τιπ
koukis hlias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε Εγω το πήρα πριν λίγο χωρίς φοιτητικό. Δοκιμαστε να μπείτε από χρομ και οχι από αππ ! Είσαι ωραίος από safari αρνιόντανε να λειτουργήσει
salmp7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Ποιος άνθρωπος θέλει να τον αποκαλούν ζλάπι;;; Φοιτητομπιφτεκια;;; Μάλλον το μυαλό από τους μαρκετίστες του γουάτς άππ έγινε κεφτές μου φαίνεται... Βάλανε και αυτόν τον αντιπαθητικό να δαχτυλοδείχνει... Όσο καλές οι διαφημίσεις της κοσμοτέ άλλο τόσο κακές με "νεανικό" στυλ του whats up 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα