andreas1gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Errik είπε Παραλαβή απο κατάστημα δεν έχει?!! Οχι Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από andreas1gr
proklos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ βλέπω ότι έχει παραλαβή από κατάστημα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από proklos
dchatz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 παρέλαβα χθες από MALL στο Μαρούσι. Δεν έχει παραλαβή από όλα τα καταστήματα. Λογικά έχει μόνο από αυτά στα οποία έχει στοκ. Σιγά σιγα θα μειώνονται προφανώς.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, proklos είπε Εγώ βλέπω ότι έχει παραλαβή από κατάστημα. Aρχικα ειχε, μετα εφευγαν καταστηματα σιγα σιγα, χθες προχθες ειχε μονο Λευκωσια αν θυμαμαι καλα, Ελλαδα τιποτα. Ισως εφεραν ξανα (ή ειχαν ακυρωσεις ; ) αν τωρα δειχνει διαθεσιμοτητα.
louben Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Η online Παραγγελια είναι εκτός προς το παρόν. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από louben
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Μια χαρά δείχνει το online. Έχει πολλά pick point στην Αθήνα... 1
Strategos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 το έβαλα στο καλάθι εχτές το μεσημέρι, το απόγευμα την ίδια μέρα το πήρα από το κατάστημα Ζωγράφου. μου έβγαλε την πίστη για να κάνει connect με ένα HP Elitebook αλλά από τη στιγμή που συνδέθηκε ήτανε κομπλέ. Back/Front με αριστερά δεξιά την ροδέλα δεν μπορείς να κάνεις.
Devilcried Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Το εβάλα για παραδοση mall το πηρα την επομενη μερα. Σε ενα Dell Inspiron και στο Mi box συνδέθηκε απροβλημάτιστα.
geopro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2021 στις 9:26 ΜΜ, DrElNinio είπε Έχει 4-Way scroll wheel, που δεν ξέρω αν μπορεις να το κάνεις να λειτουργεί σαν back/forward button, το δοκίμασα και δεν λειτουργεί από default. δεν έρχεται με κάποιο software και φυσικά δεν διάβασα το manual 😂 Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το οριζόντιο scroll αλλά δεν τα κατάφερα. Ούτε η λήψη του Mouse and Keyboard Center βοήθησε. Καμιά ιδέα ; Κατά τα άλλα, καλό το ποντίκι σαν λειτουργία αν και η ποιότητα των υλικών δεν ενθουσιάζει. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από geopro
ChrisN.S. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στις 1/7/2021 στις 11:22 ΠΜ, Strategos είπε το έβαλα στο καλάθι εχτές το μεσημέρι, το απόγευμα την ίδια μέρα το πήρα από το κατάστημα Ζωγράφου. μου έβγαλε την πίστη για να κάνει connect με ένα HP Elitebook αλλά από τη στιγμή που συνδέθηκε ήτανε κομπλέ. Back/Front με αριστερά δεξιά την ροδέλα δεν μπορείς να κάνεις. Back/Forward
geopro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 41 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Back/Forward Τελικά οριζόντιο scroll ή Back/Forward έχει ή δεν έχει ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, geopro είπε Τελικά οριζόντιο scroll ή Back/Forward έχει ή δεν έχει ; Στις 1/7/2021 στις 11:22 ΠΜ, Strategos είπε Back/Front Forward με αριστερά δεξιά την ροδέλα δεν μπορείς να κάνεις. 1
@topos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Πάντως πιστεύω πως ίσως διυλιζουμε τον κονωπα για ένα ποντίκι περιστασιακής χρησης στο 12ευρω. Α)Εάν κάποιος θέλει απλο Bluetooth ποντίκι για να γλιτώσει καμία θύρα usb σε λαπτοπ χωρίς να χρειάζετε back/forward κουμπια είναι μια χαρά. Β)Εάν κάποιος θέλει ποντίκι να κοτσαρει σε smart tv, tv box, PC για παρουσιασεις η tablet/κινητό επίσης είναι super Σοβαρό ποντίκι, για σοβαρή δουλειά σίγουρα δεν είναι. (Κυρίως λόγο μικρου μεγέθους+έλλειψη back/forward κουμπιών.) 2
stelrp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δυστυχώς δεν παίζουν σε παλιά λάπτοπ που έχουν Bluetooth, πχ core2duo. Αλλά και σε ένα hp omen gaming του 2018 μου έβγαλε τη πίστη να το δει. Τα Logitech παίζουν με τη μία και παντού. Αλλά είναι ακριβότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα