Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Στο free play days ειναι το biomutan ρε σεις....

Εμενα ελεγε install with gold, κατι τετοιο. Ειναι για περιορισμενο χρονο δηλαδη?

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζει κανονικα δεν ειναι ντεμο....μαλλον αυτο που λες... Ωραιο bug😊

Άργησε να μου εμφανισει τις απαντησεις...

Ουτε και 'γω προλαβαίνω να το τελειωσω...

Κανενα προβλημα, ετσι κι αλλιώς εχουμε τοσα πολλα που θελουμε τρεις ζωες και λιγες ειναι🙄 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, firepc είπε

το κατεβαζω και εγω 👍

Αντε να δουμε τι θα πρωτοπαιξουμε.. Πλακωσαν ολα μαζι

*καποια sites λενε οτι ειναι bug, το γεγονος οτι ειναι στο gold

Free Play Days είναι. Παίζεις ΠΣΚ ελεύθερα για να το δοκιμάσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανα διαθέσιμες κονσόλες στον Κωτσόβολο

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/217078-microsoft-xbox-series-x

Edit : Ελπίζω να μην φάμε άκυρο γιατι έβαλα αντικαταβολη

Επεξ/σία από UncleKim
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλή μας αγελάδα... Τελικά θα έχουμε το next-gen update στις 11/11; ...δεν πας για ψάρεμα;

Επεξ/σία από gr8effect
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια tv cx με το τελευταίο update. Να ενεργοποιήσω το freesync στο series x η όχι? Αν το έχω κλειστό μου γράφει η τβ vrr αν το ανοίγω μου γραφει freesync active. Επισης τα 120hz να τα Ανοιγω στο Xbox μόνο όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στα 120?Γιατι έπαιζα avengers και στην τβ μου έλεγε πάλι 120hz ότι παίζει, ενώ είναι 60 το avengers

Επεξ/σία από aekoupoli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

Έχω μια tv cx με το τελευταίο update. Να ενεργοποιήσω το freesync στο series x η όχι? Αν το έχω κλειστό μου γράφει η τβ vrr αν το ανοίγω μου γραφει freesync active. Επισης τα 120hz να τα Ανοιγω στο Xbox μόνο όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στα 120?Γιατι έπαιζα avengers και στην τβ μου έλεγε πάλι 120hz ότι παίζει ενώ είναι 60 το avengers

Πλέον dolby vision έχεις και με freesync πληροφοριακά.

Να έχεις την κονσόλα μόνιμα σε 4K@120 γιατί μειώνεται το input lag ακόμα και σε  games που δεν είναι 120fps (βλέπει η tv το output της κονσόλας σε 4K@120).

Αμελητέες οι διαφορές VRR με FREESYNC, ίσως δουλεύει καλύτερα το LFC  με το 2ο mode ενεργοποιημένο σε κάποια games.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Πλέον dolby vision έχεις και με freesync πληροφοριακά.

Να έχεις την κονσόλα μόνιμα σε 4K@120 γιατί μειώνεται το input lag ακόμα και σε  games που δεν είναι 120fps (βλέπει η tv το output της κονσόλας σε 4K@120).

Αμελητέες οι διαφορές VRR με FREESYNC, ίσως δουλεύει καλύτερα το LFC  με το 2ο mode ενεργοποιημένο σε κάποια games.

Α γιαυτό μου δείχνει πάντα 120 τότε η τβ. Γιατί στο reddit έλεγαν ότι μπορεί να θολώνει το παιχνίδι αν έχεις 120 ενεργο σε παιχνιδι που είναι 60 και κάτι τέτοια. Για το dolby με το freesync το ξέρω είδα τον Κινέζο στο YouTube.Με dolby ενεργό παίζω τώρα.Οπότε το αφήνω με freesync και μόνιμα 120.Ευχαριστω για την απάντηση

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, Fulgore said:

If you preorder Forza Horizon 5 Premium Edition you'll be able to play Forza Horizon 5 four days earlier than everyone else. While FH5 releases on Nov. 9, Forza Horizon 5 Premium Edition preorders will unlock on Nov. 5, 2021.

Τζάμπα το χω το gamepass;;; 

Αργότερα που θα πέσει η τιμή θα πάω την premium/ultimate. 

Δε πειράζει θα περιμένω μέχρι τις 9 Νοέμβρη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...