Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Choutas είπε

Πάντως το τρέιλερ ήταν πολύ καλό το παιχνίδι έχει αναβαθμιστεί αρκετά για να ξαναπαιχτεί.

Όντως αν ειναι οπως το δείχνουν φενεται να το έχουν κάνει πολυ καλο

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, αν αγοράσω το game Pass για να παίξω το forza και μετά αγοράσω το παιχνίδι από το steam το save θα είναι ίδιο ή θα το χασω και θα το ξανά ξεκινήσω από την αρχή στο steam? 

Δημοσ.
3 minutes ago, giorgosval said:

Καλησπέρα παιδιά, αν αγοράσω το game Pass για να παίξω το forza και μετά αγοράσω το παιχνίδι από το steam το save θα είναι ίδιο ή θα το χασω και θα το ξανά ξεκινήσω από την αρχή στο steam? 

Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει cross save me steam

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Κανωντας τη μεταβαση απο x σε series x δεν αρκει να εχω ολα τα παιχνιδια μου σε εξωτερικο δισκο ε ; Θα πρεπει να τα ξανακατεβασω ;;;; ( ειναι παρα πολλα )

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Καλησπερα παιδια

Κανωντας τη μεταβαση απο x σε series x δεν αρκει να εχω ολα τα παιχνιδια μου σε εξωτερικο δισκο ε ; Θα πρεπει να τα ξανακατεβασω ;;;; ( ειναι παρα πολλα )

Μπορείς να τα έχεις σε εξωτερικό δίσκο κανονικά. Απλά καλό είναι τα παιχνίδια που θες να παίζεις να τα περάσεις στον εσωτερικό της κονσόλας. Και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα θα έχεις σε loadings και quick resume (σε όσα παιχνίδια δουλεύει σωστά) και θα παίζουν τα next gen games όπως πρέπει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...