Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Malthador
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Για όποιον ψωνίζει από Βραζιλία, το Just Cause 3 XXL edition έχει 2,50 ευρώ. Είναι στα 30 fps απλά να ξέρετε.

Επεξ/σία από gregpec2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, james9tito είπε

Υπαρχει καπου προχειρη η διαδικασια για το βραζιλιανικο store?

Για αρχή μπαίνεις στο xbox-store-checker βλέπεις τιμές από τα stores και υπολογίζεις περίπου πόσο κοστίζουν εκείνα που θέλεις και αγοράζεις την/τις ανάλογες gift cards βάση της χώρας που έχεις επιλέξει. Δεν ξέρω αν δουλεύει με όλα τα MS stores, στο βραζιλιάνικο πάντως που είναι από τα φθηνότερα δουλεύει κανονικότατα. Τα υπόλοιπα στο βιντεάκι.

Ότι απορίες έχεις ρώτα, κι εγώ τώρα τα μαθαίνω.

3 ώρες πριν, gregpec2 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Για όποιον ψωνίζει από Βραζιλία, το Just Cause 3 XXL edition έχει 2,50 ευρώ. Είναι στα 30 fps απλά να ξέρετε.

Spoiler

Μόλις πήρα και εγώ το metro exodus gold στα 3.9 από brasil... Έχω γεμίσει παιχνίδια που δεν έχω παίξει και ακόμα αγοράζω ένα πράμα. 

11 ώρες πριν, Tigio13 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μόλις πήρα και εγώ το metro exodus gold στα 3.9 από brasil... Έχω γεμίσει παιχνίδια που δεν έχω παίξει και ακόμα αγοράζω ένα πράμα. 

Spoiler

Vamos Brazil! 😄

12 λεπτά πριν, gregpec2 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Vamos Brazil! 😄

που βρισκεις παιχνιδια και εχεις γεμισει αδερφε ; Αφου το XBOX δεν εχει παιχνιδια 

Μια ερώτηση για τους κατόχους lg oled.Δοκιμαζω τώρα το dolby vision και βλέπω ότι το wide color gamut είναι κλειδωμένο.

Όταν είχαμε hdr ,σαν προτεινόμενη ρύθμιση έχουμε το auto καθώς δεν τραβάει την χρωματική παλέτα και δεν δίνει αυτό τον κορεσμένο τόνο.Με το dv το wide θεωρείται σωστό ενώ με το hdr είναι λάθος?

Το wide του dv είναι διαφορετικό από το wide του HDR?Εκτός αν έχει να κάνει με το 12 bit αλλά και πάλι δεν έχουμε τέτοια πάνελ.Κατοχος C9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, George7Byron είπε

Μια ερώτηση για τους κατόχους lg oled.Δοκιμαζω τώρα το dolby vision και βλέπω ότι το wide color gamut είναι κλειδωμένο.

Όταν είχαμε hdr ,σαν προτεινόμενη ρύθμιση έχουμε το auto καθώς δεν τραβάει την χρωματική παλέτα και δεν δίνει αυτό τον κορεσμένο τόνο.Με το dv το wide θεωρείται σωστό ενώ με το hdr είναι λάθος?

Το wide του dv είναι διαφορετικό από το wide του HDR?Εκτός αν έχει να κάνει με το 12 bit αλλά και πάλι δεν έχουμε τέτοια πάνελ.Κατοχος C9

Δες το video του Vincent από το HDTVTest:

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 2

Βάλε και εμένα στην παρέα (θα το δοκιμάσω στην αρχή με game pass που έχω στην άκρη για 14εις μέρες και αν πάνε όλα καλά και τρέχει μια χαρά στο pc μου θα το αγοράσω)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...