Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

ξερει κανεις αν τα ακουστικα AULA S600 παιζουν σε XBOX Series X ; 

https://www.skroutz.gr/s/26349598/Aula-Mountain-S600-Over-Ear-Gaming-Headset-USB.html

Όχι δεν παίζουν.

Θέλεις ακουστικά με 3.5mm για ενσύρματη χρήση.

Αν θέλεις, μπορεις να μπεις στο site της microsoft που έχει την λίστα με τα recommended ασύρματα και ενσύρματα ακουστικά. Δεν σημαινει οτι τα αλλα δεν θα παιζουν, απλά τα πιο απλα πχ (έστω κ αυτά του κινητού σου) δεν θα υποστήριζουν όλες τις τεχνολογίες ήχου που διατείνεται η MS.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, privateer είπε

forza horizon και realistic... lol ρε :D

7 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

https://www.xbox.com/el-GR/promotions/sweepstakes/xbox-all-star?ocid=Sweepstakes_soc_omc_xbo_tw_Photo_buy_10.11.1

Αυτό με τον bob μου αρέσει πολύ και ας είμαι 42 και ας μην μου άρεσε ποτέ ο σφουγγαράκης !!!!

Two custom Xbox Series X console and controllers modeled after Spongebob Squarepants and Teenage Mutant Ninja Turtles respectively.

αυτό θα γίνει αγορά asap

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η πρώτη φορά παντος που περιμένω τίτλο halo να βγει.χωρις να γουστάρω πολύ τα προηγούμενα halo και έχοντας παίξει την beta halo ,cod και bf δεν υπάρχει επαφή στο ποσό διασκεδαστικο είναι το multi του halo σε σχέση με τα αλλα που επαιξα με το ζορι καμια ωρα.το παιχνίδι θα κάνει μεγάλο σαματά 

18 ώρες πριν, privateer είπε

Θα οδηγάμε δεξια ρεε..ευτηχως

Back4blood κατεβαινει στο pass τωρα

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Brazil 4€ η Gold

πως γίνετε με 4 ευρώ να το πάρουμε κάποιο link?
υπάρχει κάποιος οδηγός πρέπει να χρησιμοποιήσω vpn?
γίνετε με ελληνική κάρτα η paypal?

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, andreas443 είπε

πως γίνετε με 4 ευρώ να το πάρουμε κάποιο link?
υπάρχει κάποιος οδηγός πρέπει να χρησιμοποιήσω vpn?
γίνετε με ελληνική κάρτα?

Οχι δεν θες vpn. Απλά ψωνιζεις gift card brazil με το paypal σου η την κάρτα σου.

Είναι πανεύκολο ,μια φορά θελει μια διεύθυνση να προσθέσεις και τελείωσε.ψαχτειτε λίγο Σε youtube η google. Τα games ειναι παφθηνα στο xbox .day one τα χτυπάς 35αρια. Και μετά πέφτουνε 10 και 20 ευρώ. Θα παιρνα valhalla που το είχε 20 ευρώ αλλά δεν ξέρω τι να πρωτοπαιξω 

Εδω τσεκάρεις και από εδώ αγοραζεις 

https://xbox-store-checker.com/en/

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

H gold edition είναι αυτή που πήρε ray tracing αναβάθμιση;

Γενικά το παιχνίδι πήρε current gen upgrade, όχι κάποια συγκεκριμένη έκδοση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/10/2021 στις 8:47 ΜΜ, gr8effect είπε

Metro Exodus με 9 ευρώ!

https://www.microsoft.com/el-gr/p/metro-exodus/c1tbtqbvjmfl#activetab=pivot:overviewtab

Γραφικάρες ακόμη και στο 'ταπεινό' S...

exodus1.jpg

exodus.jpg

Στις 12/10/2021 στις 8:47 ΜΜ, gr8effect είπε

Metro Exodus με 9 ευρώ!

https://www.microsoft.com/el-gr/p/metro-exodus/c1tbtqbvjmfl#activetab=pivot:overviewtab

Γραφικάρες ακόμη και στο 'ταπεινό' S...

exodus1.jpg

exodus.jpg

Να σαι καλά....

το τσιμπησα χωρίς δευτερη κουβεντα, ειναι must

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε βγει το phoenix point στο pass, κατα τυχη το ειδα χθες και φυσικα το κατεβασα! Επαιξα πολυ λιγο ομως να παρω μια γευση και το εβαλα - τρομαρα μου- στο legend difficulty... 

Μεχρι φυσικα που επεσε embargo-υπενθυμιση απο τη συζυγο να μην παιζω tactical games χωρις την παρουσια της.. 

Επεξ/σία από gtsoui
Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά κάποια πράγματα είναι όταν δεν τα έχεις δε σου λείπουν και όταν τα έχεις, αν δε δουλεύουν σωστά σε ενοχλούν. Και τι θέλω να πω με αυτό. Quickresume! 

Παίζω το cod cold war και πέρα από το ότι δε δουλεύει ποτέ το quickresume κάθε φορά που μπαίνω μου λέει ότι πρέπει να συνδεθώ για να παίξω online, μετά άλλη σελίδα αν συμφωνώ με όρους και στο τέλος αφού πατάω να παίξω offline να φορτώνει το παιχνίδι. Όλα αυτά ΚΑΘΕ φορά. 

Είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να κάνεις σε κάθε διαφορετική εταιρία λογαριασμούς για να παίξεις ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να΄στε καλά που μας ανοίγετε τα μάτια κι εμάς τους ασχετότερους με τις κονσόλες. Αγόρασα από το βραζιλιάνικο store με gift cards το Dolby Atmos και το Metro Exodus σε εξευτελιστικές τιμές. Το Dolby ήταν φθηνότερο στο τούρκικο store αλλά επειδή ήθελα και το Μetro (παιχνιδάρα) έκανα την αγορά από Βραζιλία. Υπήρξε ένα θεματάκι, η Εθνική μπλόκαρε την κάρτα όταν την πέρασα στο βραζιλιάνικο store της MS για λόγους ασφαλείας (Ελλάδα-Αμερική) αλλά τους πήρα τηλ. και λύθηκε αμέσως.

Ήμουν σχεδόν 20 χρόνια σε PC οπότε ότι παιχνίδια έχω είναι εκεί, με το Game Pass παίζω παιχνίδια που δεν υπήρχε περίπτωση να τα αγόραζα για πολλούς και διάφορους λόγους.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...