Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Kαλημέρα παίδες. Λογω επερχομενης αγοράς νεων επιπλων για το Setup μου χρειάζομαι HDMI μεγαλύτερου μηκους τοσο για το Series X οσο και για το PS5. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις. Πρώτον, θα έχω απώλεια σηματος αν το HDMI ειναι 4-5 μετρα;

Βρήκα στο skroutz αυτο  Club3D HDMI 2.1 Cable HDMI male - HDMI male 5m Μαύρο CAC-1375 | Skroutz.gr 

Κοστιζει 36 ευρω. Δεν ειναι θεμα αλλα οπως καταλαβαινετε δεν θελω και να με δουλεψουν. Μπορω να βρω αντιστοιχο πιο φθηνα; Σημειωση, εχω την LG C2 οποτε τοσο το xbox οσο και το PS5 τικαρουν ολα τα κουτακια και δεν θελω να χασω καποιο feature λογω καλωδιου

https://www.techreviewer.com/learn-about-tech/hdmi-cable-max-length/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Kαλημέρα παίδες. Λογω επερχομενης αγοράς νεων επιπλων για το Setup μου χρειάζομαι HDMI μεγαλύτερου μηκους τοσο για το Series X οσο και για το PS5. Εχω λοιπόν 2 ερωτήσεις. Πρώτον, θα έχω απώλεια σηματος αν το HDMI ειναι 4-5 μετρα;

Βρήκα στο skroutz αυτο  Club3D HDMI 2.1 Cable HDMI male - HDMI male 5m Μαύρο CAC-1375 | Skroutz.gr 

Κοστιζει 36 ευρω. Δεν ειναι θεμα αλλα οπως καταλαβαινετε δεν θελω και να με δουλεψουν. Μπορω να βρω αντιστοιχο πιο φθηνα; Σημειωση, εχω την LG C2 οποτε τοσο το xbox οσο και το PS5 τικαρουν ολα τα κουτακια και δεν θελω να χασω καποιο feature λογω καλωδιου

Δες και αυτο:

https://www.skroutz.gr/s/32824883/Ugreen-HD140-HDMI-2-1-Cable-HDMI-male-HDMI-male-5m-Μαύρο-80405.html#reviews

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Ξέχασα να σου πω:

Στην ίδια τιμή βρίσκεις σε Amazon.de fiber hdmi που είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζει 120hz/4k αν τώρα η στο μέλλον αναβαθμίσεις τη τηλεόραση, και δεν θα είναι στο όριο της απόδοσης όπως ο χαλκός στα 5m

Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος tearing σε παιχνιδια?

Παιζω AC Valhalla και εχει ανελεητο tearing και μου σπαει τα νευρα.

Δεν υπαρχει τροπος να εχω vsync?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Επειδή παίζω το ίδιο παιχνίδι αυτή την περίοδο δεν έχω κανένα θέμα απολύτως. Ελπίζω να μην το έχεις σε quality mode.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Επειδή παίζω το ίδιο παιχνίδι αυτή την περίοδο δεν έχω κανένα θέμα απολύτως. Ελπίζω να μην το έχεις σε quality mode.

Στο performance το εχω.

Στο quality με το ζορι πιανει 30 fps :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε

Συγνώμη δε σε ρώτησα για X μιλάς η για S ?

X

συνδεω το Χ στον ενισχυτη και μετα παει στην τηλεοραση

αλλα μου το κανει μονο με αυτο το παιχνιδι

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

X

Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

X

Ενισχυτή; Τι εννοείς; Εμένα παίζει κανονικά με VRR, νορμάλ πράγματα. Μπας και παρεμβάλει ο ενισχυτής και χάνει κάτι;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dstilio είπε

Από τα λίγα που αφαίρεσα μετά από μόνο 2 ώρες παίξιμο. Όποτε υποκειμενικό το διαμάντι και η αξία των παιχνιδιών γενικότερα.

Απο την άλλη εγώ περιμένω πως και πως το castlevania DLC στο dead cells.

Θα λιώσουμε αυτή τη βδομάδα.

Κατά γενική ομολογία διαμάντι είναι.Το να μην αρέσει σε εσένα σεβαστό,όμως είσαι η μειοψηφία.Υποκειμενικο μπορείς να πεις ότι είναι και αν σου αρέσει σε σχήμα η Murcielago αλλά αν πεις όχι, καταλαβαίνεις ότι δε θα συμφωνήσουν και πολλοί μαζί σου.

41 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Καθόλου tearing δεν έχω.Δε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε

Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες

Μόλις τώρα, Tetrabitos είπε

Ενισχυτή; Τι εννοείς; Εμένα παίζει κανονικά με VRR, νορμάλ πράγματα. Μπας και παρεμβάλει ο ενισχυτής και χάνει κάτι;

Xbox series X -> Denon AVR-X1600H-> Hisense 58A7100F

ολα συνδεδεμενα μεταξυ τους με καλωδια HDMI 2.1

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Xbox series X -> Denon AVR-X1600H-> Hisense 58A7100F

ολα συνδεδεμενα μεταξυ τους με καλωδια HDMI 2.1

Μάλιστα. Με το set up δε βλέπω κάτι περίεργο. Τώρα που το ανέφερες όμως είχα και εγώ ένα θέμα με το συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή η Ubisoft είναι για γέλια σε τέτοια θέματα. Με ενεργοποιημένο το Dolby δεν μου έβγαζε ήχο των διαλόγων στο stream. Το ρύθμισα σε uncompressed και δούλεψε κανονικά. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Πάρε ένα πιστοποιημένο και θα έισαι εντάξει,δε θα έχεις απώλεια σήματος απλώς είναι λογικό όσο μεγαλύτερο είναι το καλώδιο πιο πολλές πιθανότητες να κάτσει ελαττωματικό,η να υπάρχει μια ατέλεια κατά μήκος του καλωδίου...Για αυτό πολλές φορές ακούς για προβλήματα σε μεγαλύτερου μήκους καλωδια.Δεν αλλάζει κάτι πάντως,αν σου κάτσει ελαττωματικό το αντικαθιστας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...