Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mccrush2006 είπε

Η ταχυτητα του 4G ανεξαρτητα του αν εχεις τερμα σημα εξαρταται απο το ποσοι χρηστες ειναι εκεινη την ωρα συνεδεμενοι στην ιδια κεραια και τι κατεβαζουν.  Γιαυτο βλεπεις συνεχεια διαφορετικες ταχυτητες στα download τεστ. Σημαινει οτι ειναι συνεδεμενοι πολλοι χρηστες στην κεραια κοι μοιραζει την ταχυτητα.

Αν δεν εχεις συνδεθει ποτε σε 5g ενω το κινητο σου το υποστηριζει παρε τηλεφωνο το τεχνικο τμημα του παροχου σου να στο ενεργοποιησουν για την συσκευη σου.

Ενεργοποιημένο είναι από όσο ξέρω.... Το είχα κάνει αυτό που λες!

Μήπως η Nova είναι ένα χάλι απλα?

EDIT: ακυροοοοοο, μπήκα τώρα στις ρυθμίσεις και ήταν επιλεγμένο το LTE ότι ναναι είμαι.... Δες φώτο!

Έβαλα το 5G... Θα αλλάξει προς το καλύτερο το σήμα? Ρωτάω γιατί ακόμα 4G γράφει 

Screenshot_2023-02-27-15-09-16-666_com.android.phone.jpg

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Marios Rios είπε

Ενεργοποιημένο είναι από όσο ξέρω.... Το είχα κάνει αυτό που λες!

Μήπως η Nova είναι ένα χάλι απλα?

EDIT: ακυροοοοοο, μπήκα τώρα στις ρυθμίσεις και ήταν επιλεγμένο το LTE ότι ναναι είμαι.... Δες φώτο!

Έβαλα το 5G... Θα αλλάξει προς το καλύτερο το σήμα? Ρωτάω γιατί ακόμα 4G γράφει 

Screenshot_2023-02-27-15-09-16-666_com.android.phone.jpg

Μπορει να μην εχεις στην περιοχη σου 5G αφου το αλλαξες και ειναι ακομα 4G. Αστο ετσι και αν βρεθεις σε περιοχη με 5G θα συνδεθει αυτοματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mccrush2006 είπε

Μπορει να μην εχεις στην περιοχη σου 5G αφου το αλλαξες και ειναι ακομα 4G. Αστο ετσι και αν βρεθεις σε περιοχη με 5G θα συνδεθει αυτοματα.

Κοίταξα στο speedtest και μου βγάζει αυτό :(

Αν κατάλαβα καλά... για λίγα μέτρα δεν έχω 5g?IMG_20230227_170216.jpg.675d201b69b85fb433700d8767f0872f.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gr8effect είπε

Κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφα και είμαι οκ με το καλώδιο... Κάτι καλό σε ενσύρματο υπάρχει;

έχει ένα πολύ ωραίο η Spartan. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

πολύ δυνατό φαίνεται, και κυρίως πανέμορφο! 

Έχει πολύ όμορφα controllers η συγκεκριμένη εταιρία με μεγάλο μείον για μένα το ότι είναι όλα αποκλειστικά ενσύρματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...