Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Το ξέρω ότι θα καταναλώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία... Με τρόμαξες ότι φθείρεται έτσι :P Θα το έχω στη πρίζα ταυτόχρονα οπότε όλα καλά

Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου... Δε κατάλαβα πολλά... Αλλά όταν βγάζει Ε ή Η το σήμα θα τρέχει το online λες ή θα βγάζω αφρούς από τα νεύρα μέχρι να επανέλθει το 4g?

Δώσε πληροφορίες αδερφέ αν μπορείς... Πώς θα το κάνω ακριβώς? Αν δε βαριέσαι 

Αν έχει Ε δεν παιζεις τίποτα με Η είσαι μαυρα χάλια και αν έχεις σκοπό να κατεβάσεις τα παιχνιδια του game pass που είναι πάρα πολλα gb με 4g θα αγανακτήσεις . Η λυση ειναι είτε κινητό 5g αν εισαι οκ με το σήμα στην περιοχή σου είτε σταθερη γραμμή τηλεφώνου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Αν έχει Ε δεν παιζεις τίποτα με Η είσαι μαυρα χάλια και αν έχεις σκοπό να κατεβάσεις τα παιχνιδια του game pass που είναι πάρα πολλα gb με 4g θα αγανακτήσεις . Η λυση ειναι είτε κινητό 5g αν εισαι οκ με το σήμα στην περιοχή σου είτε σταθερη γραμμή τηλεφώνου 

Πληροφοριακά, Το 4G κατεβάζει με πάνω απο 250mbps

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Κατεβασε το speedtest και δες τα χαρακτηριστικα του σηματος σου. Μπορει να εχεις καλο download, αλλα το ping σου να ειναι μεγαλουτσικο

Έχω σύνδεση Nova στο κινητό και το σήμα είναι τραγικό φίλε άστα! Netflix στη tv με hot spot από το κινητό βλέπω άνετα δε κολλάει καθόλου αλλά δε ξέρω πως θα πάει με τα games!

Κατέβασα τώρα το speedtest... Θα σου ποσταρω σε λίγο τα αποτελέσματα να γελάσεις! Θα κάνω τώρα τεστ

25 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Το κινητό μου υποστηρίζει 5G αλλά δεν έχω δει ποτέ! Δε ξέρω γιατί πραγματικά 

24 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Πληροφοριακά, Το 4G κατεβάζει με πάνω απο 250mbps

Κάτσε να δεις τώρα που θα μπω στο speedtest γέλια.... Θα το κάνω όσο γράφει 4g! Επιστρέφω σε 1 λεπτό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Κάτσε να δεις τώρα που θα μπω στο speedtest γέλια.... Θα το κάνω όσο γράφει 4g! Επιστρέφω σε 1 λεπτό 

Στον server θα βαλεις επιλογη την εταιρια που εισαι. Εχεις φουλ σημα ;

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Στον server θα βαλεις επιλογη την εταιρια που εισαι. Εχεις φουλ σημα ;

Έβαλα Nova και ναι φουλ σήμα τη στιγμή που το έκανα!

Τα αποτελέσματα 

Screenshot_2023-02-26-20-28-52-312_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Marios Rios είπε

Έβαλα Nova και ναι φουλ σήμα τη στιγμή που το έκανα!

Τα αποτελέσματα 

Screenshot_2023-02-26-20-28-52-312_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Βγάλε το vpn και ξανακάνε. Αποκλείεται με τόσο καλό upload να έχεις τόσο χάλια down εκτός αν το modem του smartphone σου είναι για πέταμα.

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι. Εγώ Κρήτη σε ένα βουνό με 4 σπίτια που κατοικούνται τα 2 κάθε χειμώνα, πάω για ελιές και κουβαλάω Xbox, γιατί το βράδυ πιο εύκολα παρκάρει UFO παρά να έρθει άνθρωπος εκεί.

Βάζω το κινητό σε φόρτιση φροντίζω να έχει 4/5 σημα με 4G και παίζω και competitive battle royale. Το apex υπολόγισα ότι τρώει 250mb δεδομένα/ώρα.

1. Προσέχεις τα gb, καλό είναι να έχεις κάνει τα update από σταθερή γραμμή/σπίτι στα παιχνίδια. 

2. Στα 4g κινητά άμα σε πάρουν τηλέφωνο πέφτει και τρως dc κατά 90% αλλιώς λαγκαρεις τρέλα μέχρι να κλείσει η "γραμμή".

Αυτά, παίξε άφοβα.

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Βγάλε το vpn και ξανακάνε. Αποκλείεται με τόσο καλό upload να έχεις τόσο χάλια down εκτός αν το modem του smartphone σου είναι για πέταμα.

Έβγαλα το vpn και ξανά έκανα... Αλήθεια παίζει ρόλο το vpn? 

Τι εννοείς modem επίσης? Έχω το xiaomi mi 10 lite να προσθέσω...

Screenshot_2023-02-26-20-35-50-271_org.zwanoo.android.speedtest.jpg.c3d902eefa2f3be46f9c5330c7c06501.jpg

Δημοσ.

Με κινητό δεν είναι πρόβλημα να κατεβάσεις (απεριόριστα δεδομένα βέβαια χωρίς αστερίσκους) ή να συνδέεις το xbox μια στο τόσο να κάνει authentication στις άδειες παιχνιδιών που έχεις κατεβάσει και να παίξεις offline μετά. Ούτε καν για multiplayer είναι πρόβλημα όσον αφορά τις ταχύτητες σε dedicated server ή P2P - σιγά τίποτα kb θα είναι η πληροφορία μεταξύ παιχτών. Διαφορετικά σιγά μην έπαιζε το Xcloud.

Το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι τίποτα προβλήματα με το NAT ανάλογα τον πάροχο κλπ.. Κάποτε που το είχα ψάξει αυτό δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Έβγαλα το vpn και ξανά έκανα... Αλήθεια παίζει ρόλο το vpn? 

Τι εννοείς modem επίσης? Έχω το xiaomi mi 10 lite να προσθέσω...

Με wifi που εισαι συνδεδεμενος ?

2 λεπτά πριν, Steele είπε

Με κινητό δεν είναι πρόβλημα να κατεβάσεις (απεριόριστα δεδομένα βέβαια χωρίς αστερίσκους) ή να συνδέεις το xbox μια στο τόσο να κάνει authentication στις άδειες παιχνιδιών που έχεις κατεβάσει και να παίξεις offline μετά. Ούτε καν για multiplayer είναι πρόβλημα όσον αφορά τις ταχύτητες σε dedicated server ή P2P - σιγά τίποτα kb θα είναι η πληροφορία μεταξύ παιχτών. Διαφορετικά σιγά μην έπαιζε το Xcloud.

Το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι τίποτα προβλήματα με το NAT ανάλογα τον πάροχο κλπ.. Κάποτε που το είχα ψάξει αυτό δλδ.

Ισχύει, υπάρχει θέμα με double nat

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Steele είπε

Τι είναι το ΝΑΤ? Τα υπόλοιπα τα κατάλαβα χαχαχαχχα

Όσο για τα απεριόριστα είναι χωρίς αστερίσκους στανταρακι.... Τις τελευταίες 25 μέρες έχω καταναλώσει 100 γκιγκα...

2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Με wifi που εισαι συνδεδεμενος ?

Ισχύει, υπάρχει θέμα με double nat

Βασικά είναι το hot spot που είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση αυτό που βλέπεις... Να το κλείσω και να ξανακάνω?

12 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Μια χαρά είναι. Εγώ Κρήτη σε ένα βουνό με 4 σπίτια που κατοικούνται τα 2 κάθε χειμώνα, πάω για ελιές και κουβαλάω Xbox, γιατί το βράδυ πιο εύκολα παρκάρει UFO παρά να έρθει άνθρωπος εκεί.

Βάζω το κινητό σε φόρτιση φροντίζω να έχει 4/5 σημα με 4G και παίζω και competitive battle royale. Το apex υπολόγισα ότι τρώει 250mb δεδομένα/ώρα.

1. Προσέχεις τα gb, καλό είναι να έχεις κάνει τα update από σταθερή γραμμή/σπίτι στα παιχνίδια. 

2. Στα 4g κινητά άμα σε πάρουν τηλέφωνο πέφτει και τρως dc κατά 90% αλλιώς λαγκαρεις τρέλα μέχρι να κλείσει η "γραμμή".

Αυτά, παίξε άφοβα.

Ρε αδερφέ.... Εγώ μια έχω 4g, μια έχω Η, μια Ε... Ανάλογα τις ορέξεις του!

Και μένω κέντρο Αθήνας... Τι να πω 

Edit:

Έκανα τεστ χωρίς vpn και χωρίς να έχω συνδεδεμένη τη tv στο hot spot! 

Αποτελέσματα 

Screenshot_2023-02-26-20-50-02-045_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Δημοσ.

Η ταχυτητα του 4G ανεξαρτητα του αν εχεις τερμα σημα εξαρταται απο το ποσοι χρηστες ειναι εκεινη την ωρα συνεδεμενοι στην ιδια κεραια και τι κατεβαζουν.  Γιαυτο βλεπεις συνεχεια διαφορετικες ταχυτητες στα download τεστ. Σημαινει οτι ειναι συνεδεμενοι πολλοι χρηστες στην κεραια κοι μοιραζει την ταχυτητα.

Αν δεν εχεις συνδεθει ποτε σε 5g ενω το κινητο σου το υποστηριζει παρε τηλεφωνο το τεχνικο τμημα του παροχου σου να στο ενεργοποιησουν για την συσκευη σου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...