Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vasilis_ts είπε

Πάρα πολύ καλό!

Thnks.Ναι έφτιαχνα φιγούρες, λέω ας βάψω και το series s, τωρα θα πιάσω και τo ps5 ,το x βαριέμαι να το λυσω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε

Thnks.Ναι έφτιαχνα φιγούρες, λέω ας βάψω και το series s, τωρα θα πιάσω και τo ps5 ,το x βαριέμαι να το λυσω

Να δούλευε κιόλας ε? 😆

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Steele είπε

Να δούλευε κιόλας ε? 😆

Χαχα κοβει το μάτι σου εσενα!όχι θα δουλέψει. Γιατί θα βαλω αλλο ssd στο steam deck. Ψάχνω να βρω πως περνάς το firmware. Νομίζω δεν κανει απλά boot από usb,θέλει ιστοριες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Έχεις δίκιο... Το ξέρω!

Αλλά δε καταλαβαίνω καθόλου πως γίνεται όντας ασχετος με το άθλημα!

Θα το κοιτάξω πιο προσεκτικά μπας και βγάλω άκρη..

Κάτι άλλο τώρα... Άμα συνδεομαι με hot spot από το κινητό θα μπορώ να παίξω παιχνίδια ή θέλει οπωσδήποτε κανονικό ίντερνετ?

Εγώ πάλι δεν στο προτείνω γιατί θα γ... την μπαταρία του κινητού χωρίς λόγο.

Αν το ρουτερ του σπιτιού σου δεν είναι κοντά δοκίμασε κάποιο powerline.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Σωστος, εγω εχω το παλιο κινητο μου γι' αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Marios Rios είπε

Παιδιά είμαι ενθουσιασμένος... Τετάρτη παραλαμβάνω το X!

Μαζί με δύο χειριστήρια, βάση φόρτισης και φυσικά τα ασύρματα ακουστικά της Microsoft!

Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου... Και να σας ρωτήσω... Θα πάρω για αρχή το Ultimate με 1ευρω (μέχρι να βρω άκρη για το φθηνό πακέτο που παίζει)... Τι παιχνίδια γνωστά έχει μέσα?

Με την πατεντα που εχουμε κανει οι περισσοτεροι, ( υπαρχει βιντεο απο τον σωτηρη)

πρακτικα βγαινει ~120 ευρω για ultimate για 3 χρονια...

Στο προτεινω. Μην τα τσιγκουνευτεις γιατι μακροπροθεσμα θα εισαι σιγουρα κερδισμενος.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση... Δεν το ήξερα!

Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι αυτό είναι το θέμα... Όταν λες θα τη γ.... τι εννοείς? Θα πέφτει πιο γρήγορα εννοείς ή ότι καταστρέφεται η μπαταρία με το hot spot?

Έχω το mi 10 lite και είναι και το βασικό κινητό μου... Η μπαταρία σιγά σιγά θα πάει προς αλλαγή η αλήθεια είναι..

7 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Με την πατεντα που εχουμε κανει οι περισσοτεροι, ( υπαρχει βιντεο απο τον σωτηρη)

πρακτικα βγαινει ~120 ευρω για ultimate για 3 χρονια...

Στο προτεινω. Μην τα τσιγκουνευτεις γιατι μακροπροθεσμα θα εισαι σιγουρα κερδισμενος.

Καλά ναι με 120 ευρώ τρία χρόνια είναι υπερκομπλε δε το συζητώ... Θες να μου στείλεις λινκ για το βίντεο σε παρακαλώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Marios Rios είπε

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση... Δεν το ήξερα!

Δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι αυτό είναι το θέμα... Όταν λες θα τη γ.... τι εννοείς? Θα πέφτει πιο γρήγορα εννοείς ή ότι καταστρέφεται η μπαταρία με το hot spot?

Έχω το mi 10 lite και είναι και το βασικό κινητό μου... Η μπαταρία σιγά σιγά θα πάει προς αλλαγή η αλήθεια είναι..

Απλα θα καταναλωνεται πιο γρηγορα η μπαταρια. Προχωρα με hotspot, δεν θα εχεις θεμα. Απλα προφανως για Online competitive το Ping εξαρταται απο το σημα που θα εχεις.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Απλα θα καταναλωνεται πιο γρηγορα η μπαταρια. Προχωρα με hotspot, δεν θα εχεις θεμα. Απλα προφανως για Online competitive το Ping εξαρταται απο το σημα που θα εχεις.

Το ξέρω ότι θα καταναλώνεται πιο γρήγορα η μπαταρία... Με τρόμαξες ότι φθείρεται έτσι :P Θα το έχω στη πρίζα ταυτόχρονα οπότε όλα καλά

Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου... Δε κατάλαβα πολλά... Αλλά όταν βγάζει Ε ή Η το σήμα θα τρέχει το online λες ή θα βγάζω αφρούς από τα νεύρα μέχρι να επανέλθει το 4g?

2 λεπτά πριν, taxudromos69 είπε

τωρα πια βγαινει ακομα πιο φτηνα απο τουρκια .. πριν μια βδομαδα μου βγηκαν περιπου 93 ευρω τα 3 χρονια.

Δώσε πληροφορίες αδερφέ αν μπορείς... Πώς θα το κάνω ακριβώς? Αν δε βαριέσαι 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Marios Rios είπε

Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου... Δε κατάλαβα πολλά... Αλλά όταν βγάζει Ε ή Η το σήμα θα τρέχει το online λες ή θα βγάζω αφρούς από τα νεύρα μέχρι να επανέλθει το 4g?

Κατεβασε το speedtest και δες τα χαρακτηριστικα του σηματος σου. Μπορει να εχεις καλο download, αλλα το ping σου να ειναι μεγαλουτσικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...