Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ από super Nintendo εποχή δεν έχω χαλάσει ούτε ένα. Τα χαλούσαν συνήθως όσοι έπαιζαν Pro και fighting games και συνήθως καλεσμένοι σε σπίτια. Όχι δικά μου, γιατί έφερνα δικό μου χειριστήριο και δεν το ακουμπούσε κανείς.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δώσει στο χαλαρό 500+ σε PS2 controllers όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν είχα υπομονή και έφευγαν στο πάτωμα!

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
2 ώρες πριν, rodosf1 είπε

οι προμηθευτές joystick για τα controllers είναι ίδιοι σε όλες τις εταιρίες. Γ αυτό παντού σκάνε τα drift. 

10 κλάσεις ανώτερο σε όλους τους τομείς το Razer Wolverine v2 Chroma από οποιοδήποτε σκουπιδο-χειριστήριο microsoft και αν έχω δοκιμάσει.

Πιστεύω όποιος το δοκιμάσει δεν θα ξαναγυρίσει μετά σε microsoft χειριστήριο.

Τόσο πιο ανώτερο είναι.

Σήμερα για παράδειγμα που έπαιξα jedi, το δοκίμασα στο τρέξιμο και είχε την αίσθηση του βράχου και της ποιότητας.

Μετά από κάθε τρέξιμο σε microsoft χειριστήριο έχεις την αίσθηση ότι το έχεις χαλάσει.

Τόσο ψεύτικο είναι.

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

10 κλάσεις ανώτερο σε όλους τους τομείς το Razer Wolverine v2 Chroma από οποιοδήποτε σκουπιδο-χειριστήριο microsoft και αν έχω δοκιμάσει.

Πιστεύω όποιος το δοκιμάσει δεν θα ξαναγυρίσει μετά σε microsoft χειριστήριο.

Τόσο πιο ανώτερο είναι.

Σήμερα για παράδειγμα που έπαιξα jedi, το δοκίμασα στο τρέξιμο και είχε την αίσθηση του βράχου και της ποιότητας.

Μετά από κάθε τρέξιμο σε microsoft χειριστήριο έχεις την αίσθηση ότι το έχεις χαλάσει.

Τόσο ψεύτικο είναι.

Εντάξει μαν σου χάλασαν κάποια χειριστήρια. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Είναι υπερβολή να τα βγάζεις σκουπίδια. Θέλουν δρόμο ακόμα για να πιάσουν τα joycon 😛

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εντάξει μαν σου χάλασαν κάποια χειριστήρια. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Είναι υπερβολή να τα βγάζεις σκουπίδια. Θέλουν δρόμο ακόμα για να πιάσουν τα joycon 😛

Εγώ να βοηθήσω τον κόσμο να ανακαλύψει νεες επιλογές το λέω.

Πραγματικά το Razer είναι μέρα με την νύκτα με τα ms.

Δεν έχω λόγο να υπερβάλλω.

Δημοσ.

όταν λέμε joystick για controllers εννοούμε το εξάρτημα που δεν φαίνεται κάτω από την επιφάνεια των πλαστικών. Αυτό που είναι κολλημένο στην πλακέτα και συνδέεται με τα αντίστοιχα ποτενσιομετρα για την αναλογική κίνηση. Αυτό δεν το έχει δει όποιος δεν έχει ανοίξει μοχλό και δεν μπορείς να κτλβεις και διαφορά στην αίσθηση λόγω αυτού. 

Διαφορά στα πλαστικά, το πάτημα, τη μάζα, το feeling, το size κλπ ναι έχουν όλα τα χειριστήρια προφανώς κ είναι τι αρέσει στον καθένα. 

Προσωπικά τόσα χρόνια πέραν 1 μοχλού σε ps2 (drift), 1 σε psp (drift) (ενσωματομενο) κ 1 σε xbox (drift) δεν μου έπαθε κάνεις τίποτα. Είτε first, είτε third party. 

Οπότε είναι κ θέμα μεταχείρισης κ κάποιες φορές αστοχίας κατ εμέ. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/1/2023 στις 8:39 ΠΜ, rodosf1 είπε

Όσον αφορά τις αγορές από Argentina, Brasil, Turkey κλπ παλαιότερα αγόραζες με gift cards των χωρών εκείνων. Δλδ αγόραζες gift card από κλειδαδικο, την έκανες redeem κ αγόραζες games. Όλα καλά. 

Για χρήση κάρτας εκτός των χωρών εκείνων ούτε κουβέντα εννοείται. 

Μετά κόπηκε αυτό. Υπήρχε ενα workaround μέσω του buy as gift κ πάλι μπορούσες να κάνεις χρήση της gift card. Αυτό κόπηκε πρόσφατα με ανακοίνωση της Microsoft για κάποιες χώρες επειδή όπως ανέφερε "κάποιοι χρήστες έκαναν κατάχρηση". Αυτό έδειξε το δρόμο για τον περιορισμό της συγκεκριμένης μεθόδου παντού και του ρίσκου που ενέχει πλέον. 

Έχει κοπεί αυτό; Δηλαδή πλέον δεν σε αφήνει να κάνεις redeem gift cards? Ή δεν σε αφήνει να αγοράσεις games με το balance από gift cards?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Έχει κοπεί αυτό; Δηλαδή πλέον δεν σε αφήνει να κάνεις redeem gift cards? Ή δεν σε αφήνει να αγοράσεις games με το balance από gift cards?

IMG_20230116_072111.jpg.042280546bf456356a32b432d4246295.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rodosf1 είπε

IMG_20230116_072111.jpg.042280546bf456356a32b432d4246295.jpg

Πας από το ένα πράγμα στο άλλο, δημιουργώντας παραπληροφόρηση νομίζω. Είναι άλλο πράγμα το buy as gift και άλλο πράγμα τα gift cards για balance.

Λες

Αναφορά σε κείμενο

παλαιότερα αγόραζες με gift cards των χωρών εκείνων

και στο ίδιο post μετά λες

Αναφορά σε κείμενο

Μετά κόπηκε αυτό. Υπήρχε ενα workaround μέσω του buy as gift κ πάλι μπορούσες να κάνεις χρήση της gift card. Αυτό κόπηκε πρόσφατα με ανακοίνωση της Microsoft για κάποιες χώρες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, EuphangeL είπε

To buy as a gift από Τουρκικό και Αργεντίνικο store έχει κοπεί (που προφανώς γίνεται με gift cards). Όχι γενικώς οι gift cards.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EuphangeL είπε

Πας από το ένα πράγμα στο άλλο, δημιουργώντας παραπληροφόρηση νομίζω. Είναι άλλο πράγμα το buy as gift και άλλο πράγμα τα gift cards για balance.

Λες

και στο ίδιο post μετά λες

Κοίτα άλλο το ένα ποστ κ αλλο η απάντηση στο επόμενο. Τα μπερδεύεις και μου κολλάς ετικέτες. Anyway, όπως νομίζεις, αν αυτό σε ικανοποιεί, εκφράσου ελεύθερα. Δε θα μπω σε λογική πλειοδοσιας χαρακτηρισμων. 

Αν μπορείς να κάνεις redeem gift card Argentina, Turkey και να αγοράσεις με το balance game, κάνε μια redeem και δείξε σε όλους μας ό,τι έχω άδικο σε αυτό που έγραψα. Το βασικό είναι ότι τα store αυτά ΔΕΝ πωλούν πλέον gift cards, όπως και της Βραζιλίας, συνεπώς κ η πιθανότητα να πάρει κανείς απέξω κλεμμένη gift card αυξάνεται εκθετικά. Κ κλεμμένη gift card σημαίνει αυτόματα ban του λογαριασμού για πάντα. 

Το ότι η MS παρενέβη για το θέμα με τις gift cards είναι ενδεικτικό ότι το παρακολουθούν στενά και ότι έρχεται μεγαλύτερος περιορισμός συν τω χρόνω. 

υγ. η ενεργοποίηση gift cards/αγορά games μέσω gift cards στα συγκεκριμένα store για όσους δεν γνωρίζουν γινόταν ακριβώς μέσω του buy as gift. 

Επεξ/σία από rodosf1
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Κοίτα άλλο το ένα ποστ κ αλλο η απάντηση στο επόμενο. Τα μπερδεύεις και μου κολλάς ετικέτες. Anyway, όπως νομίζεις, αν αυτό σε ικανοποιεί, εκφράσου ελεύθερα. Δε θα μπω σε λογική πλειοδοσιας χαρακτηρισμων. 

Αν μπορείς να κάνεις redeem gift card Argentina, Turkey και να αγοράσεις με το balance game, κάνε μια redeem και δείξε σε όλους μας ό,τι έχω άδικο σε αυτό που έγραψα. Το βασικό είναι ότι τα store αυτά ΔΕΝ πωλούν πλέον gift cards, όπως και της Βραζιλίας, συνεπώς κ η πιθανότητα να πάρει κανείς απέξω κλεμμένη gift card αυξάνεται εκθετικά. Κ κλεμμένη gift card σημαίνει αυτόματα ban του λογαριασμού για πάντα. 

Το ότι η MS παρενέβη για το θέμα με τις gift cards είναι ενδεικτικό ότι το παρακολουθούν στενά και ότι έρχεται μεγαλύτερος περιορισμός συν τω χρόνω. 

υγ. η ενεργοποίηση gift cards/αγορά games μέσω gift cards στα συγκεκριμένα store για όσους δεν γνωρίζουν γινόταν ακριβώς μέσω του buy as gift. 

Συμφωνώ σε όλα, με μια παρατήρηση όμως:

Gift cards Αργεντινής και Τουρκίας δεν είχα βρει ποτέ -οπότε έπαιζα πάντα με Βραζιλία της οποίας υπάρχουν κανονικά gift cards αυτή τη στιγμή που μιλάμε, από τα γνωστά κλειδάδικα. Το store της Βραζιλίας έχει κανονικά το buy as a gift. Τώρα αν είναι πλέον ασφαλές μετά την ιστορία που έχει ξεκινήσει η μικρομάλακή με τις δωροκάρτες είναι άλλο καπέλο, και ο καθένας ας πάρει την ευθύνη. Απλά το αναφέρω για την ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Δεν υπάρχουν κλεμένες gift cards, που το διάβασες αυτό? Χρόνια τώρα δεν υπήρχαν gift cards Τουρκίας, Βραζιλίας υπάρχουν ακόμη και δεν έχει σχέση το ότι σταμάτησε η ms το buy as gift με τις gift cards. Το buy as gift το χρησιμοποιούσε ο Αργεντινός πχ για αγορά παιχνιδιού με κάρτα που μπορούσε να αγοράσει και μετά πωλούσε τον κωδικό από πχ eneba βγάζοντας κέρδος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...