Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, gregpec2 said:

Πολύ πιθανόν μέσω του EA play. Πότε βέβαια, άγνωστο.

5 hours ago, giorgosmcmc said:

Υπάρχει πιθανότητα να βγει αργότερα στο gamepass;

Αν ανήκει στην ΕΑ και δεν είναι απλά publisher όπως πχ στην περίπτωση του Sekiro τότε δεν υπάρχει κάτι να το εμποδίζει, πρακτικά η EA θα είναι subsidiarie της MS!

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το deal για να δούμε EA games day one στο pass!

Επεξ/σία από VaggD
  • Confused 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, VaggD είπε

Αν ανήκει στην ΕΑ και δεν είναι απλά publisher όπως πχ στην περίπτωση του Sekiro τότε δεν υπάρχει κάτι να το εμποδίζει, πρακτικά η EA θα είναι subsidiarie της MS!

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί το deal για να δούμε EA games day one στο pass!

Μπερδεύτηκες μάλλον με την Activision.

Το παιχνίδι είναι πιθανό πάντως να μπει σε κάποια φάση στο EA play, το οποίο και είναι διαθέσιμο στο gamepass.

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, stevenfins said:

Μπερδεύτηκες μάλλον με την Activision.

Το παιχνίδι είναι πιθανό πάντως να μπει σε κάποια φάση στο EA play, το οποίο και είναι διαθέσιμο στο gamepass.

Ναι, ναι τα έκανα σαλάτα 😅

Δημοσ.
24 minutes ago, ChrisAce said:

google και nvidia εναντιώνονται στην εξαγορά τις Activision από το xbox  σύμφωνα με το Bloomberg.

Έχει πολύ δρόμο ακόμα..

Αυτό το deal είναι inevitable όσο και να χτυπιούνται FTC, Sony, Nvidia και Google. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να το καθυστερήσουν και υπάρχει και ανάλογη δήλωση απο MS.

Δημοσ.

Διαβάζω ότι υπάρχει θέμα με σύνδεση Bluetooth ακουστικών στο series x όπως πχ Logitech g773 και ότι λειτουργούν μόνο συγκεκριμένα ακουστικά! Επίσης βρήκα ότι υπάρχουν Bluetooth transmitter receiver για το controller.

Έχω 2 ζευγάρια  1 earbuds Huawei και 2 Logitech g773 που περιλαμβάνει και USB Bluetooth adapter τι προτείνετε να κάνω?

Δημοσ.

Καλα η google να κοιταζει τα δικα της που εκλεισε το stadia κ τωρα εχει κ αποψη η κυρια μας 🤣

Η εξαγορα δεν παιζει να μην περασει ρε απλα προσπαθουνε με τον ενα η τον αλλο τροπο να την καθυστερησουν.. Σαν να κανουν καθυστερησεις απο το '65 αλλα θα το φανε το γκολακι εστω κ στο '90 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω χάσει το μέτρημα πλέον με το πόσες φορές έχω στείλει elite controller για αντικατάσταση. Σήμερα για 2η φορά σε elite controller έσπασαν και τα 2 κουμπιά από την πίσω μεριά που αλλάζουν την απόσταση στα trggers. Το κακό είναι πως είναι από παλιότερη παρτίδα που είχε 1 χρόνο εγγύηση και έχει λήξει. 

20230114_191020.jpg

20230114_190914.jpg

• Sad 1
Δημοσ.

Πως κατάφερες να τα σπάσεις αυτα; πρώτη φορά το βλεπω. Δεν ξέρω, εγώ να μην τα ματιάσω έχω και το elite 1 και το halo elite 2 και δεν έχουν βγάλει το παραμικρό. Καλά το elite 1 το εχω 3 χρονια; ουτε εγω δεν θυμαμε.εχει φαει πολύ ξυλο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε

Πως κατάφερες να τα σπάσεις αυτα; πρώτη φορά το βλεπω. Δεν ξέρω, εγώ να μην τα ματιάσω έχω και το elite 1 και το halo elite 2 και δεν έχουν βγάλει το παραμικρό. Καλά το elite 1 το εχω 3 χρονια; ουτε εγω δεν θυμαμε.εχει φαει πολύ ξυλο

Δεν είναι η 1η φορά που μου συμβαίνει. Είχε γίνει και στο 1ο elite 2 που είχα πάρει και μου είχαν κάνει αντικατάσταση με άλλο. Στο elite 1 που είχα μου είχε μείνει μέσα το rb.

Το elite 2 halo βάλτο σε μια γυάλα για καλό και για κακό 😂

Γενικά επειδή παίζω διαφορετικού τύπου παιχνίδια αλλάζω τη  διαδρομή στις σκανδάλες. Σε controllers που κάνουν 180 € ομως είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tigio13 είπε

Δεν είναι η 1η φορά που μου συμβαίνει. Είχε γίνει και στο 1ο elite 2 που είχα πάρει και μου είχαν κάνει αντικατάσταση με άλλο. Στο elite 1 που είχα μου είχε μείνει μέσα το rb.

Το elite 2 halo βάλτο σε μια γυάλα για καλό και για κακό 😂

Γενικά επειδή παίζω διαφορετικού τύπου παιχνίδια αλλάζω τη  διαδρομή στις σκανδάλες. Σε controllers που κάνουν 180 € ομως είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό. 

Παρτους τηλέφωνο Και πεστους το. Ας είναι εκτός εγγύησης, είναι όντως τραγικό σε premium συσκευή. 

Δημοσ.

Tigio13 μάλλον παίζεις τα παιχνίδια πολύ άγρια και με πολύ δύναμη που δεν χρειάζεται γι' αυτό σου σπάνε.

Γιατί δεν προσπαθείς να παίζεις ποιο ήρεμα?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Tigio13 μάλλον παίζεις τα παιχνίδια πολύ άγρια και με πολύ δύναμη που δεν χρειάζεται γι' αυτό σου σπάνε.

Γιατί δεν προσπαθείς να παίζεις ποιο ήρεμα?

Εκεί που έχω καταλήξει είναι πως τα controllers της ms από one και μετά έχουν χάσει παααααρα πολύ από την ποιότητα των controllers του 360. Τα έχω ακόμα από το 2008 και δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Και μιλάμε για άλλες ηλικίες, που έχανες σε παιχνίδι και έφευγε το controller τοίχο. Γύριζε πίσω και συνεχίζες να παίζεις. 

Γενικά παίζω πολύ ήρεμα, δε ξεσπάω στα controllers.

Όπου και να ψάξεις θα βρεις για προβλήματα με τα controllers της ms. Είτε απλά είτε elite. 

Για να κάνω και μία σούμα σε Elite controllers είχα 2 φορές χαλασμένα τα κουμπάκια πίσω, ένα bumper κολλημένο μέσα και drift. Δηλαδή μιλάμε ότι σε 2 χρόνια πήρα 2 elite και άλλα 2 από refurbished και έβγαλαν και τα 4 πρόβλημα. Παίζει να έχει τύχει και κάτι άλλο που ξεχνάω. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Εκεί που έχω καταλήξει είναι πως τα controllers της ms από one και μετά έχουν χάσει παααααρα πολύ από την ποιότητα των controllers του 360. Τα έχω ακόμα από το 2008 και δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Και μιλάμε για άλλες ηλικίες, που έχανες σε παιχνίδι και έφευγε το controller τοίχο. Γύριζε πίσω και συνεχίζες να παίζεις. 

Γενικά παίζω πολύ ήρεμα, δε ξεσπάω στα controllers.

Όπου και να ψάξεις θα βρεις για προβλήματα με τα controllers της ms. Είτε απλά είτε elite. 

Για να κάνω και μία σούμα σε Elite controllers είχα 2 φορές χαλασμένα τα κουμπάκια πίσω, ένα bumper κολλημένο μέσα και drift. Δηλαδή μιλάμε ότι σε 2 χρόνια πήρα 2 elite και άλλα 2 από refurbished και έβγαλαν και τα 4 πρόβλημα. Παίζει να έχει τύχει και κάτι άλλο που ξεχνάω. 

και εμένα ο ένας ο controller μου είχε σπάσει μετά από λίγο διάαστημα με χρήση σε beat m up όχι ότι δεν τον κακομεταχειρίστηκα βέβαια αλλά γενικά οι αίσθηση που σου δίνουν οι απλοί controller δεν είναι και τόσο ποιοτικές κατασκευές. Για να μην το πάμε vs οι controller της sony αν και ποιοτικά είναι πολύ ανώτεροι δηδαλή σε σύγκριση με τους απλούς η διαφορά είναι τεράστια αλλά εχουν και αυτοί σοβαρό θέμα με το drifting 

Δημοσ.

Καταλαβαίνω για το elite, αλλά τα απλά χειριστήρια του xbox είναι τα πιο σκυλιά απ' όλα IMHO. Μάλλον παίζετε μπουκέτα... 

Στα ps4 έχω αλλάξει 5 γιατί το dpad παπαριαζε ή έκανε stick drift. Σε xbox εχω χαλάσει 1 από νεύρα :D Σε Nintendo Switch oled, έχω βάλει ούτε 100ωρες πάνω και έχει αρχίσει το πανηγύρι με το drift.

TLDR, από την εποχή του Dualshock τα controllers έχουν βάλει πάνω της Παναγίας τα μάτια, οπότε χαλάνε πιο εύκολα. Θέλει λίγο στοργή η φάση, η αν μπουκετώνεις να τα θεωρείς αναλώσιμα :D

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...