Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malias4 είπε

Νομιζω το sekiro ειναι πολυ πιο δυσκολο ρε. Ειχα παιξει σε ενα φιλαρακι πριν κανα μηνα. Γραφικα ατμοσφαιρα απιστευτα αλλα παιχνιδι για γερα νευρα. Ασε που μπορει να μπει στο pass οπου ναναι

Έχεις άκρες εσύ. Άκουσες τίποτα για το pass?αν και δεν ξέρω. Ασχολουμε με αερογραφους τωρα και ιστοριες και αν το καθυστερήσω κιαλο δεν με βλέπω να το παίζω με όλα αυτά που ερχονται 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Έχεις άκρες εσύ. Άκουσες τίποτα για το pass?αν και δεν ξέρω. Ασχολουμε με αερογραφους τωρα και ιστοριες και αν το καθυστερήσω κιαλο δεν με βλέπω να το παίζω με όλα αυτά που ερχονται 

Μπα επισημα οχι απλα επειδη ειναι publisher η activision μπας κ το χωσουν εκει ☺️
Τωρα παει ρε θα αρχισουν να ερχονται παιχνιδια που δεν θα προλαβεις να το παιξεις. 
Η και να το παρεις στην πρωτη δυσκολια θα πεις ε αστο να παιξω λιγο redfall forza starfield κτλ κτλ που θα ναι τρεντυ σε λιγο οποτε θα μεγαλωσει το backlog ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malias4 είπε

Μπα επισημα οχι απλα επειδη ειναι publisher η activision μπας κ το χωσουν εκει ☺️
Τωρα παει ρε θα αρχισουν να ερχονται παιχνιδια που δεν θα προλαβεις να το παιξεις. 
Η και να το παρεις στην πρωτη δυσκολια θα πεις ε αστο να παιξω λιγο redfall forza starfield κτλ κτλ που θα ναι τρεντυ σε λιγο οποτε θα μεγαλωσει το backlog ...

Αυτό σκέφτομαι, δεν θα το πάρω καθόλου γιατί θα μπλέξω και δεν θα το τελειώσω άλλο. Έρχονται ένα σωρό και ένα σωρό third pt. Diablo, harry potter,  day before ktlp

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Σε σχεση με το elden ring τι θα λεγες; γιατι ψηνόμουν να το παρω και εγω 

αν σε ενδιαφερει η αισθηση των souls παιχνιδιων της from και θες κατι διαφορετικο, το sekiro ειναι το καλυτερο παιχνιδι που μπορεις να παιξεις.

Δημοσ.
6 hours ago, rodosf1 said:

οχι ισχύει για όλες τις αγορές σου το 8%

👍

παιχνιδαρα αλλά δύσκολο πολύ! με τα νέυρα σου θα θες μετά να παίξεις αλλά 5 games για να συνέλθεις! 😂😂

1 hour ago, malias4 said:

Νομιζω το sekiro ειναι πολυ πιο δυσκολο ρε. Ειχα παιξει σε ενα φιλαρακι πριν κανα μηνα. Γραφικα ατμοσφαιρα απιστευτα αλλα παιχνιδι για γερα νευρα. Ασε που μπορει να μπει στο pass οπου ναναι

Στο elden ring εχω 110+ ωρες χειρηστηριο ακομα δεν εσπασα βεβαια 😃

Καριόλη Miyazaki σε ψάχνουμε 😅

Δημοσ.

Αξιζε να αγορασω το red dead redemption2 στα 30? (με τους ρυθμους που παιζω βεβαια σε 5 χρονια θα το τελειωσω και αν, αλλα εχω τα 100ευρω balance)

Δεν εχω πιασει ποτε την σειρα αλλα με ενδιαφερει σαν ιδεα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Αξιζε να αγορασω το red dead redemption2 στα 30? (με τους ρυθμους που παιζω βεβαια σε 5 χρονια θα το τελειωσω και αν, αλλα εχω τα 100ευρω balance)

Είναι ένα παιχνίδι ορόσημο στο gaming (είναι παιχνιδάρα αλλά λίγο δυσκοίλιο κατά την άποψή μου).

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου όμως πολύ σοβαρά οτι δεν έχει πάρει next gen patch -κι ούτε πρόκειται-  οπότε θα τρέχει στα 30 καρέ.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, imr είπε

Για εμενα το RDR2 ειναι το καλύτερο παιχνιδι της δεκαετίας. Είναι εύκολα top-5 ever. Το εκανα 100% στο PC και το ξαναέκανα 100% στο Series X. Και το κρατάω εγκατεστημενο γιατι που και που μπαινω και απλα χαζευω τον κοσμο του. Για εμενα εχει τα καλύτερα γραφικά που εχω δει τα τελευταία χρονια, ενα στορι που, χωρις να ειναι για οσκαρ, σε πηγαινει απο γελιο και excitement σε αγωνια και κλαμμα (δεν υπερβαλλω). 

Το RDR2 αξίζει ακομα και αν εκανε 80 ευρω. Στα 30 ειναι απλά κλοπή. Αν θέλεις την γνώμη μου, σταμάτα οτι παιχνιδι παίζεις, πάρε άδεια, διώξε κοπελα/γυναικα/παιδια απο το σπίτι, παρηγγειλε κονσερβες, κλειδωσε την πορτα, αποσυνεδεσε το κουδουνι και απλα απολαυσε.

ΥΓ. ΟΚ προφανώς υπερβάλλω. Μην πάρεις μονο κονσερβες θα παθεις τιποτα

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 hour ago, imr said:

Είναι ο ορισμός του eye candy το έχω τερματίσει στο Xbox one και θα το κάνω ξανά με το Xbox series x μόλις αγοράσω 4k tv. Πάντως παίζει στα 13-15 απο eneba σε digital και ίσως το βρεις στα 20± σε μεταχειρισμένο physical.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Υπάρχει πιθανότητα να βγει αργότερα στο gamepass;

Πολύ πιθανόν μέσω του EA play. Πότε βέβαια, άγνωστο.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω τη βοήθεια σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο μηχάνημα να μπορώ να συνδεω ποντίκι πληκτρολόγιο usb ταυτόχρονα και σε pc και σε xbox?

Eχω το series x και το pc συνδεδεμένα στην ίδια οθόνη αλλά θέλω να εναλλασω πληκτρολόγιο και mouse χωρίς να χρειαζετε να τα αποσυνδέω και να τα συνδεω κάθε φορά?

Κοίταξα το παρακάτω αλλά νομιζω είναι για να εναλλασεις οθόνες οπότε δε μου κανει, υπάρχει κάτι που να μπορεί να μου κάνει τη δουλειά;

Screenshot_2023-01-14-12-59-20-974_org.mozilla.firefox.jpg

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Καλησπέρα, θέλω τη βοήθεια σας, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο μηχάνημα να μπορώ να συνδεω ποντίκι πληκτρολόγιο usb ταυτόχρονα και σε pc και σε xbox?

Eχω το series x και το pc συνδεδεμένα στην ίδια οθόνη αλλά θέλω να εναλλασω πληκτρολόγιο και mouse χωρίς να χρειαζετε να τα αποσυνδέω και να τα συνδεω κάθε φορά?

Κοίταξα το παρακάτω αλλά νομιζω είναι για να εναλλασεις οθόνες οπότε δε μου κανει, υπάρχει κάτι που να μπορεί να μου κάνει τη δουλειά;

Screenshot_2023-01-14-12-59-20-974_org.mozilla.firefox.jpg

Με το λίγο που κοίταξα, αυτό που έχεις στην φώτο ΕΙΝΑΙ αυτό που θες. https://www.amazon.co.uk/Aten-CS22U-2-Port-Cable-Switch-black/dp/B002NTIZCG/ref=asc_df_B002NTIZCG/?tag=googshopuk-21&linkCode=df0&hvadid=309903005216&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5431876043154082267&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9046948&hvtargid=pla-406644956055&psc=1 Διάβασε τα σχόλια - Συνδέυεις περιφερειακά με 2 διαφορετικά PC/Mac/whatever και με ένα κουμπάκι τα αλλάζεις.

4 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Με το λίγο που κοίταξα, αυτό που έχεις στην φώτο ΕΙΝΑΙ αυτό που θες. https://www.amazon.co.uk/Aten-CS22U-2-Port-Cable-Switch-black/dp/B002NTIZCG/ref=asc_df_B002NTIZCG/?tag=googshopuk-21&linkCode=df0&hvadid=309903005216&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5431876043154082267&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9046948&hvtargid=pla-406644956055&psc=1 Διάβασε τα σχόλια - Συνδέυεις περιφερειακά με 2 διαφορετικά PC/Mac/whatever και με ένα κουμπάκι τα αλλάζεις.

Αυτό βλέπω έχει μόνο VGA εξόδους παρόλα αυτά ... αν δεν είσαι σίγουρος τι είναι όλα αυτά τα ακρωνύμια, ρώτα καλύτερα κανέναν φίλο που ασχολείται, η πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να τους πείς τι και πώς

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...