Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Έλα μου ?!?!?!?!? Εδώ δεν υπάρχουν επιτροπές ανταγωνισμού και έλεγχοι ; 

Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "d PlayStation @PlayStation The agreement to acquire Ubisoft has closed. So now we can officially say... Welcome to the PlayStation family, @Ubisoft Przetlumacz Tweeta 4 STUDIOS 7:00 PM UBISOFT lip 2022 TweetDeck 5801 Tweetów podanych dalej 1521 Cytatów z Tweeta 49,3 tys. Polubień" από το Twitter

Δεν το έχω διαβάσει κάπου αλλού πάντως. Είναι σίγουρο ή μήπως hoax του Twitter?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "d PlayStation @PlayStation The agreement to acquire Ubisoft has closed. So now we can officially say... Welcome to the PlayStation family, @Ubisoft Przetlumacz Tweeta 4 STUDIOS 7:00 PM UBISOFT lip 2022 TweetDeck 5801 Tweetów podanych dalej 1521 Cytatów z Tweeta 49,3 tys. Polubień" από το Twitter

Είναι το κλασικό τρολ με τα badges του twitter ή κάποιο photoshop? Τι είναι το 15 lip 2022

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stafftw είπε

Τι είναι το 15 lip 2022

Google translate   15 Ιούλιου 2022

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Google translate   15 Ιούλιου 2022

Καλα πέρασαν 7 μήνες και τώρα το κατάλαβαμε; (Η αλήθεια είναι ότι το έβαλα στο google και μου έβγαλε lip gloss!-Tόσο μου κόβει)

Δημοσ.
26 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Με την τρέχουσα κατάσταση της Ubisoft δεν είναι δύσκολο να εξαγοραστεί. Δύσκολο για την MS μιας και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με Blizzard για Sony δεν αποκλείεται δεν γνωρίζω αν μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Δημοσ.

16-17 Ιανουαρίου μπαίνει πάντως στο xbox, οχι στο gamepass, η υπηρεσία Ubisoft +

45 λεπτά πριν, VaggD είπε

Έχουμε κανένα κουπόνι για eneba ?

μπες με link απο allkeyshop κ θα σου δώσει 8% στα λινκς από εκεί. 

• Thanks 2
Δημοσ.
4 minutes ago, rodosf1 said:

16-17 Ιανουαρίου μπαίνει πάντως στο xbox, οχι στο gamepass, η υπηρεσία Ubisoft +

μπες με link απο allkeyshop κ θα σου δώσει 8% στα λινκς από εκεί. 

Απο περίεργα αυτό είναι one time offer?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaggD είπε

Έχουμε κανένα κουπόνι για eneba ?

googlαρe και άρχισε να δοκιμάζεις όλο και κάποιο θα παίζει... Εγώ μετά από καμία 5-6 δοκιμές είχα πετύχει και -10%

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 minutes ago, vaskos4 said:

googlαρe και άρχισε να δοκιμάζεις όλο και κάποιο θα παίζει... Εγώ μετά από καμία 5-6 δοκιμές είχα πετύχει και -10%

21 minutes ago, VaggD said:

Αγόρασα το Sekiro που το είχα απωθημένο και τώρα τα βάζω κάτω να δω αν αξίζει να πάρω 3 χρόνια game pass δοθέντος ότι είναι ζήτημα να παίξω 5 παιχνίδι απο όσα έχουν ανακοινωθεί!

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gr8effect είπε

Παίζουν τρομερές προσφορές ακόμη και στο Ελληνικό/Ευρωπαικό store πάντως.

Παρ'οτι έχω τεράστιο backlog με έχει πιάσει μεγάλη φαγούρα για XCOM2 στα 2.49 ευρώ! Όλοι λένε οτι είναι παιχνιδάρα.

Γνώμες;

https://www.xbox.com/el-gr/games/store/xcom-2/bqwgbmckrmsq

Το είχα πάρει σε αντίστοιχη προσφορά με όλα τα DLCs πριν κάτι μήνες μιας και μου αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του είδους.

Το παράτησα τελικά γιατί είναι τρομερά δύσκολο!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vaskos4 είπε

Να ξέρεις έχει και λινκ ή μπανερακια που λένε πχ -50%, -90% και απλά σε πετάνε στο site της Eneba... Λογικά είναι affiliate links... να έχεις τον νου σου

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, VaggD είπε

οχι ισχύει για όλες τις αγορές σου το 8%

Μόλις τώρα, vaskos4 είπε

Να ξέρεις έχει και λινκ ή μπανερακια που λένε πχ -50%, -90% και απλά σε πετάνε στο site της Eneba... Λογικά είναι affiliate links... να έχεις τον νου σου

👍

11 λεπτά πριν, VaggD είπε

Αγόρασα το Sekiro που το είχα απωθημένο και τώρα τα βάζω κάτω να δω αν αξίζει να πάρω 3 χρόνια game pass δοθέντος ότι είναι ζήτημα να παίξω 5 παιχνίδι απο όσα έχουν ανακοινωθεί!

παιχνιδαρα αλλά δύσκολο πολύ! με τα νέυρα σου θα θες μετά να παίξεις αλλά 5 games για να συνέλθεις! 😂😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, VaggD είπε

Σε σχεση με το elden ring τι θα λεγες; γιατι ψηνόμουν να το παρω και εγω 

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω το sekiro ειναι πολυ πιο δυσκολο ρε. Ειχα παιξει σε ενα φιλαρακι πριν κανα μηνα. Γραφικα ατμοσφαιρα απιστευτα αλλα παιχνιδι για γερα νευρα. Ασε που μπορει να μπει στο pass οπου ναναι

Στο elden ring εχω 110+ ωρες χειρηστηριο ακομα δεν εσπασα βεβαια 😃

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...