Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Αν αγοράσουμε παιχνίδι από το τουρκικό επίσημο  Microsoft store θα δουλέψει κανονικά.....? Θα είναι όπως αγοράσαμε από το γερμανικό το xbox..?

*Αν και βλέπω έχουν λίρες και όχι ευρώ... Θα τραβήξει από το balance που είναι σε ευρώ.?

Δεν μπορείς να αγοράσεις από το τουρκικό εκτός αν έχεις τουρκική κάρτα 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Από Ευρώπη τσέκαρε το Ουγγαρεζικο στορ, έχει πιο χαμηλές τιμές συνήθως. Για πολύ πιο χαμηλά από eneba κλπ όπως ειπώθηκε ήδη. 

Εχουμε λινκ απο  ουγκαρεζικο για να τσεκαρω τιμες?

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εχουμε λινκ απο  ουγκαρεζικο για να τσεκαρω τιμες?

ενα παράδειγμα... 

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/assassins-creed-chronicles-trilogy/c4hb1xwt02dk?ranMID=24542&ranEAID=qqvb4ePimS8&ranSiteID=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&epi=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00)(7593)(1243925)(qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w)()&irclickid=_cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00

στο ελληνικό έχει 7.49€, στο ουγγαρεζικο βγαίνει γύρω στα 4,5-5€ ανάλογα τη μετατροπή από την τράπεζα. Βολεύει Revolut που έχει μηδαμινή χρέωση συναλλαγματος. 

Χοντρικά είναι 1000HUF περίπου 2,0-2,2€

1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Αν αγοράσουμε παιχνίδι από το τουρκικό επίσημο  Microsoft store θα δουλέψει κανονικά.....? Θα είναι όπως αγοράσαμε από το γερμανικό το xbox..?

*Αν και βλέπω έχουν λίρες και όχι ευρώ... Θα τραβήξει από το balance που είναι σε ευρώ.?

δεν μπορείς πλέον από τουρκικό, αργεντίνικο κ βραζιλιάνικο. Οι αντίστοιχες εκδόσεις μέσω key selling sites ΤΥΠΟΥ eneba. 

Μόνο από ευρωπαϊκά store της Microsoft. 

Επεξ/σία από rodosf1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

ενα παράδειγμα... 

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/assassins-creed-chronicles-trilogy/c4hb1xwt02dk?ranMID=24542&ranEAID=qqvb4ePimS8&ranSiteID=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&epi=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00)(7593)(1243925)(qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w)()&irclickid=_cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00

στο ελληνικό έχει 7.49€, στο ουγγαρεζικο βγαίνει γύρω στα 4,5-5€ ανάλογα τη μετατροπή από την τράπεζα. Βολεύει Revolut που έχει μηδαμινή χρέωση συναλλαγματος. 

δεν μπορείς πλέον από τουρκικό, αργεντίνικο κ βραζιλιάνικο. Οι αντίστοιχες εκδόσεις μέσω key selling sites ΤΥΠΟΥ eneba. 

Μόνο από ευρωπαϊκά sites. 

Με ελληνικη καρτα ποσο να χρεωνει λες παραπανω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartan29gr είπε

Με ελληνικη καρτα ποσο να χρεωνει λες παραπανω?

της Άλφα μου έκανε μια χρέωση συναλλαγματος ανάλογα την περίπτωση, δεν το έχω υπολογίσει, λογικά ότι χρεώνει σε γκισέ (3, 5%νομίζω) :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

ενα παράδειγμα... 

μόλις μπήκα να κάνω μια δοκιμή και όντως δεν πάει να τραβήξει από το balance αλλά ζητάει εκ νέου κάρτα κλπ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaskos4 είπε

μόλις μπήκα να κάνω μια δοκιμή και όντως δεν πάει να τραβήξει από το balance αλλά ζητάει εκ νέου κάρτα κλπ...

αν ζητήσει διεύθυνση Ουγγαρίας βάλε ενα hostel στη Βουδαπέστη, εγω... μάλλον πάω κάθε εβδομάδα με τις προσφορές! :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

της Άλφα μου έκανε μια χρέωση συναλλαγματος ανάλογα την περίπτωση, δεν το έχω υπολογίσει, λογικά ότι χρεώνει σε γκισέ (3, 5%νομίζω) :)

Σε ευχαριστω

• Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, rodosf1 said:

ενα παράδειγμα... 

Πλέον δεν μπορούμε ούτε με 🇦🇷🇧🇷keys απο eneba ή κατάλαβα λάθος?😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VaggD είπε

Πλέον δεν μπορούμε ούτε με 🇦🇷🇧🇷keys απο eneba ή κατάλαβα λάθος?😅

λάθος, από eneba δουλεύουν κανονικά τα κλειδιά με vpn, έλεγα για official store μόνο! 

Viva Argentina εννοείται!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λέτε για το support της Μικρομαλακής... να σας πω μια ιστορία (συγγνώμη για το offtopic) . Την εποχή που κυκλοφόρησε το One S, αγόρασα από γνωστή αλυσίδα ένα XBox 360 kinect bundle για 45€ (υποτίθεται καινούριο, απλά το είχαν ανοίξει για να το δείξουν κτλπ). Το βάζω μετά από 20 ημέρες (μη με ρωτήσετε γιατί) και μου βγάζει RROD. Μιλάω με το service του καταστήματος και μου λέει ο τεχνικός (να είναι καλά το παλικάρι) ότι καλύτερα να το κάνω με την Μικρομαλακή. Με λίγα λόγια, στέλνω απόδειξη... στέλνουν το voucher για UPS, πακετάρω το 360 και το τροφοδοτικό μόνο (τα υπόλοιπα δεν τα θέλανε!!!) και την επόμενη έρχεται η Γενική Ταχυδρομική και το παίρνει. Ταυτόχρονα μου στείλανε το One S, με μοχλό και καλώδιο τροφοδοσίας ...  ως αντικατάσταση! Σε περίπου 1 εβδομάδα τα είχα. Μετά από αυτό δεν την αλλάζω με τίποτα. B)

• Like 5
Δημοσ.

Για να αγοράσουμε από ms store αλλού region εκτός Ευρώπης γίνεται μόνο μέσω gift card αυτου του region;

Δεν μπορούμε να αγοράσουμε κάτι κατευθείαν από το οποίο ms store και να πληρώσουμε κατευθείαν σε αυτό; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Για να αγοράσουμε από ms store αλλού region εκτός Ευρώπης γίνεται μόνο μέσω gift card αυτου του region;

Δεν μπορούμε να αγοράσουμε κάτι κατευθείαν από το οποίο ms store και να πληρώσουμε κατευθείαν σε αυτό; 

στα ευρωπαϊκά αγοράζεις κανονικά οπως κ στο ελληνικό. Σε Τουρκία, Αργεντινή Βραζιλία, ΗΠΑ κλπ με gift card card αλλα πρόσφατα ανακοίνωσε η Microsoft ότι αναστέλλει τη δυνατότητα γιατι έγινε κατάχρηση από χρήστες της δυνατότητας οπότε δεν θα το ρίσκαρα πλέον να μου μείνουν οι gift cards αμανάτι. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε πλέον ούτε με gift card. 

Μονο μέσω κωδικού του παιχνιδιού ή dlc του από άλλο region. 

Μέχρι να κόψει κι αυτό η ms. 

Πως μπορούμε να δούμε αν όντως έχει ακυρώσει τις gift card άλλων χωρών; 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Οπότε πλέον ούτε με gift card. 

Μονο μέσω κωδικού του παιχνιδιού ή dlc του από άλλο region. 

Μέχρι να κόψει κι αυτό η ms. 

Πως μπορούμε να δούμε αν όντως έχει ακυρώσει τις gift card άλλων χωρών; 

τον κωδικό του game/dlc δεν μπορεί να το κόψει εφοσον γίνεται εξαργύρωση μέσω vpn. Εκείνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να μην δίνει πιο φτηνές τιμές σε διάφορες χώρες με χαμηλή ισοτιμία, οπως κάνουν κ αλλες εταιρείες του χώρου, άδικα κατ εμένα. Δεν έχει δηλώσει πάντως πρόθεση για κάτι τέτοιο και δίνει ακόμα πολύ χαμηλές τιμές, ανάλογα τη χώρα. 

Στο στορ της Ουγγαρίας για παράδειγμα εκμεταλλευομαστε το ότι ως νόμισμα το € στέκει ψηλότερα σε σχέση με το δικό τους που πέφτει κατά τεκμήριο περισσότερο, άρα έχουμε καλύτερες τιμές όσο περνά ο καιρός. Αν αύριο ανέβει ραγδαία το HUF (απίθανο αλλα λέμε) δεν θα συμφέρει η αγορά από εκεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...