Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, rodosf1 said:

το καλύτερο support το έχει το νήμα εδώ, να λέμε την αλήθεια! έχουμε μάθει πολλά κ έχουμε γλιτώσει χρόνο κ χρήμα σε αρκετές περιπτώσεις. :)

Ξεκάθαρα το καλύτερο! Επίσης σημαντικό ότι τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι με εγγύηση και controllers και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε με liquid metal και αν πρέπει να έχουμε την κονσόλα οριζόντια κλπ.

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ξεκάθαρα το καλύτερο! Επίσης σημαντικό ότι τα περιστέρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι με εγγύηση και controllers και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε με liquid metal και πρέπει να έχουμε την κοσμικά ορίζοντα κλπ.

μιλας με γρίφους γέροντα... ή μάλλον με υπαγορευση κειμένου! 😂

τι κοσμικός ορίζοντας ήταν αυτός; μας έστειλες! 

Δημοσ.
3 minutes ago, rodosf1 said:

μιλας με γρίφους γέροντα... ή μάλλον με υπαγορευση κειμένου! 😂

τι κοσμικός ορίζοντας ήταν αυτός; μας έστειλες! 

Υπαγόρευση κειμένου 🤣🤣 έκανα edit 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, VaggD είπε

Έκανα register την κονσόλα και βγάζει ότι η εγγύηση είναι μέχρι 8/7/24, ενώ κανονικά θα έπρεπε να αναγράφει 01/10/25. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

Κάτι παρόμοιο και σε εμένα μόλις έκανα register το Χ στην MS.

Δίνει εγγύηση μέχρι 7/8/24 αλλά η αγορά έχει γίνει 10/22 από Κωτσόβολο.

Πρέπει να μιλήσω με support της MS για αυτό η το αφήνω ως έχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλά με support, Έλληνας θα σε εξυπηρετήσει στο chat. Σου δίνει ένα λινκ να ανεβάσεις της απόδειξη και μετά περιμένεις να γίνει ο έλεγχος και ενημέρωση εγγύησης.

Update:

Σε λιγότερο απο 2 ώρες έγινε update στην εγγύηση!

Update 2: 

Με πήραν και τηλέφωνο για να με ενημερώσουν και να ρωτήσουν αν χρειάζομαι κάτι άλλο 🤯🤯

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.

Ρε ειπαμε το after sale service της ms ειναι απο αλλο πλανητη. Ειχα στειλει μια φορα ενα one x επειδη μετα απο ωρες gaming εκλεινε κ λογικα παστα του αλλαξαν. Και τι τηλεφωνα ημεηλ κτλ μεχρι κ γραμμα μεσα στο κουτι εχουν μετα κ ελεγε σορυ που χαλασε κ στο φτιαξαμε κτλ κτλ 

Premium εταιρια κ συμπεριφορα στον πελατη. Το βλεπεις κατευθειαν με το unboxing του series x σαν να ανοιγεις πακετο με δαχτυλιδι χρυσο 😉

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να αγοράσουμε ένα dlc παιχνιδιού από το ms Αργεντινής(Γιατί είναι τρομερά φτηνότερο από το ms store europe)?

Δοκίμασα βάζοντας την viza κάρτα που έχω αλλά στο τελικό στάδιο μου έβγαλε πρόβλημα.

Καμιά ιδέα?

Μέχρι και με vpn για Αργεντινή δοκίμασα αλλά κι εκεί τίποτα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να αγοράσουμε ένα dlc παιχνιδιού από το ms Αργεντινής(Γιατί είναι τρομερά φτηνότερο από το ms store europe)?

Δοκίμασα βάζοντας την viza κάρτα που έχω αλλά στο τελικό στάδιο μου έβγαλε πρόβλημα.

Καμιά ιδέα?

Όχι.

Μόνο από eneba ή παρόμοια stores

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Καμιά ιδέα?

Από Ευρώπη τσέκαρε το Ουγγαρεζικο στορ, έχει πιο χαμηλές τιμές συνήθως. Για πολύ πιο χαμηλά από eneba κλπ όπως ειπώθηκε ήδη. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ναι αλλά αφού δεν μπορώ από το Αργετινικο ms store να αγοράσω το dlc πιστεύεις ότι με το ουγγαρεζικο θα μπορέσω?

κανονικά κ χωρίς vpn περνάνε οι μέρες αγορές από ουγγαρεζικο με. ελληνική κάρτα. 

Δημοσ.

Αν είναι τόσο οικονομικό απο MS Store Αργεντινής λογικά θα είναι αρκετά οικονομικό και από eneba Αργεντινής . Ποιο παιχνίδι είναι ; Εγώ χτύπησα πριν λίγο το Giana Sisters Twisted Dreams Directors Cut απο το Μπουένος Αίρες που ήρθα διακοπές στα 1,12 € και με VPN το πέρασα κανονικότατα στο Ελληνικό account μου για όταν προσγειωθώ με το καλό Θεσσαλονίκη να μπορώ να το παίξω 

image.png.c3cf1a1168b0557dfb0c3fd88a2066ad.png

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

To eneba δεν το έχει από Αργεντινή. 

Το destiny 2 lightfall + annual pass ειναι. 

Προπαραγγελία έιναι ; Κάνε λίγο υπομονή σίγουρα θα το βάλει και το eneba όταν φτάσει η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βάλει . 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αγοράσουμε παιχνίδι από το τουρκικό επίσημο  Microsoft store θα δουλέψει κανονικά.....? Θα είναι όπως αγοράσαμε από το γερμανικό το xbox..?

*Αν και βλέπω έχουν λίρες και όχι ευρώ... Θα τραβήξει από το balance που είναι σε ευρώ.?

Επεξ/σία από vaskos4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...