Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, antnatal said:

και εμένα το ίδιο.

έκανα register στη Micro και μου έγραψε 24 μήνες εγγύηση.

Συνήθως με αμερικάνικες εταιρείες δίνει 12 η εταιρεία και 12 ο "εισαγωγέας" αλλά φαίνεται ότι η MS το αναλαμβάνει εξολοκλήρου.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaggD είπε

Λίγο άκυρο αυτό που θα γράψω αλλά μόλις έλαβα mail απο Γερμανό με τους όρους εγγύησης για το Series X και αναφέρει 30 ημέρες περιθώριο αντικατάστασης με καινούριο και 12 μήνες εγγύηση ενώ κανονικά είναι 24 βάση ΕΕ.

όπως είπε κ ο φίλος, register την κονσόλα στο account.Microsoft.com και ξενοιασιά 2 έτη από Γερμανούς κλπ. εχει pickup εξυπηρέτηση εγγύησης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, VaggD είπε

Απέχω μήνες απο το gaming community και προσπαθώντας να κάνω catch up έπεσα πάνω σε αυτό και έπαθα σοκ!!! 🤯

έπος! βάλε και  δες και το Matrix Awakens, το είχαν δώσει playable demo, νομίζω δεν υπάρχει πια. 

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και δύο ώρες δεν δείχνει τίποτα στο library ούτε τα δικά μου παιχνίδια ούτε game pass ουτε εφαρμογές. Γράφει μόνο "we're having trouble getting your stuff". Έκανα τις γνωστές λύσεις, reset router, restart console, διέγραψα το λογαριασμό και τον ξαναπερασα αλλά τίποτα ακόμα το ίδιο μήνυμα γράφει. Παιχνίδια δικά μου και του game pass παίζουν κανονικά. Στο store μπαίνει μπορώ να κατεβάσω όλα οκ. Μήπως έχει πρόβλημα το live και έφαγε κόλλημα η library; Να περιμένω λίγο ακόμα η να κάνω reset την κονσόλα;

Δημοσ.
3 minutes ago, joker80 said:

Εδώ και δύο ώρες δεν δείχνει τίποτα στο library ούτε τα δικά μου παιχνίδια ούτε game pass ουτε εφαρμογές. Γράφει μόνο "we're having trouble getting your stuff". Έκανα τις γνωστές λύσεις, reset router, restart console, διέγραψα το λογαριασμό και τον ξαναπερασα αλλά τίποτα ακόμα το ίδιο μήνυμα γράφει. Παιχνίδια δικά μου και του game pass παίζουν κανονικά. Στο store μπαίνει μπορώ να κατεβάσω όλα οκ. Μήπως έχει πρόβλημα το live και έφαγε κόλλημα η library; Να περιμένω λίγο ακόμα η να κάνω reset την κονσόλα;

Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο να φανταστώ?😂😂 

Κάτι τρέχει με το infrastructure της MS και θα το λύσουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VaggD είπε

Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο να φανταστώ?😂😂 

Κάτι τρέχει με το infrastructure της MS και θα το λύσουν.

Λέω μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα η κονσόλα.  Όντως δεν έχω υπομονή σε κάτι τέτοια 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, joker80 said:

Λέω μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα η κονσόλα.  Όντως δεν έχω υπομονή σε κάτι τέτοια 😂

Ελπίζω να το φτιάξουν πριν αρχίσεις να βλέπεις teardown videos 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, VaggD είπε

Απέχω μήνες απο το gaming community και προσπαθώντας να κάνω catch up έπεσα πάνω σε αυτό και έπαθα σοκ!!! 🤯

Το θεμα ειναι να τα δούμε στην πράξη σύντομα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, chrisgewrgi said:

Το θεμα ειναι να τα δούμε στην πράξη σύντομα!

Σίγουρα θα αργήσουν τουλάχιστον να είναι τόσο εντυπωσιακά και πίστα (πάνω απο 80%) στα trailer.

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση. Έγιναν redeem δωροκαρτες σε γερμανικό account με μόνη διεύθυνση κατοικίας περασμένη ελληνική. Γίνεται αποστολή προς Ελλάδα xbox series X; γνωρίζει κανείς τέτοια περίπτωση; Ή είναι δεμένο το account τοπικά στη Γερμανία, ως αρχικό location είχε οριστεί εκεί στη δημιουργία του λογαριασμού. 

Στη φάση της... διεύθυνσης αποστολής, γράφει την ελληνική αλλά χωρίς τη χώρα. γ αυτό ρωτάω βασικά. 

Επεξ/σία από rodosf1
Δημοσ.
2 hours ago, rodosf1 said:

ερώτηση. Έγιναν redeem δωροκαρτες σε γερμανικό account με μόνη διεύθυνση κατοικίας περασμένη ελληνική. Γίνεται αποστολή προς Ελλάδα xbox series X; γνωρίζει κανείς τέτοια περίπτωση; Ή είναι δεμένο το account τοπικά στη Γερμανία, ως αρχικό location είχε οριστεί εκεί στη δημιουργία του λογαριασμού. 

Στη φάση της... διεύθυνσης αποστολής, γράφει την ελληνική αλλά χωρίς τη χώρα. γ αυτό ρωτάω βασικά. 

Γίνεται. 

Εφόσον γράφει ελληνική διεύθυνση στη χώρα αποστολής που είναι το πρόβλημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα χθές και σήμερα που το έβαλα πάνω στο έπιπλο συνειδητοποίησα πόσο μικρό μέγεθος έχει ειδικά αν αναλογιστούμε ότι είναι ένα μικρό τερατάκι!

Ερώτηση, το χειριστήριο έχει μικρύνει ή είναι ιδέα μου?

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, VaggD είπε

Παρέλαβα χθές και σήμερα που έβαλα πάνω στο έπιπλο συνειδητοποίησα πόσο μικρό μέγεθος έχει ειδικά αν αναλογιστούμε ότι είναι ένα μικρό τερατάκι!

Ερώτηση, το χειριστήριο έχει μικρύνει είναι ιδέα μου?

Ναι είναι λίγο πιο μικρό του x

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Γίνεται. 

Εφόσον γράφει ελληνική διεύθυνση στη χώρα αποστολής που είναι το πρόβλημα; 

δεν γράφει τη χώρα καθόλου, σαν να λαμβάνει δεδομένα το Deutschland δλδ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...