Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω τις εξής 2 ερωτήσεις.

1) Υπάρχει κάποια πρόταση για headset καλό έως 100ευρώ και με συνδεσιμότητα και για pc/κινητό?
Ιδανικά θα τα ήθελα ασύρματα αλλά να μπορούν να συνδεθούν και με USB πχ στο PC. 

Σκεφτόμουν το headset wireless της microsoft αλλά δεν συνδέεται με καλώδιο παρά μόνο ασύρματα.

2) Μέχρι να πάρω κάτι καλύτερο έχω το παρακάτω headset
https://www.skroutz.gr/s/32462229/Spartan-Gear-Phoenix-2-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-3-5mm-USB.html

Tο οποίο έχει σύνδεση με jack και USB.

Mε το USB πάνω στο XBOX δεν τα διαβάζει. Με το jack στο χειριστήριο έχω ήχο αλλά δεν έχω μικρόφωνο αν και το αναγνωρίζει.
Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος ή να θέλει κάποια ρύθμιση ή απλά δεν το υποστηρίζει?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έχω τις εξής 2 ερωτήσεις.

1) Υπάρχει κάποια πρόταση για headset καλό έως 100ευρώ και με συνδεσιμότητα και για pc/κινητό?
Ιδανικά θα τα ήθελα ασύρματα αλλά να μπορούν να συνδεθούν και με USB πχ στο PC. 

Σκεφτόμουν το headset wireless της microsoft αλλά δεν συνδέεται με καλώδιο παρά μόνο ασύρματα.

2) Μέχρι να πάρω κάτι καλύτερο έχω το παρακάτω headset
https://www.skroutz.gr/s/32462229/Spartan-Gear-Phoenix-2-Over-Ear-Gaming-Headset-με-σύνδεση-3-5mm-USB.html

Tο οποίο έχει σύνδεση με jack και USB.

Mε το USB πάνω στο XBOX δεν τα διαβάζει. Με το jack στο χειριστήριο έχω ήχο αλλά δεν έχω μικρόφωνο αν και το αναγνωρίζει.
Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος ή να θέλει κάποια ρύθμιση ή απλά δεν το υποστηρίζει?

υποστηρίζει κανονικά. για δες τις ρυθμίσεις ήχου του μικροφώνου, 

πάτα Xbox button κ πας κάτω κάτω δεξιά να δεις τα 3 slider. λογικά εκεί κατι παίζει. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Χθες τελείωσα με το cod vanguard και σκέφτομαι να ξανά πιάσω το rdr2. Το έχω σε δισκάκι και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το παίξω στο xbox και γενικότερα αν έχουν βγάλει updates και paches. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Χθες τελείωσα με το cod vanguard και σκέφτομαι να ξανά πιάσω το rdr2. Το έχω σε δισκάκι και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να το παίξω στο xbox και γενικότερα αν έχουν βγάλει updates και paches. 

30fps καρφωμένο είναι, λυπάμαι!

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

30fps καρφωμένο είναι, λυπάμαι!

Εγώ να δεις πόσο λυπάμαι που είχα παίξει κάμποσες ώρες μέσω game pass, αλλά τότε τα περισσότερα που έπαιζα ήταν 30 fps. Πλέον δε νομίζω πως θα την παλέψω. Το θέμα είναι πως αν το παίξω στο pc στην ουσία το ξεκινάω από την αρχή. 

• Like 1
Δημοσ.

Στις 9/12/2022 στις 5:53 ΜΜ, rodosf1 είπε

τσεκάρετε Ms Flight Simulator screenshot από το ταπεινό xbox, ενα game που σε pc θέλει configuration 2000€+. Exclusive Series S/X εννοείται! 

https://www.xbox.com/play/media/RV9DKE2XV5

Αν αυτό δεν είναι art of computing, τι είναι... 

Στις 9/12/2022 στις 8:49 ΜΜ, specre είπε

Βαλτός είσαι; Έχει μέρες που σκέφτομαι να το αγοράσω. Μη με μπριζώνεις :P

Τελικά το αγόρασα εδώ και μία εβδομάδα. Σύνολο 209,3 GB :o , αλλά στον οπτικό τομέα είναι φοβερό. Τώρα πρέπει να μάθω να πετάω!!! 

fly.jpg.a451aecf1a802348fc87f50c1651864d.jpg

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

Τελικά το αγόρασα εδώ και μία εβδομάδα. Σύνολο 209,3 GB :o , αλλά στον οπτικό τομέα είναι φοβερό. Τώρα πρέπει να μάθω να πετάω!!! 

fly.jpg.a451aecf1a802348fc87f50c1651864d.jpg

Καλορίζικο, κάνε τα activities πρώτα πρώτα, θα γίνεις ξεφτέρι!! 

και εννοείται πρώτα από ελαφρά αεροσκάφη κ μετα σε jet, f-18 κλπ, να αποκτήσεις αίσθηση. Σε σχέση με του pc μπορείς να ενεργοποιησεις πολλά βοηθήματα στην πτήση κ βγαίνει άνετα. 

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dorian είπε

Kατανοητό αλλά εχουν δώσει ένα σκασμό δις να εξαγοράζουν εταιρίες παιχνιδιών. Πότε θα βγάλουν κανένα; Εχω αρχίσει να το ψιλομετανιώνω που πήρα xbox. Σαν μηχάνημα εκπληκτικό αλλά Σαν να πήρα νέο PC που απλώς παίζει 4Κ εκεί που ήμουν στο fullhd. PS5 από Οκτώβρη θα είχα παίξει 4-5 ΑΑΑ τίτλους Last of us GοW κλπ .

FB_IMG_1672908542510.jpg

Δημοσ.

Στην προηγούμενη γενιά είχα ps4 και στο παρελθόν το xbox 360.Στην τωρινή έχω Ps5 και Series x .Το gamepass έχει μετατρέψει σε main κονσόλα το xbox και σίγουρα θα έχει καλύτερη χρονιά φέτος.Παρολα αυτά με ανησυχούν τα exclusive του.Απορω με τα τόσα λεφτά της Ms που δεν μπορεί να φτιάξει πραγματικά 3Α games που να πέφτουν σαγόνια.Αν εξαιρέσω το Starfield που λογικά θα κάνει μπαμ όλα τα άλλα είναι κάπως μέτρια.Ουτε ένα open world τύπου ghost of tsusima, days gone ,Spiderman,uncharted.Σαν να έχει πετάξει λευκή πετσέτα σε μια κατηγορία που δίνει κινηματογραφικές εμπειρίες.Το ps5 μου είναι σκονισμένο,άνοιξε για το  forbidden west και το god of war αλλά η αλήθεια είναι ότι κληρονομιά από τα sequels των exclusives της ps4 era είναι πολύ βαριά για να ξεπεραστεί εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πρόσεξε τι γράφεις, θα σε πουν ''blue boy''.

Το λέω ενώ έχω και τις δύο ώστε το στρατόπεδο δεν με αγγίζει.40 έφτασα για να μπω σε αυτή την χαζή μάχη.Οπου και να βγουν καλά exclusives εγώ θα τα χαρώ αλλά κάνω μια κριτική στην αγαπημένη μου κονσόλα αυτής της γενιάς που θεωρώ ότι έχει βάση. Τα games που ανυπομονώ φέτος είναι 

Starfield, Spiderman 2 ,Diablo 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ξαναπώ το εξής απλό. όποιος θέλει παίζει ότι του αρέσει, οπότε μπορεί κανείς να παίξει τα... 34 ΑΑ που ΔΕΝ έβγαλε η Sony σε αυτή τη γενιά. Μακάρι να τα βγάλει λεω εγω και να έχουμε να παίζουμε κ αυτά.

γιατί να τραβιέται όμως να φτιάξει κάποια εταιρεία αντίγραφο κινηματογραφικου game; Και πάλι μιλάμε για επιλογές, προφανώς το κοινό είναι περιορισμένο για τέτοια games, άλλωστε η πλειοψηφία των κατόχων ps δεν αγόρασε με βάση τις επίσημες πωλήσεις τα game. Άρα είναι άποψη κάποιων κ οχι γενικότητα. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια πάνω πάνω γράφει αποφύγετε το vs κ σταματώ εδώ, σε αντίθεση με πολλά ποστ που το επιδιώκουν συστηματικά. 

Τωρα για την ποιότητα των games στο gamepass η άποψη μου είναι υποκειμενικη  σίγουρα, υπάρχουν όμως και δείκτες που μιλάνε για την αποδοχή από τους χρήστες και τη βαθμολογία τους, όπως στην εικόνα... και οι δείκτες λένε ότι το 22 που δεν ήταν τοπ χρονιά η ποιότητα ήταν σταθερά υψηλή, δεδομένου του τεράστιου αριθμού τίτλων, 

αναμένουμε ενα χορταστικό σίγουρα 2023.

IMG_20221222_094541.jpg.1d2fa7c7228ded281b953bf385ffcf2f.jpg

Επεξ/σία από rodosf1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...