Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν εχεις Πειραιως και winbank, δες εδω. Ιδια διαδικασια και για το controller.

Έχει πάρει κανεις τα yellow;Γιατί εμένα ακόμα τίποτα…

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Έχει πάρει κανεις τα yellow;Γιατί εμένα ακόμα τίποτα…

Έως 15 ημέρες μετά το πέρας της προωθητικής φίλτατε θα τα πάρουμε όλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμη περιμένω να κάνει restock ο Γερμανός για να παραγγείλω το XSX.

Κάτι μου λέει ότι με την προσφορά της Payzy έκανε ντου το forum και δεν έμεινε ούτε φωτογραφία του X😅

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ακόμη περιμένω να κάνει restock ο Γερμανός για να παραγγείλω το XSX.

Κάτι μου λέει ότι με την προσφορά της Payzy έκανε ντου το forum και δεν έμεινε ούτε φωτογραφία του X😅

ντου από παντού κανονικά με την προσφορά, μόνο οι... μπαταρίες για ελικόπτερο του έμειναν στα ράφια, όπως το κόβω! 

Δημοσ.
1 minute ago, rodosf1 said:

ντου από παντού κανονικά με την προσφορά, μόνο οι... μπαταρίες για ελικόπτερο του έμειναν στα ράφια, όπως το κόβω! 

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν περίμεναν να γίνει χαμός! Το αστείο είναι ότι είχα βρει διαθέσιμο Χ αλλά δεν ειχε ενεργοποιηθεί ακόμη το payzy ακκαου μου και το έχασα 😮💨 όποτε αγόρασα μια e-gift card για να μην χάσω και την επιστροφή.

Στα θετικά ότι το payzy λειτούργησε υποδειγματικά!

• Thanks 1
Δημοσ.

Series X καινουργιο, το χειριστηριο ειναι ελλατωματικο, κολλαει στο κουμπι Χ απο την αριστερη πλευρα αν το πατησεις λιγο προς τα εκει.
Εχουμε προχειρο το τηλ επικοινωνιας για το σερβις?

Δημοσ.
2 hours ago, nek4d said:

Series X καινουργιο, το χειριστηριο ειναι ελλατωματικο, κολλαει στο κουμπι Χ απο την αριστερη πλευρα αν το πατησεις λιγο προς τα εκει.

Μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία μέσω internet. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nek4d είπε

Μπορείς να το πας πίσω στο κατάστημα που το πήρες για αντικατάσταση φαντάζομαι εφόσον είναι καινούριο. Αν δεν έχουν άλλο θα περιμένεις να φέρουν, αλλα οφείλουν να στο αντικαταστήσουν αν έχει θέμα. Αλλιώς μπαίνεις MS support και παίζεις μπάλα.

• Like 1
Δημοσ.

Γερμανος η αγορα αλλα απο ιντερνετ γιατι ειμαι επαρχια.

Δεν νομιζω ενα τοπικο μαγαζι franchise να βοηθησει.

Ειδα στο νετ χθες την διαδικασια μεσω microsoft κ καπως δεν μου αρεσε η περιπτωση να μου αλλαξουν το ολοκαινουργιο με refurbished...

Οκ, κληση πρωτα σε Γερμανο και μετα πιθανοτατα microsoft.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nek4d είπε

Ειδα στο νετ χθες την διαδικασια μεσω microsoft κ καπως δεν μου αρεσε η περιπτωση να μου αλλαξουν το ολοκαινουργιο με refurbished...

Δεν έχουν στ' αλήθεια επιλογή. Οφείλουν να στο αλλάξουν αν είναι ελλατωματικό όταν το πήρες.

Προφανώς δεν θα σου αλλάξουν μόνο το controller. Θα τους το πας πίσω μαζί με το SX όπως τα πήρες στο κουτί τους και οφείλουν να σου δώσουν καινούριο πακέτο. Μπορεί να σου ζητήσουν να κάνουν έλεγχο να δούν οτι όντως έχει θέμα κτλ. αλλα κούλ.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, nek4d said:

Κοίταξε, εφόσον μιλάμε για Microsoft, δε θα πρέπει να μας απασχολεί αν η αντικατάσταση είναι refurbished ή όχι. Έτσι το βλέπω. Να ήταν από τρίτο τότε ναι, δε θα το δεχτούν. 

Έτσι και αλλιώς ισχύει εκ νέου η εγγύηση σε περίπτωση αντικατάστασης, συν ότι έρχεται courier και το παραλαμβάνει απ' το σπίτι σου (εκτός αν αλλάξει κάτι)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nek4d είπε

Η επιστροφή στον Γερμανό σημαίνει πακετάρισμα όλης της κονσόλας μιας και αν βγει ελαττωματικό, ήταν αξεσουάρ της κονσόλας, οπότε για να το επιστρέψουν αυτοί, πρεπει να το επιστρέψουν ολόκληρο το πακέτο. 

Ωστόσο, από ms δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/1/2023 στις 9:53 ΠΜ, TutaKachun είπε

Αυτά αργουνε ακομα φιλε μου. Σκέψου το Εξής. Ενα triple A game θελει κατα μέσο ορο 5 χρόνια. Πολλά απο αυτα παραπάνω. Βάλε τώρα οτι τα τελευταια 4 χρονια τα 2 ο πλανητης ηταν κλειστος. Επισης, μπορει το XBOX να εχασε κατα κρατος την προηγουμενη γενια αλλά πουλησε 50.000.000 συστηματα. Δεν πουλας ετσι τοσους πελατες. Ειναι οι λογοι που το PS5 πχ εχει ολα κι ολα 4 PS5 only. Επιπλεον το XBOX πλεον δεν ειναι κονσολα αλλα πλατφορμα. Οπότε θα βλέπεις τα παιχνιδια του οπου υπαρχει Gamepass. Αυτος ειναι ο λογος του Smart Delivery. Aναλογα το συστημα που παιζεις σου κατεβαζει την αναλογη εκδοση.

Kατανοητό αλλά εχουν δώσει ένα σκασμό δις να εξαγοράζουν εταιρίες παιχνιδιών. Πότε θα βγάλουν κανένα; Εχω αρχίσει να το ψιλομετανιώνω που πήρα xbox. Σαν μηχάνημα εκπληκτικό αλλά Σαν να πήρα νέο PC που απλώς παίζει 4Κ εκεί που ήμουν στο fullhd. PS5 από Οκτώβρη θα είχα παίξει 4-5 ΑΑΑ τίτλους Last of us GοW κλπ μόνο σε αυτό, έτσι και αλλιώς αν είσαι ενήλικας με δουλειες κλπ μόνο αυτά προλαβαίνεις να παίξεις αντε και λίγο ποδοσφαιράκι ραλακι με παρέα. αντε να δούμε.

Στις 2/1/2023 στις 11:03 ΜΜ, rodosf1 είπε

παλιό αλλά καλό, ανάλογα τα γούστα. έχει πολυεπίπεδο gaming αν αυτό σ ενδιαφέρει. Ληστείες, έγκλημα κλπ η φάση αν δεν έχεις ξαναδεί κάποιο παλιό. 

πλακα πλάκα αξίζει να το ξαναπαίξει το GTAV κανείς σε Xsx? το είχα παίξει σε PC οταν είχε πρωτοβγει σε medium ούτε που θυμάμαι τι κάρτα γραφικών είχα τότε καμία 770 gtx νομίζω. υπάρχει βελτιστοποιημένη έκδοση; η απλώς του xboxone και κατεβαζει update.

Επεξ/σία από Dorian
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dorian είπε

Kατανοητό αλλά εχουν δώσει ένα σκασμό δις να εξαγοράζουν εταιρίες παιχνιδιών. Πότε θα βγάλουν κανένα; Εχω αρχίσει να το ψιλομετανιώνω που πήρα xbox. Σαν μηχάνημα εκπληκτικό αλλά Σαν να πήρα νέο PC που απλώς παίζει 4Κ εκεί που ήμουν στο fullhd. PS5 από Οκτώβρη θα είχα παίξει 4-5 ΑΑΑ τίτλους Last of us GοW κλπ μόνο σε αυτό, έτσι και αλλιώς αν είσαι ενήλικας με δουλειες κλπ μόνο αυτά προλαβαίνεις να παίξεις αντε και λίγο ποδοσφαιράκι ραλακι με παρέα. αντε να δούμε.

πλακα πλάκα αξίζει να το ξαναπαίξει το GTAV κανείς σε Xsx? το είχα παίξει σε PC οταν είχε πρωτοβγει σε medium ούτε που θυμάμαι τι κάρτα γραφικών είχα τότε καμία 770 gtx νομίζω. υπάρχει βελτιστοποιημένη έκδοση; η απλώς του xboxone και κατεβαζει update.

Yπαρχει και βελτιστοποιημενη που τρεχει στα 60 fps και με προσθετες βελτιωσεις..

https://www.skroutz.gr/s/35369705/Grand-Theft-Auto-V-Xbox-One-Series-X-Game.html

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...