Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Χρονιά σε όλους!!

Εχω να κάνω μια ερώτηση. Βρήκα από eneba παιχνίδι, αλλά λέει ότι δε μπορεί να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση ή όχι; Θα πρέπει να κοιτάζω μόνο όσα είναι συμβατά με Ελλάδα;

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Καλημέρα παίδες, καλή χρονιά σε όλους!

Νομίζω ο initial παπάς που πούλησε η Sony για το ratchet, για τον SSD, που δεν θα μπορούσαν να τρέξουν στα παλιά μηχανήματα κτλ κτλ έχει κάνει πολύ κακό στο perception της αγοράς περι "generations" lol.

Όπως όλοι πλέον έχουν καταλάβει, όλα αυτά ήταν εμφανείς μπούρδες. Δεν ξέρω τι περιμένει ο κόσμος να δει σε αυτή τη γενιά που θα κάνει κάποια διαφορα αλλα ό,τι και να πειμένει κάποιος, θα απογοητευτεί. Πέρα απο το μάρκετινγκ και τις μπούρδες που θα πεί ο κάθε CTO για να ψαρώσει ο κόσμος, οι κονσόλες είναι well optimized PCs στο 99% τους. Αν κάτι δεν βγεί στο one, το μόνο πράγμα που σημαίνει είναι οτι δεν σπαταλήθηκε χρόνος για το optimization και το ongoing support . Τίποτα άλλο. Όταν θα σταματήσει να έχει economic sense για τις εταιρίες να βγάζουν για την προηγούμενη γενιά και να υποστηρίζουν τις εκδόσεις, θα το σταματήσουν. Όταν αυτό γίνει, δεν θα καταλάβει κανένας τη διαφορά ^_^

Συμφωνώ. Ερχομενος απο One X που ετσι κι αλλιως επαιζε 4K εγω αυτο που θελω απο τα παιχνιδια ειναι να εχουν 60 fps. Απο άποψη γραφικών ετσι κι αλλιως ημουν ευχαριστημενος και με το One X. Αλλά τα 30fps πλεον τα θεωρω unplayable. Καλη χρονια και απο μενα σε ολους

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Συμφωνώ. Ερχομενος απο One X που ετσι κι αλλιως επαιζε 4K εγω αυτο που θελω απο τα παιχνιδια ειναι να εχουν 60 fps. Απο άποψη γραφικών ετσι κι αλλιως ημουν ευχαριστημενος και με το One X. Αλλά τα 30fps πλεον τα θεωρω unplayable. Καλη χρονια και απο μενα σε ολους

Προφανώς ναι! Όλοι όσοι ασχολούνται όντως και περνάνε χρόνο στο gaming μόνο αυτό έχει μείνει απο θέμα περφόρμανς σε αυτή τη γενιά στο οποίο πιστεύω οτι θα έπρεπε να δωθεί περισσότερο έμφαση.

Διαφωνώ με το 60fps σε ΟΛΑ τα games. Θεωρώ οτι όταν μια εταιρία είναι σωστή και δεν πάει για money grabs η να χτυπήσει deadlines γιατί πρέπει, μπορεί να αποφασίσει το καλύτερο setting για το game. 

Ό,τι χρειάζεται reflexes ναι,  κάνει τρελή διαφορά στο playablitity και στο να μη θές να ξεράσεις όταν κάνεις γρήγορες αλλαγές. Σε πιο cinematic , οριακά ταινίες games, τα 30 δεν είναι καταστροφικά. Όταν μπορείς να βγάλεις 4Κ + RT κτλ. Τα ευχαριστιέμαι μια χαρά προσωπικά και αυτά.

Τέσπα, αυτή η γενιά και η μεγάλη ισχυροποίηση του ανταγωνισμού, έχει δημιουργήσει πολλά καλά effects στην αγορά: ΟΙ εταιρίες φοβούνται να βγάλουν μισοτελειωμένα unoptimized games η να επιβάλουν/κρύβουν/παραποιούν πράγματα στα reviews. Φιάσκα του τύπου GT7, High on life, Callisto protocol δείχνουν οτι πλέον υπάρχει μια παιδεία στον κόσμο η οποία αναγκάζει τις εταιρίες να κάνουν κάτι σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του technical κομματιού.

• Confused 1
Δημοσ.

Διαφωνώ.Τα 30fps είναι άθλια.Δε πρέπει να υπάρχουν πουθενά ή έστω να υπάρχει επιλογή για 60fps.Ακομα και στα cinematic games, είναι η χειριστη λύση.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Διαφωνώ.Τα 30fps είναι άθλια.Δε πρέπει να υπάρχουν πουθενά ή έστω να υπάρχει επιλογή για 60fps.Ακομα και στα cinematic games, είναι η χειριστη λύση.

Φέτος τα περισσότερα παιχνίδια που εγώ ευχαριστήθηκα, δεν ήταν 3d person action adventure ή FPS. Οπότε προσωπικά ό,τι έπαιξα δεν θα μου έκανε πολύ διαφορά τα 30fps.

Έβαλα 40 ώρες στο vampire survivors :D Δεν με νοιάζει αν είναι πάνω απο 15fps. Δεν λέω κάτι διαφορετικό - Κάποια experiences δεν χρειάζονται 60fps framerate για να είναι μπόμπα. Αν ο developer το κάνει στοχευμένα και με το vision του ατόφιο, works for me.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να συνδεσω 2 οθόνες στο series x με το παρακάτω splitter, αν θα έχω κάποια υποβάθμιση εικόνας?

Τέλος θα μπορώ να απομονώνω τη μία οθόνη όταν θέλω όπως στο pc ή απλά θα έχω κλειστό το ένα μόνιτορ όταν παίζω στο άλλο?

Screenshot_2023-01-02-20-29-41-979-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να συνδεσω 2 οθόνες στο series x με το παρακάτω splitter, αν θα έχω κάποια υποβάθμιση εικόνας?

Τέλος θα μπορώ να απομονώνω τη μία οθόνη όταν θέλω όπως στο pc ή απλά θα έχω κλειστό το ένα μόνιτορ όταν παίζω στο άλλο?

Screenshot_2023-01-02-20-29-41-979-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Αυτό έχει 3 εισόδους και 1 έξοδο. Είναι για να συνδέεις διαφορετικές πηγές σε 1 οθόνη. Splitter με 4κ και 120hz, απ'οσο θυμάμαι δεν υπάρχει σε νορμάλ τιμή. Θα πρέπει να ρίξεις ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, easyriderktm είπε

Αυτό έχει 3 εισόδους και 1 έξοδο. Είναι για να συνδέεις διαφορετικές πηγές σε 1 οθόνη. Splitter με 4κ και 120hz, απ'οσο θυμάμαι δεν υπάρχει σε νορμάλ τιμή. Θα πρέπει να ρίξεις ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης.

Για τη μια οθόνη δε νοιαζει το 4k και τα 120hz γιατι δεν υποστηριζει τιποτα απο τα δυο παρα μονο 1080p και 60 hz, η δευτερη οθονη υποστηριζει 1440p και 120hz, απλα μη μου χαλασει τη ποιοτητα και στις 2 οθονες, υπαρχει κατι που μπορω να αγορασω να μου κανει τη δουλεια?

Διαβασα για αυτο πολυ καλες αξιολογησεις, το εχει δοκιμασει κανεις?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το Grant Theft Auto V είναι καλό παιχνίδι;

παλιό αλλά καλό, ανάλογα τα γούστα. έχει πολυεπίπεδο gaming αν αυτό σ ενδιαφέρει. Ληστείες, έγκλημα κλπ η φάση αν δεν έχεις ξαναδεί κάποιο παλιό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

παλιό αλλά καλό, ανάλογα τα γούστα. έχει πολυεπίπεδο gaming αν αυτό σ ενδιαφέρει. Ληστείες, έγκλημα κλπ η φάση αν δεν έχεις ξαναδεί κάποιο παλιό. 

Δεν έχω παίξει ποτέ.

Από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν το cyberpunk?

Δημοσ.
Στις 1/1/2023 στις 1:14 ΜΜ, argate7 είπε

Καλή Χρονιά σε όλους!!

Εχω να κάνω μια ερώτηση. Βρήκα από eneba παιχνίδι, αλλά λέει ότι δε μπορεί να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση ή όχι; Θα πρέπει να κοιτάζω μόνο όσα είναι συμβατά με Ελλάδα;

γίνεται,, ναι, αλλά αν δεν έχεις ασχοληθεί ψάξτο λίγο πρώτα. 

4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δεν έχω παίξει ποτέ.

Από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν το cyberpunk?

οχι δεν είναι σαν το cyberpunk. 

Είναι ένα χαρακτηριστικό game, ρίξε μια ματιά σε βίντεο στο youtube να δεις αν σ αρέσει πρώτα, 3ου προσώπου κ open world με πολλές αποστολές, online κομμάτι, stunts κ ότι άλλο θες. Πατάει στα  χνάρια των πιο παλιών gta san andreas, vice city, gta iv κλπ κ το εξελίσσει. Βέβαια είναι χρόνια που έχει βγει και κάπως... γέρασε θα έλεγα. Θέμα γούστου όμως, αν σ αρέσει προχώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Δεν έχω παίξει ποτέ.

Το story αξιζει να το παιξεις. Ωστοσο, το Online δεν νομιζω να καταφερει να σε κερδισει, ειδικα σαν ασχετος απο GTA. Το λεω γιατι πλεον στο Online εχουν βαλει τοσα πολλα, που απλα χανεσαι αν δεν εχεις ακολουθησει την εξελιξη του απο την αρχη. Αν εχεις παρεα, πιο πιθανο μιας και βασιζεται στο να εχεις "clan" ας πουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Υπάρχει περίπτωση να βρω το wireless controller της Microsoft για το Series X σε προσφορά ;; Ξέρει κανείς πού να ρίχνω ματιές κατά καιρούς ;;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimbarca είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Υπάρχει περίπτωση να βρω το wireless controller της Microsoft για το Series X σε προσφορά ;; Ξέρει κανείς πού να ρίχνω ματιές κατά καιρούς ;;

Αν εχεις Πειραιως και winbank, δες εδω. Ιδια διαδικασια και για το controller.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...