Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Καινούργιος κάτοχος series x.

Γνωρίζει κάποιος γιατί όταν βάζω 120hz με 1440p μου το γυρνάει σε 1080 με 120hz? 

Η οθόνη είναι του υπολογιστή στην οποία παίζω σε 1440p 144hz κανονικά. 

Έχω βάλει και το hdmi το δικό μου και του xbox (στην θύρα 2.0 της οθόνης). Εχω κλείσει ανοίξει το freesynch της οθόνης...Αλλά δεν γίνεται... Κάνω κάτι λάθος?

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Καλησπέρα! Καινούργιος κάτοχος series x.

Γνωρίζει κάποιος γιατί όταν βάζω 120hz με 1440p μου το γυρνάει σε 1080 με 120hz? 

Η οθόνη είναι του υπολογιστή στην οποία παίζω σε 1440p 144hz κανονικά. 

Έχω βάλει και το hdmi το δικό μου και του xbox (στην θύρα 2.0 της οθόνης). Εχω κλείσει ανοίξει το freesynch της οθόνης...Αλλά δεν γίνεται... Κάνω κάτι λάθος?

στο μενού, σε κάποιο game ή παντού στο κάνει αυτό; 

λογικά δε βλέπει την ανάλυση να υποστηρίζεται από το μόνιτορ για κάποιο λόγο. 

Δημοσ.

Στο μενού του xbox στις ρυθμίσεις που έχει για οθόνη/ τηλεόραση. Δοκίμασα και όλα τα video fidelity (κάτι 24bit κλπ)  που έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Στο μενού του xbox στις ρυθμίσεις που έχει για οθόνη/ τηλεόραση. Δοκίμασα και όλα τα video fidelity (κάτι 24bit κλπ)  που έχει. 

Αν θυμάμαι σωστά τα Series υποστηρίζουν 120fps έως 1080p εφόσον δεν υπάρχει hdmi 2.1 θύρα στο μέσο προβολής. Τσέκαρε αν μπορείς να απενεργοποιήσεις και το hdr με κάποιο τρόπο, αν και αυτό γίνεται αυτόματα στην ανάλυση 2K.

Επεξ/σία από Lobo10
  • Like 1
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα είναι κόλλημα της οθόνης και κάποιων μοντέλων. Δεν σου δίνει την επιλογή να "κλειδώσει" στα 120.... Και από το pc έχει μόνο 60 ή 144hz στις ρυθμίσεις συστήματος, για όλες τις αναλύσεις.

Η οθόνη είναι η Dell S2719DGF

Δημοσ.

https://gamerant.com/xbox-game-pass-2023-list-when/

https://www.purexbox.com/guides/xbox-game-pass-in-2023-the-full-list-of-everything-announced-so-far

Mε μια γρηγορη ματιά ειμαι excited για περισσοτερα απο 10 games το 2023. Persona 4 Golden, Atomic Heart, Wo Long: Fallen Dynasty, Ark 2, Forza Motorsport, Hollow Knight: Silksong, Lies of P, Flintlock: The Siege of Dawn, Planet of Lana, Redfall, Replaced, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, The Last Case of Benedict Fox, Starfield, Warhammer 40k: Darktide. Αυτα ειναι τα games που ειμαι excited απο το gamepass μονο. Αν βαλουμε και τις μη GP party κυκλοφοριες, χαλαρά το 2023 θα εχει τοσα παιχνιδια που απλα δεν θα προλαβω να τα παιξω. Excited year ahead

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Θα ξαναδωσω ευκαιρία στο gears 5.

Ακούω από όλους πολύ καλά λόγια.

Το DLC είναι ακόμα καλύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, TutaKachun είπε

https://gamerant.com/xbox-game-pass-2023-list-when/

https://www.purexbox.com/guides/xbox-game-pass-in-2023-the-full-list-of-everything-announced-so-far

Mε μια γρηγορη ματιά ειμαι excited για περισσοτερα απο 10 games το 2023. Persona 4 Golden, Atomic Heart, Wo Long: Fallen Dynasty, Ark 2, Forza Motorsport, Hollow Knight: Silksong, Lies of P, Flintlock: The Siege of Dawn, Planet of Lana, Redfall, Replaced, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, The Last Case of Benedict Fox, Starfield, Warhammer 40k: Darktide. Αυτα ειναι τα games που ειμαι excited απο το gamepass μονο. Αν βαλουμε και τις μη GP party κυκλοφοριες, χαλαρά το 2023 θα εχει τοσα παιχνιδια που απλα δεν θα προλαβω να τα παιξω. Excited year ahead

κανένα exclusive νεας γενιάς θα βγει; όχι optimized και τέτοια;

Δημοσ.

Ας κάνουμε ποδαρικό στο 2023 για την αγαπημένη μας κονσόλα :) καλημέρα χρόνια πολλα και καλά και καλη χρονια σε όλους μας :)

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dorian είπε

κανένα exclusive νεας γενιάς θα βγει; όχι optimized και τέτοια;

Αυτά αργουνε ακομα φιλε μου. Σκέψου το Εξής. Ενα triple A game θελει κατα μέσο ορο 5 χρόνια. Πολλά απο αυτα παραπάνω. Βάλε τώρα οτι τα τελευταια 4 χρονια τα 2 ο πλανητης ηταν κλειστος. Επισης, μπορει το XBOX να εχασε κατα κρατος την προηγουμενη γενια αλλά πουλησε 50.000.000 συστηματα. Δεν πουλας ετσι τοσους πελατες. Ειναι οι λογοι που το PS5 πχ εχει ολα κι ολα 4 PS5 only. Επιπλεον το XBOX πλεον δεν ειναι κονσολα αλλα πλατφορμα. Οπότε θα βλέπεις τα παιχνιδια του οπου υπαρχει Gamepass. Αυτος ειναι ο λογος του Smart Delivery. Aναλογα το συστημα που παιζεις σου κατεβαζει την αναλογη εκδοση.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, καλή χρονιά σε όλους!

3 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Αυτά αργουνε ακομα φιλε μου. Σκέψου το Εξής. Ενα triple A game θελει κατα μέσο ορο 5 χρόνια. Πολλά απο αυτα παραπάνω. Βάλε τώρα οτι τα τελευταια 4 χρονια τα 2 ο πλανητης ηταν κλειστος. Επισης, μπορει το XBOX να εχασε κατα κρατος την προηγουμενη γενια αλλά πουλησε 50.000.000 συστηματα. Δεν πουλας ετσι τοσους πελατες. Ειναι οι λογοι που το PS5 πχ εχει ολα κι ολα 4 PS5 only. Επιπλεον το XBOX πλεον δεν ειναι κονσολα αλλα πλατφορμα. Οπότε θα βλέπεις τα παιχνιδια του οπου υπαρχει Gamepass. Αυτος ειναι ο λογος του Smart Delivery. Aναλογα το συστημα που παιζεις σου κατεβαζει την αναλογη εκδοση.

Νομίζω ο initial παπάς που πούλησε η Sony για το ratchet, για τον SSD, που δεν θα μπορούσαν να τρέξουν στα παλιά μηχανήματα κτλ κτλ έχει κάνει πολύ κακό στο perception της αγοράς περι "generations" lol.

Όπως όλοι πλέον έχουν καταλάβει, όλα αυτά ήταν εμφανείς μπούρδες. Δεν ξέρω τι περιμένει ο κόσμος να δει σε αυτή τη γενιά που θα κάνει κάποια διαφορα αλλα ό,τι και να πειμένει κάποιος, θα απογοητευτεί. Πέρα απο το μάρκετινγκ και τις μπούρδες που θα πεί ο κάθε CTO για να ψαρώσει ο κόσμος, οι κονσόλες είναι well optimized PCs στο 99% τους. Αν κάτι δεν βγεί στο one, το μόνο πράγμα που σημαίνει είναι οτι δεν σπαταλήθηκε χρόνος για το optimization και το ongoing support . Τίποτα άλλο. Όταν θα σταματήσει να έχει economic sense για τις εταιρίες να βγάζουν για την προηγούμενη γενιά και να υποστηρίζουν τις εκδόσεις, θα το σταματήσουν. Όταν αυτό γίνει, δεν θα καταλάβει κανένας τη διαφορά ^_^

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...