Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsipizic είπε

Ξέρει κανείς αν κάνω αγορά ως δώρο το Red dead redemption 2 από region Ισλανδίας αυτός που θα το κάνει redeem θα χρειαστεί VPN? Για αγορά δε χρειάζεται VPN όπως και μέσω Ουγγαρίας

από Ουγγαρία γίνεται κανονικά redeem. Λογικά κ απο Iceland που ειναι Europe Region επισης. Για επιβεβαίωση αγόρασε ένα game εσυ με 0,5€ από τις προσφορές και κάνε το δώρο σε ενα άσχετο email σου (όχι του account), πάρε το κλειδί από το account σου (οι αγορές μου) και κάνε το redeem. :)

Αλήθεια σε τι τιμή βγαίνει το Rdr2? 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, antnatal είπε

νομίζω από Τουρκία έχει περίπου 8 €

στο τουρκικό στορ έχουν κόψει όμως την αγορά με gift card από όσο γνωρίζω, οπότε είναι μπερδε-way πλέον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

από Ουγγαρία γίνεται κανονικά redeem. Λογικά κ απο Iceland που ειναι Europe Region επισης. Για επιβεβαίωση αγόρασε ένα game εσυ με 0,5€ από τις προσφορές και κάνε το δώρο σε ενα άσχετο email σου (όχι του account), πάρε το κλειδί από το account σου (οι αγορές μου) και κάνε το redeem. :)

Στο link που έχει δώσει ο φίλος φαίνεται σε κορώνες 1847kr αν υποθέσω ότι είναι Ισλανδικές και με την τωρινη ισοτιμία βγάινει 12€ 

Στη Βραζιλία που βρίσκομαι 🤓 το έχει 15,68€

Επεξ/σία από stafftw
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafftw είπε

Στο link που έχει δώσει ο φίλος φαίνεται σε κορώνες 1847kr αν υποθέσω ότι είναι Ισλανδικές και με την τωρινη ισοτιμία βγάινει 12€ 

Στη Βραζιλία που βρίσκομαι 🤓 το έχει 15,68€

12€, πες 13 μαζί με κόστος μετατροπής συναλλαγματος. καλή τιμή. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Ευχαριστώ! 12.27Ε βγήκε με ρεβολούτ

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, thagkol είπε

Από Βραζιλια με gift card δουλεύει κανονικά ακόμα; Έχουν το sekiro shadows die twice με 18 ευρώ.

8 ευρώ Αργεντινή στο Eneba για να μην μπλέκεις με gift cards.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό θέλει vpn όμως και για Αργεντινή το φοβάμαι λίγο γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Υπάρχει κάποιο δωρεάν αξιόπιστο; 

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

29 λεπτά πριν, thagkol είπε

Αυτό θέλει vpn όμως και για Αργεντινή το φοβάμαι λίγο γιατί δεν το έχω ξανακάνει. Υπάρχει κάποιο δωρεάν αξιόπιστο; 

Vpn lat

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, thagkol είπε

Vpn.lat από κινητό, έχει όλες τις χώρες. Προχώρα άφοβα. Το μισό ινσόμνια έχει αγοράσει έτσι 😁

Επεξ/σία από gregpec2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Vpn.lat από κινητό, έχει όλες τις χώρες. Προχώρα άφοβα. Το μισό ινσόμνια έχει αγοράσει έτσι 😁

Δουλεψε τέλεια, 9,10 ευρώ.

Ευχαριστώ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...