Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα!

Ας μου προτείνει κάποιος, ένα παιχνίδι που να μοιάζει με το borderlands.

Ευχαριστώ.

Ξεκινας με Tiny Tina's Wonderlands. Καλα Χριστουγεννα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hexenlord είπε

Ξεκινας με Tiny Tina's Wonderlands. Καλα Χριστουγεννα!

To τελείωσα αυτό.

Αρκετά καλό μπορώ να πω.

Δημοσ.

Αν θέλεις χιούμορ fps χωρίς τα πιστολίδια του Borderlands τότε Journey to the Savage Planet και High on Life

Με πιστολίδια με ύφος αρκετά μακριά από το Borderlands είναι το Bulletstorm και Serious Sam. Το Bulletstorm ήταν τοπ για την εποχή του τα Serious Sam είναι love or hate.

Δημοσ.
Στις 16/12/2022 στις 10:47 ΠΜ, vins είπε

Άρα διορθώθηκε το θέμα με την ένταση γενικά, αλλά η ροδέλα ξαναέχει το ίδιο θέμα;

ναι μεχρι το 30% δεν εχει ένταση. έπαιξα λίγο με ρυθμίσεις ακούγονται δυνατά. δεν θα τα ξαναέπερνα πάντως θα δοκίμαζα άλλα. 

σκέφτομαι για δεύτερο controller, πάνω από 100€ δεν πάω. Αυτό το Lunar που είναι 5 ευρώ ακριβότερο έχει καμία κατασκευαστική διαφορά ή είναι μόνο το ιριδίζων  χρώμα. αν είναι ίδιο να πάρω ένα άσπρο. κανένας άλλος ανταγωνιστικά δεν βγάζει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dorian είπε

ναι μεχρι το 30% δεν εχει ένταση. έπαιξα λίγο με ρυθμίσεις ακούγονται δυνατά. δεν θα τα ξαναέπερνα πάντως θα δοκίμαζα άλλα. 

σκέφτομαι για δεύτερο controller, πάνω από 100€ δεν πάω. Αυτό το Lunar που είναι 5 ευρώ ακριβότερο έχει καμία κατασκευαστική διαφορά ή είναι μόνο το ιριδίζων  χρώμα. αν είναι ίδιο να πάρω ένα άσπρο. κανένας άλλος ανταγωνιστικά δεν βγάζει;

Δεν έχω ιδέα, εγώ πήρα δυο απλά στην προσφορά που είχε βγει 35€ το ένα από Ιταλία και είμαι ήρεμος τώρα 😅

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Choutas είπε

Αν θέλεις χιούμορ fps χωρίς τα πιστολίδια του Borderlands τότε Journey to the Savage Planet και High on Life

Με πιστολίδια με ύφος αρκετά μακριά από το Borderlands είναι το Bulletstorm και Serious Sam. Το Bulletstorm ήταν τοπ για την εποχή του τα Serious Sam είναι love or hate.

Τελικά από μια λίστα με παιχνίδια που μοιάζουν με το borderlands πήρα το Division 2 και είναι ωραίο πραγματικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Τελικά από μια λίστα με παιχνίδια που μοιάζουν με το borderlands πήρα το Division 2 και είναι ωραίο πραγματικά.

Ναι πολύ καλό ειδικά για co-op. Έχουν κάνει τρομερή δουλειά και στο Series X patch.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Φρόντισε να πάρεις και το expansion, και τα ξαναλέμε μετά απο κανα εξάμηνο. 😁 

Δημοσ.

Ήρθε το θηρίο!!!!!

Θα σχοληθω το βράδυ με το set up, αν και πρέπει να κατεβάσω παιχνίδια πρώτα (κυρίως forza horizon 5) 

Το έχω σε εξωτερικό ssd, μήπως να το κάνω αντιγραφή από κει; 

Ή καλύτερα κατεβασμα απ' την αρχή;

Δημοσ.

εβγαλε το diablo 2 ressurected στα 13,19 € https://www.xbox.com/el-GR/games/store/diablo-ii-resurrected/9NBJG075JFJ5

Τι λέτε αξίζει ; Είχα λιώσει στο 2 και στο 3 αλλά δεν ξέρω αν μπω στην διαδικασία να ασχοληθώ πάλι με το 2 μετά από τόσα πολλά χρόνια . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

εβγαλε το diablo 2 ressurected στα 13,19 € https://www.xbox.com/el-GR/games/store/diablo-ii-resurrected/9NBJG075JFJ5

Τι λέτε αξίζει ; Είχα λιώσει στο 2 και στο 3 αλλά δεν ξέρω αν μπω στην διαδικασία να ασχοληθώ πάλι με το 2 μετά από τόσα πολλά χρόνια . 

Ακόμα κ σήμερα στους online φίλους βλέπω μέρα παρά μέρα κάποιος να το παίζει. 

Προσωπικά δεν θα το ξαναέπιανα μετά από 20+ χρόνια όπως και να το βελτιωναν, γενικά δεν είμαι πολύ του remastered κ resurrected κλπ σε κάτι που ήδη έχω λιώσει story κ gameplay. 

Αλλά αν είσαι τρελός φαν της σειράς προχώρα!! 

Δημοσ.
1 hour ago, GaGaS_Thess said:

Εγώ πάντως το αγόρασα. 

Τρέχει μια χαρά, με χειριστήριο παίζει άψογα, καλή έκπτωση είχε. 

Δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Εγώ μετά το 3 που είχα λιώσει, καθώς και πολύ PoE, δοκίμασα να παίξω το 2 το ressurected αλλά μου φάνηκε κάπως αρχαϊκό στους μηχανισμούς και στο στυλ γενικά, οπότε το παράτησα. Μάλλον είναι πολύ hardcor-ίλα;

Λάβε το υπ'οψη σου πριν το αγοράσεις.

Δημοσ.
6 hours ago, d_gkal said:

Ήρθε το θηρίο!!!!!

Θα σχοληθω το βράδυ με το set up, αν και πρέπει να κατεβάσω παιχνίδια πρώτα (κυρίως forza horizon 5) 

Το έχω σε εξωτερικό ssd, μήπως να το κάνω αντιγραφή από κει; 

Ή καλύτερα κατεβασμα απ' την αρχή;

Το έκανα αντιγραφή και μόλις πήγα να παίξω έβγαλε update με όγκο 107.79gb..... 

Γιατί έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...