Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Είσαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό.

Γιατί δοκίμασα ήδη να πατήσω unsubscribe και μου έβγαλε μήνυμα ότι αν κάνετε unsubscribe θα γυρίσετε στο 2gb/month.

Χωρίς τίτλο.jpg

ε πατα το τι έχεις  να χάσεις ,σιγά τα ωα ξαναγράφεσαι μετα κτα 2 gb για τη δουλεια που τα θες ειναι υπεραρκετα βασικα

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρατηρω οτι στο site της Microsoft μαζι με τα Xbox Series S/X δινει και 2 χρονια Xbox pass συνδρομη. Αυτο ισχυει με καθε αγορα Xbox, ανεξαρτητα απο το μαγαζι; Δλδ και απο Ελληνικα καταστηματα; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Τώρα είδα ότι για να σου δώσει 10gb/μήνα πρέπει να κάνεις confirm το μειλ.

Αλλά πραγματικά δεν αξίζει γιατί για 8gb/μήνα σε πρήζουν στα σπαμ μειλς.

Δοκίμασες με ένα temporary email όπως https://temp-mail.org/en/ ;

Δημοσ.

Η αγορά με το "δωρεάν" Game Pass είναι η "Xbox All Access" που είναι με δόσεις ανα μήνα και αφορά φυσικά καταστήματα των συγκεκριμένων χωρών. Για αγορά από MS Store και αποστολή Ελλάδα ισχύει η κανονική τιμή, χωρίς Game Pass...

https://www.xbox.com/de-DE/xbox-all-access#findaretailer

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SaFiS είπε

Η αγορά με το "δωρεάν" Game Pass είναι η "Xbox All Access" που είναι με δόσεις ανα μήνα και αφορά φυσικά καταστήματα των συγκεκριμένων χωρών. Για αγορά από MS Store και αποστολή Ελλάδα ισχύει η κανονική τιμή, χωρίς Game Pass...

https://www.xbox.com/de-DE/xbox-all-access#findaretailer

Δικιο εχεις. Λεω και εγω.. Τρελαθηκε το αφεντικο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα και χρονια πολλα :) να εχουμε καλα Χριστουγεννα ολοι μας με υγεια . Θελω την βοηθεια σας . 

https://www.eneba.com/xbox-sonic-frontiers-digital-deluxe-edition-xbox-live-key-colombia

Θελω να παρω αυτο απο Κολομβια που βγαινει κοντα στα 29 € . Μπορει καποιος να μου θυμισει πως γινεται να το παρω γιατι εχω να το κανω απο τον Οκτωβριο και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα ; Απο Κολομβια με VPN ειμαστε ΟΚ ; Μονο Αργεντινη και Τουρκια εχω δοκιμασει . Το αγοραζω κανονικα απο eneba και ας μου πεταει μηνυμα οτι δεν ειναι για Ελλαδα και μετα μπαινω στο redeem της microsoft και κανω login με IP Κολομβιας και βαζω το κλειδι και ειμαι ετοιμος ; Τα θυμαμαι καλα ;

Καποιο VPN για Κολομβια εχουμε ; Γιατι το Urban παρολο που εχει επιλογη Κολομβιας στο whats my ip με δειχνει  Αργεντινη . Θα εχω προβλημα λετε ;  

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

καλημερα και χρονια πολλα :) να εχουμε καλα Χριστουγεννα ολοι μας με υγεια . Θελω την βοηθεια σας . 

https://www.eneba.com/xbox-sonic-frontiers-digital-deluxe-edition-xbox-live-key-colombia

Θελω να παρω αυτο απο Κολομβια που βγαινει κοντα στα 29 € . Μπορει καποιος να μου θυμισει πως γινεται να το παρω γιατι εχω να το κανω απο τον Οκτωβριο και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα ; Απο Κολομβια με VPN ειμαστε ΟΚ ; Μονο Αργεντινη και Τουρκια εχω δοκιμασει . Το αγοραζω κανονικα απο eneba και ας μου πεταει μηνυμα οτι δεν ειναι για Ελλαδα και μετα μπαινω στο redeem της microsoft και κανω login με IP Κολομβιας και βαζω το κλειδι και ειμαι ετοιμος ; Τα θυμαμαι καλα ;

Καποιο VPN για Κολομβια εχουμε ; Γιατι το Urban παρολο που εχει επιλογη Κολομβιας στο whats my ip με δειχνει  Αργεντινη . Θα εχω προβλημα λετε ;  

Χρόνια πολλά και σε εσένα με υγεία.

Κατ'αρχάς μπράβο σου που είσαι φαν του σόνικ 🙂

Τώρα στο προκείμενο: από Κολομβία δεν έχω κάνει redeem ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχω κάνει από ΗΠΑ όμως μια χαρά. Λογικά θα δουλέψει πάντως. Αγοράζεις το κλειδί από eneba κανονικά κι ας σου λέει οτι είναι για άλλο region, μετά ανοίγεις vpn Κολομβίας και το κάνεις redeem στη μικρομαλακή. Αν δεν βρίσκεις vpn, δοκίμασε vpn.lat (υπάρχει app) απο κινητό που τα έχει όλα.

Επεξ/σία από gregpec2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Χρόνια πολλά και σε εσένα με υγεία.

Κατ'αρχάς μπράβο σου που είσαι φαν του σόνικ 🙂

Τώρα στο προκείμενο: από Κολομβία δεν έχω κάνει redeem ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχω κάνει από ΗΠΑ όμως μια χαρά. Λογικά θα δουλέψει πάντως. Αγοράζεις το κλειδί από eneba κανονικά κι ας σου λέει οτι είναι για άλλο region, μετά ανοίγεις vpn Κολομβίας και το κάνεις redeem στη μικρομαλακή. Αν δεν βρίσκεις vpn, δοκίμασε vpn.lat (υπάρχει app) απο κινητό που τα έχει όλα.

Με προβληματιζει μόνο ότι φαίνεται IP Αργεντινής παρολο που βάζω Κολομβία και φοβάμαι μην φάω πόρτα . Redeem κανω απλά με IP Κολομβίας έτσι? Δεν αλλάζω region το account μου καλά θυμάμαι? 

Κάπου εδώ να δώσω και εγώ με την σειρά μου τα χρόνια πολλα και καλά Χριστουγεννα στους φίλους μου απο την Κολομβία 🙂

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, οθόνη και τηλεόραση

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 4
Δημοσ.
3 hours ago, GaGaS_Thess said:

Με προβληματιζει μόνο ότι φαίνεται IP Αργεντινής παρολο που βάζω Κολομβία και φοβάμαι μην φάω πόρτα . Redeem κανω απλά με IP Κολομβίας έτσι? Δεν αλλάζω region το account μου καλά θυμάμαι? 

Κάπου εδώ να δώσω και εγώ με την σειρά μου τα χρόνια πολλα και καλά Χριστουγεννα στους φίλους μου απο την Κολομβία 🙂

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, οθόνη και τηλεόραση

Από πού και πόσο το αγόρασες;

Δημοσ.

Καινούργιος στην κοινότητα του Series X. Ούτε εβδομάδα. Κάτοικος Γερμανίας. Αγόρασα απο G2A 36 μήνες gold Τουρκίας και έκανα και το κόλπο με το 1 ευρώ και το VPN. Όλα κομπλέ με το Ultimate. Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα εδώ στο φόρουμ, κάποιος είπε ότι μπορεί να γίνει η διαδικασία με το VPN και για παιχνίδια. Είναι αλήθεια ή υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τον λογαριασμό? 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι αλήθεια. 

Δεν έχει ακουστεί κάτι, αλλά μη το παρακάνεις. 

Προσωπικά πήρα 4-5 παιχνίδια(σε χώμα τιμές) όταν "πετάχτηκα" Βραζιλία 2-3 φορές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω ξαναγράψει, εχω παρει πανω απο 50 παιχνίδια απο eneba χωρίς ποτέ να εχω πρόβλημα με τον λογαριασμό μου

Επεξ/σία από pollop
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα!

Ας μου προτείνει κάποιος, ένα παιχνίδι που να μοιάζει με το borderlands.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...