Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλοι, δε μας ενδιαφέρει ποιος τρώει τα λεφτά ποιου, δεν έχει σημασία, με gamepass πάντως δεν μου τα τρώει εμένα η MS 😂😂, πάνε οι εποχές που έκλαιγα 60-70ρια για ενα game! Farewell στο παρελθόν και να ναι καλά το Gamepass Ultimate με τα 500 games του! 

Ακόμα κ αν δεν είναι exclusive, θα τα αγόραζα 60-70 αλλού κ εδώ τα έχω με το ελάχιστο τίμημα. 😉

Άλλωστε δεν είδα πουθενά να... βρέχει exclusives ακόμα σε αυτή τη γενιά. 

Το απόλυτο fun shooter πάντως έρχεται πάντως το Δεκέμβριο day one στο gamepass και θα λιώσουμε... 

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

φίλοι, δε μας ενδιαφέρει ποιος τρώει τα λεφτά ποιου, δεν έχει σημασία, με gamepass πάντως δεν μου τα τρώει εμένα η MS 😂😂, πάνε οι εποχές που έκλαιγα 60-70ρια για ενα game! Farewell στο παρελθόν και να ναι καλά το Gamepass Ultimate με τα 500 games του! 

Ακόμα κ αν δεν είναι exclusive, θα τα αγόραζα 60-70 αλλού κ εδώ τα έχω με το ελάχιστο τίμημα. 😉

Άλλωστε δεν είδα πουθενά να... βρέχει exclusives ακόμα σε αυτή τη γενιά. 

Το απόλυτο fun shooter πάντως έρχεται πάντως το Δεκέμβριο day one στο gamepass και θα λιώσουμε... 

Ούτε έμας μας τα τρώει η ms αφού έχουμε ultimate με τα γνωστά κόλπα για σχεδόν τζάμπα  λέμε και την χαιρόμαστε μια χαρά εδώ και χρόνια. 😀

Και θα συνεχίσω εγώ τουλάχιστον να την χαίρομαι για όσο καιρό υπάρχει ποιότητα στο περιεχόμενο της. 😀 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξέρετε τι παίζει με επιστροφές στο Amazon? Με DHL αν κολλήσεις το χαρτί που σου στέλνουν πάει τζάμπα αλλά στην Λαμία δεν έχει DHL, υπάρχει άλλος τρόπος, ξέρει κανείς? 

Συνηθως το επιστρεφεις στην κουριερ απο την οποια παρελαβες. Μπορεις να τηλ στην dhl για επιβεβαιωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Συνηθως το επιστρεφεις στην κουριερ απο την οποια παρελαβες. Μπορεις να τηλ στην dhl για επιβεβαιωση

Με ΕΛΤΑ courier ήρθε(Λαμία) από Amazon Γερμανίας. 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνω share το το λογαριασμό μου  μαζί με ένα φίλο μου.

Σημερα ο φίλος μου αγόρασε το fifa 23 ultimate και εμένα στο λογαριασμό μου με αφήνει να κατεβάσω μόνο την standard εκδοχη και όχι την ultimate είναι φυσιολογικό αυτό; 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Κάνω share το το λογαριασμό μου  μαζί με ένα φίλο μου.

Σημερα ο φίλος μου αγόρασε το fifa 23 ultimate και εμένα στο λογαριασμό μου με αφήνει να κατεβάσω μόνο την standard εκδοχη και όχι την ultimate είναι φυσιολογικό αυτό; 

ναι, ολα τα παιχνιδια στο GP ειναι η απλη εκδοση. ultimate, DLC, κτλ τα πληρωνεις εξτρα. βασικα απο εκει βγαζει κερδος η ΜΣ, απο τα εξτρα, οχι την συνδρομη.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες.

Ο φίλος μου που κάνουμε share τα acc μας αγόρασε ψηφιακά την fifa 23 ultimate έκδοση αλλά εμένα στο δικό μου λογαριασμό με αφήνει να κατεβάσω μόνο την απλή και όχι την ultimate που αγόρασε στο δικό του λογαριασμό ψηφιακά.

Νομίζω στο share μοιράζετε οτιδήποτε ψηφιακό και όχι την βασική έκδοση των ψηφιακών αγορών.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν κατάλαβες.

Ο φίλος μου που κάνουμε share τα acc μας αγόρασε ψηφιακά την fifa 23 ultimate έκδοση αλλά εμένα στο δικό μου λογαριασμό με αφήνει να κατεβάσω μόνο την απλή και όχι την ultimate που αγόρασε στο δικό του λογαριασμό ψηφιακά.

Νομίζω στο share μοιράζετε οτιδήποτε ψηφιακό και όχι την βασική έκδοση των ψηφιακών αγορών.

μπες manage game & add-ons με πάτημα του menu button (δεξι) πάνω στο game κ δες αν σου δείχνει να κατεβάσεις και τα εξτρα της ultimate. 

Δημοσ.

Η ultimate στο fifa αν έχει μόνο coins και πακέτα είναι φυσιολογικό να είναι κλειδωμένο από την EA για να μην γίνεται Share. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

μπες manage game & add-ons με πάτημα του menu button (δεξι) πάνω στο game κ δες αν σου δείχνει να κατεβάσεις και τα εξτρα της ultimate. 

Μου βγάζει "addon doesn't need to be installed"

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lobo10 είπε

Η ultimate στο fifa αν έχει μόνο coins και πακέτα είναι φυσιολογικό να είναι κλειδωμένο από την EA για να μην γίνεται Share. 

αυτο λοιπόν ίσως είναι το θέμα. Σε άλλες περιπτώσεις γίνεται κανονικά share των dlc πχ. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, joker80 είπε

Α καλά εντάξει δεν ξαναγοράζω παιχνίδι. Πήρα το Lego Star Wars την BF. 😐

I know that feeling και εγώ με το octopath traveler πέρυσι.

Δεν πειράζει, χαλάλι :P 

The following games are leaving the Game Pass library

• Aliens: Fireteam Elite (Cloud, Console, and PC)
  • Breathedge (Cloud, Console, and PC)
  • Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age (Cloud, Console, and PC)
  • Firewatch (Cloud, Console, and PC)
  • Lake (Cloud, Console, and PC)
  • One Piece: Pirate Warriors 4 (Cloud, Console, and PC)
  • Neoverse (Cloud and Console)
  • Race with Ryan (Cloud, Console, and PC)
  • Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth (Cloud, Console, and PC)
  • Rory McIlroy PGA Tour (Console) EA Play
  • Transformers: Battlegrounds (Cloud, Console, and PC)
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...