Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Choutas είπε

Ποι κολλάει αποκλειστικός τίτλος Σόνυ σε αυτό το νήμα;

το αγόρασε o Phill

(λαθος εκανε μωρε θα το δει σε λιγο θα το κανει edit, φαντάζομαι !) 

Δημοσ.

μηπως γνωριζει κατι ο συμφορουμιτης που ακομα δεν εχει σκασει ; Μηπως ο Phill ετοιμαζετε να ανακοινωσει την εξαγορα του brand PlayStation και να βγαλει νεα κονσολα XboxStation ; PlayXbox ; XboxPlay ; 

Δημοσ.

Έχω αγορασμένο εδώ και καιρό το AC Origins αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Βλακεία ρωτάω γιατί ξέρω την απάντηση, αλλά φαντάζομαι το update είναι για όλους σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Choutas είπε

Ποι κολλάει αποκλειστικός τίτλος Σόνυ σε αυτό το νήμα;

Multiplatform είναι.. τι γράφετε;

Screenshot_20220603-135642_Chrome.jpg

Επεξ/σία από Lobo10
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lobo10 είπε

Multi είναι.. τι γράφετε;

Screenshot_20220603-135642_Chrome.jpg

Το Forbidden West πόσταρε, μετά το άλλαξε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thagkol είπε

Έχω αγορασμένο εδώ και καιρό το AC Origins αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Βλακεία ρωτάω γιατί ξέρω την απάντηση, αλλά φαντάζομαι το update είναι για όλους σωστά;

Εννοείται για όλους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με 1080Ti και με τα settings που έχει στο XSX, μια χαρά έτρεχε..

Αλλο αυτο, αλλα εσυ μιλας τωρα για εποχες ps4 xbox one με επεξεργαστες τζαγκουαρ

Δηλαδη αν μελλοντικα η capcom ανακοινωσει κανα  remake του  dino crisis  θα σας χαλασει δηλαδη?

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Αλλο αυτο, αλλα εσυ μιλας τωρα για εποχες ps4 xbox one με επεξεργαστες τζαγκουαρ

Δηλαδη αν μελλοντικα η capcom ανακοινωσει κανα  remake του  dino crisis  θα σας χαλασει δηλαδη?

Dino Crisis με DLC τους δεινόσαυρους σε μορφή lootbox! Η ΕΑ εύκολα θα το έκανε. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
Στις 3/6/2022 στις 12:00 ΠΜ, privateer είπε

Το ξέρετε οτι τα παιδιά μας, ή για κάποιους τα εγγόνια, θα τους λέμε οτι παίζαμε κάποιες φορές, κάτι παιχνίδια, σε 30 FPS mode και θα κάνουν τον σταυρό τους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Το ξέρετε οτι τα παιδιά μας, ή για κάποιους τα εγγόνια, θα τους λέμε οτι παίζαμε κάποιες φορές, κάτι παιχνίδια, σε 30 FPS mode και θα κάνουν τον σταυρό τους.

Εδω σε μερικούς ξινίζει ακομα και αυτό ενώ έχουμε μεγαλώσει παίζοντας επι ωρες με κουκίδες που βλέπαμε στις 14" crt μας

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Εδω σε μερικούς ξινίζει ακομα και αυτό ενώ έχουμε μεγαλώσει παίζοντας επι ωρες με κουκίδες που βλέπαμε στις 14" crt μας

Και είναι λογικό. Η τεχνολογία εξελίσσεται. Επειδή κάποτε είχες HTC Butterfly σημαίνει ότι δεν θα έχεις απαιτήσεις από τα σημερινά κινητά; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...