Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Και όχι μόνο θα έλεγα. Μακάρι να κάνει κάτι τέτοιο η MS και να "αναγκάσει" έμμεσα και την Sony να το χρησιμοποιήσει. 

Την Nintendo δεν την αναφέρω, είπα να μείνω προσγειωμένος. 

Καλά ναι ησύχασε :D

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, AfterForever είπε

Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται συγκεκριμένα παιχνίδια στην κεντρική οθόνη;; Όχι να φαίνονται και να μη μπορείς να παίξεις (αυτό έχω κάνει τώρα - έχω φτιάξει 2ο προφίλ με age restriction, και όταν ο γιος μου πάει να μπει σε κάποιο, του πετάει μήνυμα) - απλά να μη φαίνονται καθόλου.

Ευχαριστώ

περιορισμό στο login, πχ να θέλει pass key για να μπει στο δικό σου profile. Έτσι θα μπαίνει χωρίς κωδικό μόνο στο δικό του και θα βλέπει μόνο ότι παίζει εκείνος. Κάπου έχει κ οδηγούς για τέτοια θέματα γονικού ελέγχου κ πρόσβασης. 

18 ώρες πριν, AfterForever είπε

Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται συγκεκριμένα παιχνίδια στην κεντρική οθόνη;; Όχι να φαίνονται και να μη μπορείς να παίξεις (αυτό έχω κάνει τώρα - έχω φτιάξει 2ο προφίλ με age restriction, και όταν ο γιος μου πάει να μπει σε κάποιο, του πετάει μήνυμα) - απλά να μη φαίνονται καθόλου.

Ευχαριστώ

περιορισμό στο login, πχ να θέλει pass key για να μπει στο δικό σου profile. Έτσι θα μπαίνει χωρίς κωδικό μόνο στο δικό του και θα βλέπει μόνο ότι παίζει εκείνος. Κάπου έχει κ οδηγούς για τέτοια θέματα γονικού ελέγχου κ πρόσβασης. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν πάει πίσω και το God of War Ragnarok, πρακτικά θα τη βγάλω με backlog και τυχαίες νέες κυκλοφορίες για το 2022. Γιατί και το Stalker 2 δεν το βλέπω καλά για φέτος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Charismo είπε

Αν πάει πίσω και το God of War Ragnarok, πρακτικά θα τη βγάλω με backlog και τυχαίες νέες κυκλοφορίες για το 2022. Γιατί και το Stalker 2 δεν το βλέπω καλά για φέτος.

Το stalker 2 έχει φάει delay επ αόριστον https://www.gfinityesports.com/stalker-2/indefinitely-delayed/

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adamv123 είπε

Το stalker 2 έχει φάει delay επ αόριστον https://www.gfinityesports.com/stalker-2/indefinitely-delayed/

Εγώ είχα μείνει ακόμα στο ότι έφυγε ο developer από την Ουκρανία, αλλά θα προσπαθούσε να προλάβει το release. 

Καλά να είναι και ας το καθυστερήσει όσο θέλει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

πρακτικά θα τη βγάλω με backlog και τυχαίες νέες κυκλοφορίες για το 2022. 

Σε 1 μήνα θα ξέρεις

Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 6:34 ΠΜ, AfterForever είπε

Ευχαριστώ

Καθαρα απο περιεργεια, για τι παιχνιδια μιλαμε?

Προσωπικα μεγαλωσα με gta sa/vice city κτλ, cod 4 κτλ. Καλυτερα να το αφησεις τελειως φρι, ή να παιζετε μαζι αυτα τα παιχνιδια. Ετσι και αλλιως, εχουν βγει σχετικα αρθρα που λενε οτι δεν επηρεαζεται ο χαρακτηρας απο τα video games (αν γινεται για αυτον τον λογο). 

Εκτος αν μπλοκαρεις games που μπορει να παιξει πολλες ωρες σερι, ωστε να μην κολλησει πχ τις καθημερινες.

Δημοσ.

Ελπίζω οι εταιρείες να κατάλαβαν ότι παίζουν ρόλο τα ταλέντα/ προγραμματιστές και όχι μόνο οι CEO, CFO για να φέρνουν μόνο λεφτά στους μετόχους.

Είδατε με την 343 του halo, έφυγαν όλοι και είναι σαν νεκρό το game.

Blizzard Activision τρώγονται ποιος είναι ο χειρότερος εκεί μέσα.

Καλά κατάλαβαν οι τεχνολογικοί κολοσσοί και δίνουν μετοχές με ρευστοποίηση ανά 1 χρόνο γιατί άμα τους φύγουν οι ταλαντούχοι, ο,τι και πιο όμορφο κουστούμι να βάλεις στο meeting, λεφτά δεν εμφανίζονται, άμα δεν έχεις άτομα να δουλεύουν σε επεξεργαστές κτλπ.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Ελπίζω οι εταιρείες να κατάλαβαν ότι παίζουν ρόλο τα ταλέντα/ προγραμματιστές και όχι μόνο οι CEO, CFO για να φέρνουν μόνο λεφτά στους μετόχους.

Είδατε με την 343 του halo, έφυγαν όλοι και είναι σαν νεκρό το game.

Blizzard Activision τρώγονται ποιος είναι ο χειρότερος εκεί μέσα.

Καλά κατάλαβαν οι τεχνολογικοί κολοσσοί και δίνουν μετοχές με ρευστοποίηση ανά 1 χρόνο γιατί άμα τους φύγουν οι ταλαντούχοι, ο,τι και πιο όμορφο κουστούμι να βάλεις στο meeting, λεφτά δεν εμφανίζονται, άμα δεν έχεις άτομα να δουλεύουν σε επεξεργαστές κτλπ.

Μακάρι... Γενικά δεν χαμπαριάζουν πάντως, βλ. BF2042, Cyberpunk, Halo Infinite etc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, firepc είπε

Δεν ειναι μονο στην MS το προβλημα

Και οι αλλοι δεν βγαζουν τπτ γι' αυτο ειναι φτωχο το '22

Καθόλου φτωχό δεν είναι. Η Nintendo έχει παιχνίδια για όλη την χρονιά και την σονυ την βρίζουμε αλλά 3-4 παιχνίδια θα τα δώσει φέτος. Μακάρι να δείξει κάτι και η ms το καλοκαίρι στην έκθεση.

Επεξ/σία από adamv123
Δημοσ.

Παίζω Trek to Yomi.

Σύστημα μάχης βγαλμενο από αποτυχημένο παιχνίδι της εποχής PS2.

Μουσική και σκηνοθεσία αξιοπρεπή αλλά το παιχνίδι πρακτικά είναι χωρίς gameplay.

Το Way of the Samurai από το PS2 είχε και περισσότερο jidaigeki και τολμώ να πω καλύτερο σύστημα μάχης.

Το μόνο που επικροτώ είναι η Φιξ κάμερα που θυμίζει Onimusha. Αν οι developers κάνουν καλή δουλειά με την Φιξ κάμερα τότε εικαστικά δεν παίζεται.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...