Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ψηνομαι και για Sleeping dogs. 5 euro Και αυτο και εχει παρει FPS Boost. Ποτε θα τα παιξουμε βεβαια ειναι αλλο θεμα😄

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gr8effect είπε

https://www.xbox.com/pt-br/games/store/tom-clancys-the-division-2/bvq3v30zxvt5

Στα 2,76€ αξίζει ακόμα πιο πολυ.

Γενικα σαν συμβουλή, απλά στο link πάω και αλλάζω το el-gr σε pt-br και τσουυυπ έχει βραζιλιάνικες τιμές!!😝

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gr8effect είπε

https://www.xbox.com/el-gr/games/store/destiny-2/9p9wj5fw0gtd

Τα 4,5€ τα αξίζει, τον χρόνο σου δε ξέρω αν αξίζει. Καλύτερα δοκίμασε το Destiny που είναι 10 φορές πιο polished και ανώτερο σε όλους τους τομείς και είναι και δωρεάν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα division είναι καλά παιχνίδια και το ένα και το δυο..Έχω ρίξει αρκετές ώρες στο pc και έχουν και ενεργό fan base.Και έχει και δυνατά raid's.

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ξέρεις τι να περιμένεις, ψιλό αξίζει, ειδικά με παρέα.

Αν πάλι ψάχνεις καλή single player εμπειρία σε ιστορία,χαρακτήρες κλπ να μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια, τότε όχι δεν αξίζει.

Θα είναι και δωρεάν και για 1 περίπου εβδομάδα από τις 12-16 Μαίου.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gr8effect είπε

Εάν το looter shooter genre σου αρέσει, το τσιμπάς με κλειστά μάτια. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο σαν και αυτό έτσι και αλλιώς. Τσιμπάς και το dlc αργότερα και έχεις να παίζεις για πολύ καιρό. Μεθαύριο βγαίνει και κανούριο content οπότε συνεχίζει να υποστηρίζεται.

Το Division2 σολάρεται όλο εκτός των raids αλλά παίζεται και coop οπότε υπερέχει και σε αυτό σε σχέση με κάτι destiny και λοιπές αηδίες. Για να καταλάβεις, το αγόρασα στο pc μόλις βγήκε, και το ξανα-αγόρασα στο series x. Πρέπει να έχω πάνω από 900 ώρες συνολικά. 😁

Επίσης αν δεις οτι σου αρέσει, να τσιμπήσεις και το Division 1 αν το βρεις σε προσοφορά που αξίζει μόνο και μόνο για την ιστορία και την ατμόσφαιρά του + οτι έχει πάρει fps boost στα 60 καρέ. Αυτά.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, privateer είπε

Εγω ψηνομαι και για Sleeping dogs. 5 euro Και αυτο και εχει παρει FPS Boost. Ποτε θα τα παιξουμε βεβαια ειναι αλλο θεμα😄

Αυτό το βάζει πολύ συχνά σε προσφορα, οποτε δεν υπάρχει λόγος βιασύνης να το αγοράσεις!

Γενικά αξίζει το παιχνίδι, για μένα απο τα κορυφαία του είδους. Το είχα παίξει σε pc  όταν κυκλοφόρησε και το αγόρασα ξανά για Xbox. ακόμα και τα γραφικά του είναι πολύ καλοσχεδιασμένα και φαίνονται ευχαριστα και σήμερα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται συγκεκριμένα παιχνίδια στην κεντρική οθόνη;; Όχι να φαίνονται και να μη μπορείς να παίξεις (αυτό έχω κάνει τώρα - έχω φτιάξει 2ο προφίλ με age restriction, και όταν ο γιος μου πάει να μπει σε κάποιο, του πετάει μήνυμα) - απλά να μη φαίνονται καθόλου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Xbox Game Pass is about to welcome Ubisoft +? Check out a clue from the Xbox App!

New rumors have sprung up on the net regarding the addition of Ubisoft + directly to the Xbox Game Pass In fact, going into the specifics of the question, Microsoft has published a new Inside update for the Xbox app, where among the innovations in this new update we find the "improvements to the search results of PC games on Game Pass, including some EA Play games and Ubisoft “. And obviously this sentence could only make the rumor that the Ubisoft service want to join the Xbox Game Pass take hold again on the net, just as happened some time ago with the subscription service of Electronic Arts, obviously we are referring to EA Play.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chncynic είπε

Βρε λέτε να κάνουν την υπέρτατη μαγκιά?

https://www.videogameschronicle.com/news/a-new-microsoft-patent-could-allow-physical-games-to-be-verified-digital-use/

Πολύ πολύ ωρία εξέλιξη για τους κατόχους S άν ισχύει.

Και όχι μόνο θα έλεγα. Μακάρι να κάνει κάτι τέτοιο η MS και να "αναγκάσει" έμμεσα και την Sony να το χρησιμοποιήσει. 

Την Nintendo δεν την αναφέρω, είπα να μείνω προσγειωμένος. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...