Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελειωσα με ενα playthrough, 5 ωρες μου πηρε

Πολυ δυνατο game. Ειχε οντως frame drops  (series s)

Κατα τα αλλα μαγευτικο, τα τοπία του, η ατμοσφαιρά του. Μου αρεσε και η καμερα οπως ακολουθει τον παιχτη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρόν πάντως δεν μπορείς να παίξεις stream παιχνίδια ούτε στο series x.

Και αυτό το σχόλιο δεν είναι γιατί έχουν πέσει οι servers αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να παίξω stream κάποιο παιχνίδι στο series x με xbox game pass ultimate.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Εγώ κάποια στιγμή χθές κατά τις 10.30 το βράδυ μπήκα κανονικά....

Γενικά χθές είχα πολλοί θέμα (τουλάχιστον όσον αφορά το warzone, και απο PC και απο PS δεν μπορούσαν να μπούνε!)

Δημοσ.

Ξέρει κανείς γιατί παίζω τσάμπα τα παιχνίδια του gamepass ενώ δεν έχω βάλει συνδρομή; Το ίδιο έγινε με το tunic όταν βγήκε...

IMG20220509150540.jpg

IMG20220509150353.jpg

IMG20220509150457.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Ξέρει κανείς γιατί παίζω τσάμπα τα παιχνίδια του gamepass ενώ δεν έχω βάλει συνδρομή; Το ίδιο έγινε με το tunic όταν βγήκε...

IMG20220509150540.jpg

IMG20220509150353.jpg

IMG20220509150457.jpg

μην το σκαλίζεις άστο κέρδος είναι . Όταν κλείσει έκλεισε . Για την ώρα παίξε και κάνε την πάπια :) 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

IMG20220509150540.jpg

IMG20220509150353.jpg

IMG20220509150457.jpg

1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

μην το σκαλίζεις άστο κέρδος είναι . Όταν κλείσει έκλεισε . Για την ώρα παίξε και κάνε την πάπια :) 

Σωστά αυτό δε χρειάζεται να το ξέρεις...αν είχες ενεργή συνδρομή και δεν επαιζες τοτε να το μάθεις😂😂 .Πέρα από τη πλάκα μήπως τα έχει trial ?

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimtriol είπε

Σωστά αυτό δε χρειάζεται να το ξέρεις...αν είχες ενεργή συνδρομή και δεν επαιζες τοτε να το μάθεις😂😂 .Πέρα από τη πλάκα μήπως τα έχει trial ?

Όχι έχω τερματίσει αρκετά. Και γενικά στο plague tale είμαι τέλος chapter iv τώρα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Όχι έχω τερματίσει αρκετά. Και γενικά στο plague tale είμαι τέλος chapter iv τώρα

Καπου διαβασα οτι σου δινει 1 εβδομαδα περιθωριο οταν ληξει η συνδρομη δεν ξερω αν ισχυει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

IMG20220509150540.jpg

Τι μου θύμισες τώρα και γελάω..

Όταν το DF τέσταρε games χωρίς VSync, VRR compatible δλδ, και νόμιζε οτι πρόκειται για bug ή/και έλεγε πόσο messy είναι το performance τους στο "Stealth 120Hz mode" 🤣

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... Κάτι μου λέει οτι πλέον θα θεωρούνται "the best way to play" κάτι τέτοια "Stealth 120Hz modes". Πολύ περίεργο timing ρε παιδί μου..

• Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Τι μου θύμισες τώρα και γελάω..

Όταν το DF τέσταρε games χωρίς VSync, VRR compatible δλδ, και νόμιζε οτι πρόκειται για bug ή/και έλεγε πόσο messy είναι το performance τους στο "Stealth 120Hz mode" 🤣

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα... Κάτι μου λέει οτι πλέον θα θεωρούνται "the best way to play" κάτι τέτοια "Stealth 120Hz modes". Πολύ περίεργο timing ρε παιδί μου..

https://youtu.be/F5YWtdMzq-U

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...