Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι δουλεια και το βλεπω λιγο στο twitch .... Δεν ειναι κακο !!!!! Ηδη το εβαλα απο το app να κατεβαινει σπιτι μολις παω να παιξω :) ... Λιγο αυτο το ασπρομαυρο με χαλαει αλλα οκ 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.

Και μένα όταν είδα το limbo πρώτη φορά μου κακοφάνηκε το ασπρόμαυρο και η απλότητα του παιχνιδιού. Αλλά μετά από πολύ λίγο το λάτρεψα. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Και μένα όταν είδα το limbo πρώτη φορά μου κακοφάνηκε το ασπρόμαυρο και η απλότητα του παιχνιδιού. Αλλά μετά από πολύ λίγο το λάτρεψα. 

Συμφωνώ απόλυτα και για το Limbo . Παιχνιδάρα και εκείνο . Για να δούμε για το Trek to Yomi 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έπαιζα streets of rage 4 μέχρι που βγήκε από game pass. Τώρα που βγήκε θέλω να το αγοράσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω και να το παίζω σε pc και xbox? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλησπέρα, έπαιζα streets of rage 4 μέχρι που βγήκε από game pass. Τώρα που βγήκε θέλω να το αγοράσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αγοράσω και να το παίζω σε pc και xbox? 

όταν έχετε στην κατοχή σας έναν ψηφιακό τίτλο Xbox Play Anywhere, μπορείτε να παίζετε τόσο σε Xbox όσο και σε υπολογιστή Windows 10.

https://www.xbox.com/el-GR/games/xbox-play-anywhere

https://www.xbox.com/el-gr/games/store/streets-of-rage-4/9n7h54kncb9n

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Μια χαρά σε ευχαριστώ πολύ. Το μπουμπούνισα.

Το frame rate στο Trek to Yomi χοροπηδάει πάνω κάτω.Θελει πατσακι

• Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, jimtriol said:

Ναι, το παρατήρησα κι εγώ, είναι λίγο αχταρμάς για την ώρα το γκέιμ.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimtriol είπε

Δεν έχω πιάσει ακόμα το trek to yomi. Το streets of rage μπουμπούνισα... 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Εγώ πάντως που το έπαιξα κοντά 1 ώρα στο series x δεν είδα κάτι.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω ενεργοποιημένο το vrr.

Μα με ενεργοποιημένο το vrr το βλέπω..έχει massive frame drops και stuttering .Το λένε και στο reddit..Απλώς επειδή ειναi 2d με τίγκα film grain κρύβεται αλλά τα frames χοροπηδανε.Το vrr δε μπορεί να ακολουθήσει massive frame drops,είναι χρήσιμο όταν πέφτουν ομαλά τα frames

Επεξ/σία από jimtriol
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...