Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, The_Judas είπε

Tέλος πάντων εγω το ξεκίνησα και το παράτησα. το μοναδικό gta που μου έχει αρέσει είναι το 5ο.

Μου κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση, μιας και το 5ο βασίζεται ξεκάθαρα στον κόσμο του San Andreas (και μιας και είσαι μέλος από 2002, φαντάζομαι το έχεις παίξει). Εξαιρώ τα βελτιωμένα γραφικά, online κτλ κτλ.

Δεν λέω, και εγώ προτιμώ το 5ο, απλά δεν είναι και το μοναδικό που μου έχει αρέσει. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μου κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση, μιας και το 5ο βασίζεται ξεκάθαρα στον κόσμο του San Andreas (και μιας και είσαι μέλος από 2002, φαντάζομαι το έχεις παίξει). Εξαιρώ τα βελτιωμένα γραφικά, online κτλ κτλ.

Δεν λέω, και εγώ προτιμώ το 5ο, απλά δεν είναι και το μοναδικό που μου έχει αρέσει. 

Εξαρταται και ποτε ξεκινησε να παιζει ο καθενας. Εαν πχ επιασε καποιος το κλασικο san andreas προσφατα ισως του φανει χαλια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, imr είπε

Εξαρταται και ποτε ξεκινησε να παιζει ο καθενας. Εαν πχ επιασε καποιος το κλασικο san andreas προσφατα ισως του φανει χαλια.

Αυτό ακριβώς έπαθα εγώ. Το είχα παίξει και παλιότερα μέχρι ένα σημείο, και πρόσφατα το έπαιξα ξανά στο PS4 (την παλιά έκδοση) και μου φάνηκε αρκετά βαρετό.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση για όποιον ξέρει.

Έχω το series x.

Και ενώ ήμουν σε ένα παιχνίδι σε party chat κάποιον από την ομάδα που δεν είχε μικρόφωνο έγραψε κάτι λογικά με το πληκτρολόγιο και το θέμα είναι ότι εγώ άκουγα ηχητικά ότι έγραφε(Ενώ έχω από παντού στο μενού του xbox απενεργοποιημένο το narrator).

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά ότι έγραφε και το όνομα του ήταν με κόκκινα γράμματα.

Γιατί το έκανε αυτό?

Και το δοκίμασα γράφοντας κάτι κι εγώ και στο party chat αλλά και με πληκτρολόγιο που σύνδεσα στη κονσόλα αλλά ότι έγραφα εγώ δεν το έλεγε ηχητικά.

Όταν λέω ηχητικά είναι σαν ηλεκτρονική φωνή.

Πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Μια ερώτηση για όποιον ξέρει.

Έχω το series x.

Και ενώ ήμουν σε ένα παιχνίδι σε party chat κάποιον από την ομάδα που δεν είχε μικρόφωνο έγραψε κάτι λογικά με το πληκτρολόγιο και το θέμα είναι ότι εγώ άκουγα ηχητικά ότι έγραφε(Ενώ έχω από παντού στο μενού του xbox απενεργοποιημένο το narrator).

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά ότι έγραφε και το όνομα του ήταν με κόκκινα γράμματα.

Γιατί το έκανε αυτό?

Και το δοκίμασα γράφοντας κάτι κι εγώ και στο party chat αλλά και με πληκτρολόγιο που σύνδεσα στη κονσόλα αλλά ότι έγραφα εγώ δεν το έλεγε ηχητικά.

Όταν λέω ηχητικά είναι σαν ηλεκτρονική φωνή.

Πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ.

είναι accessibility feature, text to voice. θες να το ενεργοποιήσεις κ εσυ εννοείς; 

Δημοσ.

Ίσα - ίσα δεν θέλω να το έχω ποτέ.

Δηλαδή αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος στη κονσόλα του θα το ακούς παρόλο που στη κονσόλα σου είναι απενεργοποιημένο?

Δεν κατάλαβα πως δουλεύει το εν λόγο σκηνικό.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ίσα - ίσα δεν θέλω να το έχω ποτέ.

Δηλαδή αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος στη κονσόλα του θα το ακούς παρόλο που στη κονσόλα σου είναι απενεργοποιημένο?

Δεν κατάλαβα πως δουλεύει το εν λόγο σκηνικό.

ναι αν είσαι σε συνομιλία κ δεν τον κάνεις mute θα το ακούς. νομίζω από τις ρυθμίσεις του chat γίνεται γενικά να το κλείσεις αν θες, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

Υπάρχει περίπτωση να έχει θέμα εκφοράς λόγου ή να μην έχει μικρόφωνο όμως ο άλλος παίκτης και να του είναι όντως χρήσιμο αυτό για να συμμετέχει ισότιμα στο game, οπότε θα πρότεινα να τον ρωτήσεις αν μπορεί να μιλήσει κανονικά μέσω μικροφώνου πρώτα, προτού τον κάνεις mute. 

Σκοπός είναι να βοηθάμε να έχουν όλοι καλή εμπειρία στο gaming. 

Δημοσ.

Δηλαδή αν το έχει ενεργοποιήσει κάποιος στη κονσόλα του δεν μπορείς να το αλλάξεις εσύ για τη δική σου κονσόλα και να ην το ακούς. 

Όχι νομίζω το εν λόγο άτομο απλά δεν είχε μικρόφωνο

Δημοσ.

δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η εξοικονόμηση ενέργειας.

Αφηνω την κονσόλα να κατεβάζει ανοιχτή κάποια παιχνίδια και μετά παρατηρώ οτι σβήνει μόνη της.  αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, The_Judas είπε

δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει η εξοικονόμηση ενέργειας.

Αφηνω την κονσόλα να κατεβάζει ανοιχτή κάποια παιχνίδια και μετά παρατηρώ οτι σβήνει μόνη της.  αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία;

Αυτό έχει να κάνει με το πόση ώρα έχεις βάλει να μένει ανοιχτή η κονσόλα όταν είναι σε αδράνεια. Αν θυμάμαι καλά έχει από 30 λεπτά μέχρι 5-6 ώρες. Κάτι τετοιο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pantaz είπε

Καλημέρα σε όλους παιδιά! Ξέρουμε τι ώρα θα είναι διαθέσιμο για download το Trek to Yomi? 

για download ειναι ηδη διαθεσιμο

Στις 4 θα μπορεις να παιξεις

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...