Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25 λεπτά πριν, Pantaz είπε

Καλησπέρα! Παιδιά επειδή έχω τρελαθεί! Το Xbox series X  κλείνει όποτε του καπνίσει! Σήμερα μου το εμφάνισε αυτό! Μου το έκανε δυο φορές! Κατέβαζε το nba2k22 και όσο αυτό κατέβαινε με άφηνε να παίξω ένα quickmatch! Με το που βγήκα από το παιχνίδι επειδή με πετούσε! Κάρφωσα και έπαιζα hades! Στο hades δεν με πέταξε ούτε μια φορά ή να μου κάνει τα οποιαδήποτε νερά! Μπορεί κάποιος να δώσει μια εξήγηση! Γιατί η κονσολα είναι limited edition και δεν θέλω να τη στειλω τζάμπα πίσω!

Καλό είναι να μην βάζεις να παίζει το παιχνίδι ενώ κατεβαίνει.

Περίμενε πρώτα να κατεβεί ολόκληρο ένα παιχνίδι και μετά ξεκίνα το.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Καλό είναι να μην βάζεις να παίζει το παιχνίδι ενώ κατεβαίνει.

Περίμενε πρώτα να κατεβεί ολόκληρο ένα παιχνίδι και μετά ξεκίνα το.

Με άγχωσε σε κάποια φάση! Κρίμα λέω είναι και συλλεκτικό! Άντε να δούμε! Θα επανέλθω ξανά αν συμβεί κάτι! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εκεί που έπεσα έξω είναι ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό για ένα παιχνίδι σαν το BF2042.

Αρα από εδώ και πέρα, λέμε μόνο καλά λόγια για τις προσθήκες στο GP, για να είναι όλοι χαρούμενοι,και όλα καλά.

Καλοδεχούμενα τα παιχνίδια της Ubisoft, άντε με το καλό :) 

Το μόνο καλό με την προσθήκη του BF στο Gamepass είναι ότι πολύς κόσμος θα έχει την ευκαιρία να το δοκιμάσει χωρίς να το πληρώσει. Η προσθήκη του στο GP δεν το κάνει ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο.

That's all.

Επεξ/σία από gr8effect
Δημοσ.

Παιδιά προσέξτε με το Turnip Boy commits Tax Evasion. Πέρα ότι μερικά achievements μπορεί να μην ενεργοποιηθούν αν για κάποιο λόγο βγεις από το παιχνίδι στο μενού της κονσόλας το παιχνίδι παθαίνει freeze και μετά όσο και να έχεις προχωρήσει σε γυρνάει στη. Αρχή της τρίτης περιοχής που εξερευνάς(όπου παίρνεις το πιρούνι).

Το παιχνίδι συνοπτικά είναι broken και δεν ξέρω αν θα πατσαριστεί ποτέ γιατί τα προβλήματα αυτά υπάρχουν και στο steam από το λανσάρισμα του.

Άρα παίξτε με δικιά σας ευθύνη εγώ το ευχαριστήθηκα όσο το έπαιξα αλλά είναι unplayable από bugs.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/5/2022 στις 1:35 ΜΜ, Lobo10 είπε

Ωπ τι έχουμε εδώ;

FB_IMG_1651401153720.jpg

Τελικά φήμη ήταν και τίποτα άλλο.

Βγήκε και ανακοίνωσε η Ubisoft ότι θα είναι σαν ξεχωριστή υπηρεσία στο xbox όχι ενσωματωμένη στο game pass.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

γιατί πάνε

δεν πανε καθολου πλεον

Τα εχουν παγωσει ολα και περιμενουν τον αγοραστη που θα δωσει τα περισσοτερα

Δημοσ.
1 hour ago, JohnTheReaper89 said:

Το lootriver πλέον διαθέσιμο στο gp!!

1 hour ago, JohnTheReaper89 said:

Το lootriver πλέον διαθέσιμο στο gp!!

Ωραιο φαινεται αλλα ειναι rogue like😋

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό τι σημαίνει ακριβώς?

Όσοι είμαστε στο πρόγραμμα Insider θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση για να μπορούμε να κάνουμε και αναβάθμιση στην alpha skip ahead system update?

Αν ναι πως ακριβώς το κάνουμε αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GP_ComingSoon_may_3_2022-8e97dfb65b93a01dfd42.jpg?w=1200&ssl=1

The following games will be leaving the Game Pass library soon, so make sure you jump back in before they go. Remember to use your membership to save up to 20% off your purchase to keep these in your library.

Leaving May 10

• Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Cloud and Console)

Leaving May 15

• Enter The Gungeon (Cloud, Console, and PC)
  • Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (Console and PC)
  • Remnant: From the Ashes (Cloud, Console, and PC)
  • Steep (Cloud and Console)
  • The Catch: Carp and Coarse (Cloud, Console, and PC)
  • The Wild at Heart (Cloud, Console, and PC)
Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

GP_ComingSoon_may_3_2022-8e97dfb65b93a01dfd42.jpg?w=1200&ssl=1

The following games will be leaving the Game Pass library soon, so make sure you jump back in before they go. Remember to use your membership to save up to 20% off your purchase to keep these in your library.

Leaving May 10

• Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (Cloud and Console)

Leaving May 15

• Enter The Gungeon (Cloud, Console, and PC)
  • Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (Console and PC)
  • Remnant: From the Ashes (Cloud, Console, and PC)
  • Steep (Cloud and Console)
  • The Catch: Carp and Coarse (Cloud, Console, and PC)
  • The Wild at Heart (Cloud, Console, and PC)

Το San Andreas δεν πρόλαβε να πει και βγαίνει κατευθείαν? 

Δημοσ.

έτσι κάνει η rockstar, τα βάζει για λίγο καιρό.

Tέλος πάντων εγω το ξεκίνησα και το παράτησα. το μοναδικό gta που μου έχει αρέσει είναι το 5ο.

Προτιμώ όπως mafia, godfather,sleeping dogs απο το gta!

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, imr είπε

Το San Andreas δεν πρόλαβε να πει και βγαίνει κατευθείαν? 

Πέρασαν περίπου 6 μήνες που συνήθως μένουν τα παιχνίδια της rockstar ως τώρα. Τον Νοέμβριο ήρθε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...