Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, papp0us είπε

Και αυτοί που παίξανε BF αν το είχαν παίξει αγοράζοντας το για ένα κομμάτι ψωμί οπως θα γίνει περίπου μέσω του GP, θα είχαν ΠΟΛΥ λιγότερα παράπονα :P Καλώς να έρθει, και ας μην το παίξετε, θα το παίξω εγώ.

Να κανονίσουμε να παίξουμε κανα ματσάκι και μαζί αν θες να σου κάνω και ζωντανά μπουλινγκ για τον Hamilton. 😇

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Σωστό σχόλιο με ανάλυση..

ΥΓ. Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα αρνητικοί για όλα και χωρίς να έχουμε επιχειρήματα.. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε όλα τα άρθρα, forum, social κτλ.. 

9 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το παιχνίδι στο οποίο πέρυσι ζητούσαν πάρα πολλοί refund και εμείς να λέμε ότι είναι θετικό που μπαίνει στο gamepass

Ειμαστε αρνητικοι χωρις επιχειρηματα. Το ακουσαμε και αυτο. Πολυ πιθανων εγω να εχω πιο πολλα επιχειρηματα, ως day 1 player, απο οτι εσυ που περιμενεις το δωρεαν. Και για να σου λυσω την απορια, για αυτο μπηκε στο gp μπας και παιξουν καποιες περιοχες χωρις τα ai που εχει μεσα το game

https://gamerant.com/battlefield-2042-low-server-population-one-player-hosting-entire-region/

image.png.8491958be612044cead07a7d07911799.png

Μεσα στο gp ειναι και τα 1 και V. Προτιμηστε τα

8 ώρες πριν, privateer είπε

Το παιχνιδι εχει σιγουρα βελτιωθει. Αυτο ελειπε βεβαια με τοσα patch. Τωρα αν καποιοι εχουν κολλησει στα προβληματα που ειχε στο Launch ας μην το παιξουν. Οι υπολοιποι το κατεβαζουμε και κρινουμε μονοι μας. Δεν χρειαζομαστε steam reviews να μας πουν αν θα μας αρεσει η οχι.

Τα τοσα patch περιλαμβαναν 2-3 fixes, και ενα μεγαλο update που, κυριως εβαλε ενα legacy feature, aka scoreboard. 

53 λεπτά πριν, papp0us είπε

Και αυτοί που παίξανε BF αν το είχαν παίξει αγοράζοντας το για ένα κομμάτι ψωμί οπως θα γίνει περίπου μέσω του GP, θα είχαν ΠΟΛΥ λιγότερα παράπονα :P Καλώς να έρθει, και ας μην το παίξετε, θα το παίξω εγώ.

Αυτοι που αγορασαν το bf, μαλλον ειναι οι fans της σειρας. Καποιοι εχουμε ριξει 800+ ωρες στα προηγουμενα. Σε αυτο, μολις 40 ωρες. Στα προηγουμενα εσυ?

/οφφτοπικ

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτοι που αγορασαν το bf, μαλλον ειναι οι fans της σειρας. Καποιοι εχουμε ριξει 800+ ωρες στα προηγουμενα. Σε αυτο, μολις 40 ωρες. Στα προηγουμενα εσυ?

Α αρχίσαμε να τη μετράμε ήδη... την gameoσυνη. Πολύ ώρα πήρε.

Ξαναλέω. Αν εσείς οι "φαν της σειράς" είχατε πάρει το παιχνίδι 5€ θα είχατε ΠΟΛΥ λιγότερα παράπονα, και πολύ μεγαλύτερη υπομονή με το παιχνίδι.

Έχω απο καμια 150άρια ωρες στο B3 και το B4, τα επόμενα δε μου άρεσαν σαν Setting δεν τα άγγιξα. Είναι αρκετά για να εκφέρω άποψη, ή να πάω να παίξω απο κανα 50ωρο ακόμα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Ξαναλέω. Αν εσείς οι "φαν της σειράς" είχατε πάρει το παιχνίδι 5€ θα είχατε ΠΟΛΥ λιγότερα παράπονα, και πολύ μεγαλύτερη υπομονή με το παιχνίδι.

Τα θελετε και τα λετε? Αν ολοι οι φανς της σειρας, και ολοι γενικα, επαιρναν games με 5 ευρω, μαλλον δεν θα εβγαινε επομενο :)

Αν δεν μπορειτε να το καταλαβετε, σταματαω εδω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ειμαστε αρνητικοι χωρις επιχειρηματα. Το ακουσαμε και αυτο. Πολυ πιθανων εγω να εχω πιο πολλα επιχειρηματα, ως day 1 player, απο οτι εσυ που περιμενεις το δωρεαν. Και για να σου λυσω την απορια, για αυτο μπηκε στο gp μπας και παιξουν καποιες περιοχες χωρις τα ai που εχει μεσα το game

https://gamerant.com/battlefield-2042-low-server-population-one-player-hosting-entire-region/

image.png.8491958be612044cead07a7d07911799.png

Άκου φίλε.. Πρώτον δεν έκανα παράθεση προσωπικά στο δικό σου μήνυμα και μίλησα γενικά ότι είμαστε αρνητικοί σε όλα μας(έχω πιάσει και τον εαυτό μου να μπαίνει σε αυτό το τρυπακι).. 

Δεύτερον το παιχνίδι το έπαιξα day one και εγώ, δεν μου έκανε αίσθηση το παράτησα, προτιμώ battlefield 1 & V.. Αλλά δεν μπήκα στον κόπο να γράψω γιατί να μπει στο gamepass, σε άλλους μπορεί να αρέσει σε άλλους όχι.. 

Τρίτον πολλές φορές στα θέματα με τις κονσόλες σκεφτόμουν να γράψω οδηγούς για hacking, homebrew κτλ, σεταρισμα βήμα βήμα(Switch, ps4, xbos series RetroArch κτλ) αλλά δεν μπήκα στο κόπο, γιατί ξέρω ότι κάποιοι θα είναι αρνητικοί και θα γκρινιάξουν κάτι θα βρουν να πουν κακοπροαιρετα.. Το έχω ζήσει πολύ παλιά σε άλλο site που είχα φτιάξει οδηγό για xbmc/kodi σεταρισμα.. Οδηγούς για φλασαρισματα roms σε κινητά , custom recovery κ.α.

Που θέλω να καταλήξω!? Ότι στα forum είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι για να ποσταρουμε εξυπνάδες, να γκρινιάζουμε κτλ(γενικά μιλάω και όχι σε κάποιον προσωπικά) .. 

Υ.Γ Sorry για το off-topic και το ολόκληρο κατεβατό παιδιά και φίλε στην  τρίτη παράγραφο στην παράθεση που έκανα, δεν αναφέρομαι σε εσένα,σε ότι έγραψα για το battlefield μιλάω προσωπικά, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου και με κανένα παιδί εδώ μέσα.. Καλή συνεχεία.. 

• Like 3
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2022 στις 3:54 ΠΜ, SabotazNic είπε

επικοινωνησα με support, Παραδοξως, ενω ο εκπροσωπος ηταν ετοιμος να με πεταξει, οταν ανεφερα οτι θα τα διεκδικησω μεσω νομων της ΕΕ περι προιοντων τα οποια πρεπει να ειναι οπως διαφημιζονται, και χαμηλης ποιοτητας, το γυρισε και με ρωτησε ποσες ωρες εχω παιξει. Αν και στις 38 ειπε οτι εχω ξεπερασει για refund (ανεφερα οτι εχω παιξει 850 το 1 και καμια 500αρια το 5), ειπε οτι θα στειλει το αιτημα για εξεταση. Του ειπα ξεκαθαρα οτι θα περιμενω μεχρι Παρασκευη. Μετα θα το ψαξω με προστασια καταναλωτη ή κατι.

Το 1ο game που θα το τραβηξω τοσο. εδωσα 90 ευρω για 38 ωρες. 

Αν είχα δώσει και εγώ τα 90€ θα έκοβα φλέβες bro, πάλι καλά θα το δοκιμάσω gamepass και το μόνο που έχω να χάσω είναι λίγος χρόνος από την καθημερινότητα μου. Τελικά τα πήρες πίσω τα 90€?

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι το BF είναι για τα μπάζα αυτή τη στιγμή.

Γεμάτο bugs και με τεράστιους μεν αλλά βαρετούς χάρτες.

Και εγώ το έχω αλλά ζήτημα να έχω παίξει 5-6 παιχνίδια...

Δημοσ.

Όσοι πληρώσανε χρόνια πριν τα παίξανε. Τώρα δεν τα παίζει κανείς.

Ο εχθρός της κάθε εταιρείας είναι να μην ασχολείται κανείς με το παιχνίδι σου, σαν να έληξε μια κονσέρβα.

Ειδικά τα free online το έχουν αυτό τον φόβο παραπάνω.

Ωραία η προσθήκη στο gamepass για όποιον καίγεται με AC παιχνίδια κτλπ. Και έχει χρόνο.

Εγώ το βλέπω να μαζεύει σκόνη πάντως το Xbox series X.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gr8effect είπε

Η αλήθεια είναι οτι το BF είναι για τα μπάζα αυτή τη στιγμή.

Γεμάτο bugs και με τεράστιους μεν αλλά βαρετούς χάρτες.

Και εγώ το έχω αλλά ζήτημα να έχω παίξει 5-6 παιχνίδια...

Εκεί που έπεσα έξω είναι ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό για ένα παιχνίδι σαν το BF2042.

Αρα από εδώ και πέρα, λέμε μόνο καλά λόγια για τις προσθήκες στο GP, για να είναι όλοι χαρούμενοι,και όλα καλά.

Καλοδεχούμενα τα παιχνίδια της Ubisoft, άντε με το καλό :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εκεί που έπεσα έξω είναι ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό για ένα παιχνίδι σαν το BF2042.

Άμα δεν παίζει κανείς πως να μην συμβεί. Θα το βάλουν σε gamepass, αλλιώς δεν θα υπάρχει λόγω ύπαρξης.

Πώς θα διατηρηθούν τα assets της εταιρείας; Άμα δεν παίζει κανείς. Μπήκε μέσα και δεν έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους της. Οπότε δωρεάν.

Ο,τι παιχνίδι και να βγεί άμα δεν το πάρει κανείς θα στο δώσει δωρεάν ή σε υπηρεσία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Θα το βάλουν σε gamepass, αλλιώς δεν θα υπάρχει λόγω ύπαρξης.

Ολα τα παιχνίδια της ΕΑ είναι διαθέσιμα στο gamepass, άρα και αυτό θα έμπαινε να το δοκίμαζε ο κόσμος κάποια στιγμή φέτος.

Οπως και να έχει, ας έρθει και αυτό στο GP και όσοι θέλουν ας το δοκιμάσουν, άρα ας πάμε παρακάτω.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Παιδιά επειδή έχω τρελαθεί! Το Xbox series X  κλείνει όποτε του καπνίσει! Σήμερα μου το εμφάνισε αυτό! Μου το έκανε δυο φορές! Κατέβαζε το nba2k22 και όσο αυτό κατέβαινε με άφηνε να παίξω ένα quickmatch! Με το που βγήκα από το παιχνίδι επειδή με πετούσε! Κάρφωσα και έπαιζα hades! Στο hades δεν με πέταξε ούτε μια φορά ή να μου κάνει τα οποιαδήποτε νερά! Μπορεί κάποιος να δώσει μια εξήγηση! Γιατί η κονσολα είναι limited edition και δεν θέλω να τη στειλω τζάμπα πίσω!

Επεξ/σία από Pantaz
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...