Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το παιχνίδι στο οποίο πέρυσι ζητούσαν πάρα πολλοί refund και εμείς να λέμε ότι είναι θετικό που μπαίνει στο gamepass

https://www.eurogamer.net/battlefield-2042-petition-demanding-refunds-on-all-platforms-nears-40k-signatures

Εγώ πάντως δεν θα το βάλω καθόλου,να μην πιάνει κάν χώρο στον δισκο.

Οπως έφαγε uninstall το battlefield V το καλοκαίρι που το έπαιξα πριν βγει το καινούργιο,που ήταν(και ακόμα είναι)μέσα στους cheaters, και μετά την πατάτα της open beta με αυτά που είδα όπως και το όλο φιάσκο με το παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε, μακριά και αγαπημένα.

To gamepass έχει πόσα άλλα καλύτερα και πιο αξιόλογα παιχνίδια να ασχοληθεί κάποιος από πατάτες τύπου battlefield 2042 ή Crossfire. Μια από τα ίδια και σε Sony μεριά με το Destruction που αναφέρθηκε.

Και όποιος απορεί γιατί τόσο θάψιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ας διαβάσει τι λέει ο ίδιος ο κόσμος ακόμα και σε πρόσφατα σχόλια

https://store.steampowered.com/app/1517290/Battlefield_2042/#app_reviews_hash

Δεν σου επιβάλει κανείς να το κατεβάσεις. Για 100 σαν εσένα υπάρχει και ένας που θα το κατεβάσει και θα το παίξει. Δεν σου ζητάει επιπλέον χρήματα για να το παίξεις, όποιος έχει συνδρομή μπορεί να το κατεβάσει ή όχι. Από πότε είναι αρνητικό να υπάρχουν επιλογές για όλους?

• Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, leo066 είπε

Δεν σου επιβάλει κανείς να το κατεβάσεις. Για 100 σαν εσένα υπάρχει και ένας που θα το κατεβάσει και θα το παίξει. Δεν σου ζητάει επιπλέον χρήματα για να το παίξεις, όποιος έχει συνδρομή μπορεί να το κατεβάσει ή όχι. Από πότε είναι αρνητικό να υπάρχουν επιλογές για όλους?

Ρε παιδιά ας αποφασίσουμε τι θέμε;Μια διαβάζω ότι όλο indies μπαίνουν και δε μπαίνουν triple A. Τώρα μπαίνει triple A κακο καλό αυτό είναι άλλο θέμα ...Αυτά τα triple A βγαινουν αυτά βάζει στο game pass οπότε μπορεί ..Να μαλώσουμε τη microsoft επειδή η ΕΑ όπως και άλλες εταιρίες μπορεί να βγάλουν πατάτα παιχνίδι;Όσα μπορεί και με το παραπάνω τα φέρνει στο game pass και εγώ είμαι χαρούμενος για αυτό γιατί ειδικά τις μεγάλες παραγωγές θέλω να τις δοκιμάσω και ας μη μου αρέσουν στη τελικη

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 2
Δημοσ.

Το παιχνιδι εχει σιγουρα βελτιωθει. Αυτο ελειπε βεβαια με τοσα patch. Τωρα αν καποιοι εχουν κολλησει στα προβληματα που ειχε στο Launch ας μην το παιξουν. Οι υπολοιποι το κατεβαζουμε και κρινουμε μονοι μας. Δεν χρειαζομαστε steam reviews να μας πουν αν θα μας αρεσει η οχι.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, leo066 είπε

Εγραψα πουθενα ότι σου επιβάλει κανείς να το κατεβάσεις το παιχνιδι με το ζόρι ή ότι είναι αρνητικο γενικά και αόριστα να υπάρχουν επιλογές?

19 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Ρε παιδιά ας αποφασίσουμε τι θέμε;Μια διαβάζω ότι όλο indies μπαίνουν και δε μπαίνουν triple A. Τώρα μπαίνει triple A κακο καλό αυτό είναι άλλο θέμα ...

Σαν τι να θέλουμε? καλά παιχνίδια να παίξουμε(και να αφιερώσουμε τον χρόνο που έχουμε) θέλουμε είτε είναι στο gamepass, είτε εκτός, είτε είναι indie, είτε ΑΑΑ, θέλει και ερώτημα?

Προφανώς και το battlefield λόγω EA Play ήταν θέμα χρόνου να μπει και αυτό.

Το γιατί το χειρότερο παιχνιδι του 2021(σύμφωνα με τους περισσότερους)ξαφνικά θεωρείται σαν καλή προσθήκη/εναλλακτική είναι που διαφώνω/σχολίασα.

Εκτός αν στο εδώ θέμα είμαστε μόνο για να βάζουμε likes σε κάθε νέα προσθήκη στο GP και για τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Thanks 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγραψα πουθενα ότι σου επιβάλει κανείς να το κατεβάσεις το παιχνιδι με το ζόρι ή ότι είναι αρνητικο γενικά και αόριστα να υπάρχουν επιλογές?

Σαν τι να θέλουμε? καλά παιχνίδια να παίξουμε(και να αφιερώσουμε τον χρόνο που έχουμε) θέλουμε είτε είναι στο gamepass, είτε εκτός, είτε είναι indie, είτε ΑΑΑ, θέλει και ερώτημα?

Προφανώς και το battlefield λόγω EA Play ήταν θέμα χρόνου να μπει και αυτό.

Το γιατί το χειρότερο παιχνιδι του 2021(σύμφωνα με τους περισσότερους)ξαφνικά θεωρείται σαν καλή προσθήκη/εναλλακτική είναι που διαφώνω/σχολίασα.

Εκτός αν στο εδώ θέμα είμαστε μόνο για να βάζουμε likes σε κάθε νέα προσθήκη στο GP και για τίποτα άλλο.

Δεν είμαστε στο θέμα για να βάζουμε likes στη κάθε προσθήκη αλλά ούτε είμαστε εδώ για να σχολιάζουμε αρνητικά τα πάντα και να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο .Τη γκρίνια γιατί βγήκε από την υπηρεσία ένα παιχνίδι που σου αρέσει να τη καταλάβω αλλά τη γκρίνια γιατί μπαίνει ένα triple a παιχνίδι συγχωρα με δε τη καταλαβαίνω παρά μόνο απλώς για να γκρινιάζουμε ..Αυτά τα παιχνίδια βγαίνουν..αυτά βάζει όσα μπορεί χίλιες φορές να υπάρχει το bf xγια τους πολλούς που όντως θα το παίξουν παρά να μην υπάρχει καθόλου αφού δεν ενοχλεί σε κάτι..Και δε πανηγύρισε κάνεις γιατί μπήκε όπως είδα, χαρήκαμε γιατί θα το δοκιμάσουμε και θα το παίξουμε κ αυτό.Απλα τα πραγματα

Δημοσ.

Με παιχνίδια που έχουν βγει από game pass έχω ξενερώσει 2 φορές. Η 1η ήταν με το red dead redemption που έκατσε αν θυμάμαι καλά 4 μήνες και η 2η με το streets of rage που βγαίνει σήμερα. Το 1ο πρόλαβα να το παίξω καμιά 20ρια ώρες και μετά δεν το ξανά έπιασα. Το 2ο παίζω ακόμα με φίλους ή μόνος. 

Γενικά δεν έχω καταλάβει ακόμα την πολιτική της ms σε αυτό το κομμάτι. Με ποια λογική κάποια παιχνίδια τα κρατάει χρόνια και άλλα τα βγάζει στο 4μηνο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimtriol είπε

τη γκρίνια γιατί μπαίνει ένα triple a παιχνίδι συγχωρα με δε τη καταλαβαίνω παρά μόνο απλώς για να γκρινιάζουμε ..

Δεν υπάρχει γκρίνια γιατί μπαίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο gamepass.

Και αν είχες όντως δει και παλιότερα γραπτά μου, θα γνώριζες και αν είμαι υπερ ή κατά σε indie τίτλους.

Το γραφω και πιο πάνω πόσες φορές ότι τα σχόλια μου αφορούν το ίδιο το παιχνίδι στο ότι είναι ανάλογη περίπτωση με το crossfireX, και ότι δεν είναι ένας τίτλος για να ενθουσιάζεται ο κόσμος απλά επειδή έχει το όνομα battlefield και ειναι ΑΑΑ όπως γράφτηκε εξ αρχής.

Βέβαια για άλλη μια φορά ξεχνάω σε τι θέμα τα γράφω αυτά, άρα τέλος από μένα, μην χαλάω και τον ενθουσιασμό για το battlefield...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Σχεδόν "τσάμπα" θα είναι ρε μάγκες, θα το βάλουμε να το δοκιμάσουμε και θα κρίνουμε, δεν θα χάσουμε τίποτα.

Έτσι κι αλλιώς τα BF τη τελευταία δεκαετία πάντα έβγαιναν με αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία τους και μετά έστρωναν. Ένας λόγος που δεν άξιζε να τα χρυσοπληρώνεις για να κάνεις beta testing.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Με παιχνίδια που έχουν βγει από game pass έχω ξενερώσει 2 φορές. Η 1η ήταν με το red dead redemption που έκατσε αν θυμάμαι καλά 4 μήνες και η 2η με το streets of rage που βγαίνει σήμερα. Το 1ο πρόλαβα να το παίξω καμιά 20ρια ώρες και μετά δεν το ξανά έπιασα. Το 2ο παίζω ακόμα με φίλους ή μόνος. 

Γενικά δεν έχω καταλάβει ακόμα την πολιτική της ms σε αυτό το κομμάτι. Με ποια λογική κάποια παιχνίδια τα κρατάει χρόνια και άλλα τα βγάζει στο 4μηνο. 

Για το Rdr 2 προφανώς ήταν θέμα συμφωνίας με τη Rockstar...Αν ήταν στο χέρι της ms φαντάζομαι δε θα το εβγαζε ποτέ από την υπηρεσία όπως και οποιοδήποτε παιχνιδι κραχτη.Τώρα για τα υπόλοιπα που δεν είναι τόσο γνωστά ή εμπορίκα  δε ξέρω με τι κριτήρια καθορίζεται η διάρκεια παραμονής τους στο gamepass.

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και το GT7 είναι απο τα χειρότερα παιχνίδια του 2022 μέχρι στιγμής (σύμφωνα με τους περισσότερους) αλλά άμα το έδινε τζάμπα η Sony στην υπηρεσία αντί για τα 70-80€ οι περισσότεροι θα κατέβαιναν Σύνταγμα για πανηγύρια, αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι για 1.8 και γενικά δεν συμφωνώ με αυτή την λογική των αριθμών που φέρνεις σαν παράδειγμα. Η όποια προσθήκη στην υπηρεσία μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικά πλαίσια, από κει και πέρα ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του καθενός είτε είναι καλή ή κακή είναι άλλη ιστορία. Το παιχνίδι θα κατέβει και θα δοκιμαστεί πάραυτα, όποιος δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για gaming και δεν μπορεί να αφιερώσει κάποιες ώρες στο να το δοκιμάσει για να έχει προσωπική άποψη κατανοητό, αλλά μην σπάτε μπάλες στους υπόλοιπους που απλά θέλουν να παίξουν και να δοκιμάσουν κάτι νέο. Επίσης από σχόλια που έβαλες από το steam υπάρχουν άτομα που λένε ότι με το 4.0 patch έστρωσε άρκετα, άρα? οψόμεθα φίλτατε, είτε που θα κολλήσουμε είτε που θα φάει uninstall και πάμε γι αλλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ασχοληθώ με refund μετά...

aasddasadsdas.jpg.5435c29bec6752ff7ff11f5205ad12ca.jpg

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Και το GT7 είναι απο τα χειρότερα παιχνίδια του 2022 μέχρι στιγμής (σύμφωνα με τους περισσότερους) αλλά άμα το έδινε τζάμπα η Sony στην υπηρεσία αντί για τα 70-80€ οι περισσότεροι θα κατέβαιναν Σύνταγμα για πανηγύρια, αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι για 1.8 και γενικά δεν συμφωνώ με αυτή την λογική των αριθμών που φέρνεις σαν παράδειγμα. Η όποια προσθήκη στην υπηρεσία μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικά πλαίσια, από κει και πέρα ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του καθενός είτε είναι καλή ή κακή είναι άλλη ιστορία. Το παιχνίδι θα κατέβει και θα δοκιμαστεί πάραυτα, όποιος δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για gaming και δεν μπορεί να αφιερώσει κάποιες ώρες στο να το δοκιμάσει για να έχει προσωπική άποψη κατανοητό, αλλά μην σπάτε μπάλες στους υπόλοιπους που απλά θέλουν να παίξουν και να δοκιμάσουν κάτι νέο. Επίσης από σχόλια που έβαλες από το steam υπάρχουν άτομα που λένε ότι με το 4.0 patch έστρωσε άρκετα, άρα? οψόμεθα φίλτατε, είτε που θα κολλήσουμε είτε που θα φάει uninstall και πάμε γι αλλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ασχοληθώ με refund μετά...

aasddasadsdas.jpg.5435c29bec6752ff7ff11f5205ad12ca.jpg

Τα reviews δεν είναι και να τα λαμβάνεις πολύ υπόψιν κατά τη γνώμη μου.Ειδικά στα παιχνίδια που υπάρχει πολύ hype, αν κάτι πάει έστω λίγο στραβά το 7.5 η το 8 που μπορεί να αξίζει ένα παιχνιδι γίνεται 1 και 2 στις βαθμολογίες για τους πιο αστείους και υπερβολικούς λόγους. Είναι επίσης και το  hate που δυστυχώς υπάρχει στις gaming κοινότητες και ειδικά αν μιλαμε για την EA πχ ή κάποιες άλλες εταιρίες.

Επεξ/σία από jimtriol
Δημοσ.

Για μενα ειναι πολυ καλη προσθηκη το BF στο GP ασχετα που δε σκοπευω να το παιξω. 

Τετοια παιχνιδια θελω να βλεπω στο GP. Αμφιλεγομενα. Η μαλλον ΚΑΙ τετοια παιχνιδια θελω να βλεπω. Παιχνιδια που πιθανοτατα δε θα αγοραζα αλλα θα εχω αν το θελησω τη δυνατοτητα να τα δοκιμασω. 

Δε με απασχολει να μπαινουν παιχνιδια που θα αγοραζα ουτως η αλλως day one οπως για παραδειγμα το Elden Ring. Το GP το εχω για να δοκιμαζω παιχνδια που δε θα αγοραζα υπο αλλες συνθηκες. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο που κανείς δε σκοπεύει να το παίξει εδώ στο φόρουμ😂  εγώ προβλέπω ότι θα είναι στα πιο δημοφιλή  στο game pass .Το πάω και στοίχημα 

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1
Δημοσ.

Και αυτοί που παίξανε BF αν το είχαν παίξει αγοράζοντας το για ένα κομμάτι ψωμί οπως θα γίνει περίπου μέσω του GP, θα είχαν ΠΟΛΥ λιγότερα παράπονα :P Καλώς να έρθει, και ας μην το παίξετε, θα το παίξω εγώ.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...