Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostiger είπε

Και αυτό ήταν και το φυσιολογικό να γίνει δλδ με τόση και καλή δουλειά που έριξαν και τόσο φιλική προς τον καταναλωτή πολιτική, προσφορά και υποστήριξη, το λιγότερο που θα περίμενε κανένας είναι να αποδώσουν καρπούς οι κόποι τους, αξίζουν συγχαρητήρια και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα. ✌️

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν έχω ερώτηση. Μ΄' αρεσει να βγάζω screenshots. Tα μοιράζω με φιλους τα χρησιμοποιώ για wallpaper κτλ. Αλλά ας μην γελιόμαστε το κομμάτι sharing κτλ του xbox ειναι για γέλια. Η ερωτηση μου ειναι η εξης.

Αν αγοράσω αυτο https://www.skroutz.gr/s/6884475/Seagate-Expansion-Portable-2015-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-1TB-2-5-Μαύρο.html  και με δεδομένο πως το xbox ειναι με καλώδιο στο ιδιο router με το PC, υπάρχει τρόπος να βλέπω τα αρχεια του δισκου απο το PC και να τα μεταφέρω εκει; Να γλιτώσω τοσο το παναργο upload οσο και το βαλε βγαλε σε usb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ουτε δωρεαν δεν αξιζει

Αξίζει δεν αξίζει battlefield είναι....Οποίος πει ότι δε θα το βάλει έστω και λίγο να χαζολογησει ψεύδεται..Καλό είναι να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στο game pass όπως και το 2k που μπήκε για να κάνεις τα μια παύση από αλλά games...Επιλογές υπάρχουν για όλα και για ολους ..Εγώ θεωρώ ότι είναι θετικό που μπαινει

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 9
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimtriol είπε

Αξίζει δεν αξίζει battlefield είναι....Οποίος πει ότι δε θα το βάλει έστω και λίγο να χαζολογησει ψεύδεται..Καλό είναι να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στο game pass όπως και το 2k που μπήκε για να κάνεις τα μια παύση από αλλά games...Επιλογές υπάρχουν για όλα και για ολους ..Εγώ θεωρώ ότι είναι θετικό που μπαινει

Σωστό σχόλιο με ανάλυση..

ΥΓ. Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα αρνητικοί για όλα και χωρίς να έχουμε επιχειρήματα.. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε όλα τα άρθρα, forum, social κτλ.. 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, jimtriol said:

Φυσικα και ειναι θετικο να μπει. Μετα και το τελευταιο Patch διαβαζω εχει βελτιωθει αρκετα. Θα το δοκιμασω σιγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimtriol είπε

Αξίζει δεν αξίζει battlefield είναι....Οποίος πει ότι δε θα το βάλει έστω και λίγο να χαζολογησει ψεύδεται..

Καλό είναι να υπάρχουν τέτοια παιχνίδια στο game pass όπως και το 2k που μπήκε για να κάνεις τα μια παύση από αλλά games...Επιλογές υπάρχουν για όλα και για ολους ..Εγώ θεωρώ ότι είναι θετικό που μπαινει

Το παιχνίδι στο οποίο πέρυσι ζητούσαν πάρα πολλοί refund και εμείς να λέμε ότι είναι θετικό που μπαίνει στο gamepass

https://www.eurogamer.net/battlefield-2042-petition-demanding-refunds-on-all-platforms-nears-40k-signatures

Εγώ πάντως δεν θα το βάλω καθόλου,να μην πιάνει κάν χώρο στον δισκο.

Οπως έφαγε uninstall το battlefield V το καλοκαίρι που το έπαιξα πριν βγει το καινούργιο,που ήταν(και ακόμα είναι)μέσα στους cheaters, και μετά την πατάτα της open beta με αυτά που είδα όπως και το όλο φιάσκο με το παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε, μακριά και αγαπημένα.

To gamepass έχει πόσα άλλα καλύτερα και πιο αξιόλογα παιχνίδια να ασχοληθεί κάποιος από πατάτες τύπου battlefield 2042 ή Crossfire. Μια από τα ίδια και σε Sony μεριά με το Destruction που αναφέρθηκε.

Και όποιος απορεί γιατί τόσο θάψιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ας διαβάσει τι λέει ο ίδιος ο κόσμος ακόμα και σε πρόσφατα σχόλια

https://store.steampowered.com/app/1517290/Battlefield_2042/#app_reviews_hash

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το παιχνίδι στο οποίο πέρυσι ζητούσαν πάρα πολλοί refund και εμείς να λέμε ότι είναι θετικό που μπαίνει στο gamepass

https://www.eurogamer.net/battlefield-2042-petition-demanding-refunds-on-all-platforms-nears-40k-signatures

Εγώ πάντως δεν θα το βάλω καθόλου,να μην πιάνει κάν χώρο στον δισκο.

Οπως έφαγε uninstall το battlefield V το καλοκαίρι που το έπαιξα πριν βγει το καινούργιο,που ήταν(και ακόμα είναι)μέσα στους cheaters, και μετά την πατάτα της open beta με αυτά που είδα όπως και το όλο φιάσκο με το παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε, μακριά και αγαπημένα.

To gamepass έχει πόσα άλλα καλύτερα και πιο αξιόλογα παιχνίδια να ασχοληθεί κάποιος από πατάτες τύπου battlefield 2042 ή Crossfire. Μια από τα ίδια και σε Sony μεριά με το Destruction που αναφέρθηκε.

Και όποιος απορεί γιατί τόσο θάψιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ας διαβάσει τι λέει ο ίδιος ο κόσμος ακόμα και σε πρόσφατα σχόλια

https://store.steampowered.com/app/1517290/Battlefield_2042/#app_reviews_hash

Η συντριπτική πλειοψηφία  θα το παίξει...Τώρα για τη μειοψηφία που δε θα το ακουμπήσει γιατί είναι κακό να υπάρχει ; Θα χαλάσει τη φήμη του game pass?δε μπορώ να καταλάβω η μάλλον καταλαβαίνω .Γκρίνια για τη γκρινια

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 3
  • Thanks 3
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...