Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, malias4 είπε

Και απο οτι λενε ειναι η next gen εκδοση !!

Ο ναι εχει και τις 2 εκδοσεις... 125 gb κατεβαίνουν. Ηρθε η ωρα να παρουν οι bulls ξανα πρωταθλημα!!! 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, UncleKim είπε

To ΝΒΑ το βρήκα από την κονσόλα, και κατεβαίνει.

Το FIFA, το κατέβασα στην κονσόλα, αλλά ακόμα φαίνεται οτι δεν έχει προστεθεί στο GP γιατί δεν μου το παίζει

Την άλλη εβδομάδα ακούγεται στις 5 Μαϊου ότι θα μπει το Fifa.

asdadsdasads.jpg.2d3c3e73d98fad089a09cdd2b7dfef2f.jpg

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ο ναι εχει και τις 2 εκδοσεις... 125 gb κατεβαίνουν. Ηρθε η ωρα να παρουν οι bulls ξανα πρωταθλημα!!! 

Εγω παντως ρε φιλαρακι ενω παιζω sports παιχνιδια ποδοσφαιρακια τενις κτλ αυτο το μπασκετ δεν μπορω να το καταλαβω. Πολυ μπερδεμα τα κουμπια δεν εβγαλα ακρη με το 21 . Θα του δωσω μια ευκαιρια ξανα του 22 αυτες τις μερες 

Δημοσ.

ρε παιδια πρωτη φορα παιζω NBA 2K . Τόσο δυσκολο ειναι ; Όχι στο rookie στο επομενο επιπεδο δυσκολιας εφαγα στο κεφαλι 21 ποντους διαφορα ...... !

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

ρε παιδια πρωτη φορα παιζω NBA 2K . Τόσο δυσκολο ειναι ; Όχι στο rookie στο επομενο επιπεδο δυσκολιας εφαγα στο κεφαλι 21 ποντους διαφορα ...... !

Έχει μεγάλο learning curve σε σχέση με άλλους αθλητικούς τίτλους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Όλα τα ΝBA 2k είναι σχεδόν must παίζονται με custom sliders. Έχει φροντίσει η κοινότητα γι αυτό εδώ και χρόνια. Ξεκίνα από εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Όταν είχα παρει το series x το περασμένο Νοεμβρη το μόνο παιχνίδι που μου φάνηκε next gen ήταν το 2k το περσινό..Έχει τρομερά γραφικά ,ότι πρέπει για να χαζολογησεις να παίζεις ματσάκια να ξεφεύγεις από όλα games πιο "σοβαρά"

2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Θέλει λίγο να το μάθεις...Μετά θα σπερνεις ,εγώ καρφώνω πάνω από τα κεφάλια τους με το χαρακτήρα μου που τον ξεκίνησα από κολλέγιο..Τώρα είμαι στη ρούκι χρόνια στο nba .επιλχθηκα νούμερο 6 στο draft..Το career mode είναι το καλύτερο για μενα

Επεξ/σία από jimtriol
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...