Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, Tigio13 said:

Κρίμα, η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολύ. Άλλα πράγματα θα έπρεπε να σε ανησυχούν στα elite. 

Μου αρέσει να αλλάζω απλά τις μπαταρίες όταν τελειώνουν (επαναφορτιζόμενες).  ;)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μου αρέσει να αλλάζω απλά τις μπαταρίες όταν τελειώνουν (επαναφορτιζόμενες).  ;)

Καλά σίγουρα είναι και θέμα συνήθειας αλλά σκέψου πως ακόμα και όταν σου βγάζει πορτοκαλί ένδειξη ότι θέλει φόρτισμα έχεις κάνα 2ωρο παιχνιδιού ακόμα.

Το βάζεις το βράδυ και την άλλη μέρα είναι έτοιμο. Εναλλακτικά έχει μακρύ καλωδιο με τη συσκευασία να παίζεις και να φορτίζει ταυτόχρονα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες πιθανόν να είναι λίγο χαζή η ερώτηση, αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να ανανεώνουμε το store ή το gamepass app της κονσόλας για να δούμε τις νέες προσφορές/εισόδους παιχνιδιών, χωρίς να κάνουμε ρεσταρτ την κονσόλα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Ψιλομετανιωσα που δε το πήρα στα ~80-100€ used από amazon..... 

Κολωσα στην ενσωματωμένη μπαταρία...

Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο @Tigio13 άλλα πράγματα θα έπρεπε να σε απασχολούν στο μεταχειρισμένο αν και στα μοντέλα του 2021 λένε ότι έχουν διορθωθεί τα προβλήματα.

Πρέπει το batch number να είναι του '21 και όχι του ΄20 και κυρίως όχι του '19 που έβγαζαν τα προβλήματα. Δυστυχώς από όσο έχω δει η προσφορά των 139 δολαρίων δεν ισχύει για τα ευρωπαϊκά Microsoft stores. Στην Ελλάδα το βρίσκεις στα 146 ευρώ περίπου (σκρουτζ), νομίζω ότι συμφέρει δεδομένου ότι παίρνεις φουλ εγγύηση, αρκεί όπως είπα να ψάχνεις για μοντέλα του 21.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωί έπαιξε στη Microsoft Πολωνίας στα 74Ε με δωρεάν μεταφορικά άλλα εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. Αν θέλετε ρίξτε κάνα refresh εδώ μήπως ξαναβγεί σε στοκ

https://www.microsoft.com/pl-pl/d/kontroler-bezprzewodowy-xbox-elite-2/8rsn7j6375gg

Τώρα το έχει Ισπανία στα 123Ε
https://www.microsoft.com/es-es/d/manette-sans-fil-xbox-elite-series-2/8rsn7j6375gg

Επεξ/σία από tsipizic
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο @Tigio13 άλλα πράγματα θα έπρεπε να σε απασχολούν στο μεταχειρισμένο αν και στα μοντέλα του 2021 λένε ότι έχουν διορθωθεί τα προβλήματα.

Πρέπει το batch number να είναι του '21 και όχι του ΄20 και κυρίως όχι του '19 που έβγαζαν τα προβλήματα. Δυστυχώς από όσο έχω δει η προσφορά των 139 δολαρίων δεν ισχύει για τα ευρωπαϊκά Microsoft stores. Στην Ελλάδα το βρίσκεις στα 146 ευρώ περίπου (σκρουτζ), νομίζω ότι συμφέρει δεδομένου ότι παίρνεις φουλ εγγύηση, αρκεί όπως είπα να ψάχνεις για μοντέλα του 21.

Δε λέγαμε τίποτα άλλο??? Ξεκίνησα να παίζω titanfall 2 σήμερα και ο αριστερός μοχλός άρχισε να ντριφταρει αριστερά και κάτω. Δοκίμασα αυτό που περιγράφει ο τύπος στο βίντεο και λύθηκε. Απλή και γρήγορη λύση. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμη αλλά για τώρα είναι μια χαρά. 

Δημοσ.

Έχω να παίξω fifa από το δημοτικό, έχει νόημα να το κατεβάσω? Κάθε φορα που τυχαίνει να δω stream από fifa βλέπω να ανοίγουν φακελάκια για παίχτες, μπορείς να παίξεις online χωρίς να πληρώσεις η δεν έχει νόημα?

Δημοσ.

To ΝΒΑ το βρήκα από την κονσόλα, και κατεβαίνει.

Το FIFA, το κατέβασα στην κονσόλα, αλλά ακόμα φαίνεται οτι δεν έχει προστεθεί στο GP γιατί δεν μου το παίζει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...