Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξέρει κανείς να μου πει γιατί ενώ έχω συνδεδεμένες με το λογαριασμό μου 2 κονσόλες (seires x και seires s) όταν πάω να κατεβάσω ένα παιχνίδι από το κινητό μου δίνει την επιλογή μόνο για το seires x να γίνει η εγκατάσταση? 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Saloufas είπε

Από τα στοιχεία που βγήκαν από το NPD και πέρασε στο χαλαρό είναι ότι το καλύτερο accessory για τον Μάρτιο του 2022 ήταν το Elite Series 2 Controller και παραμένει λέει μέχρι και σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων accessories παρά τα όποια προβλήματα ακούγονται με drifting κτλ, εντυπωσιακό το λιγότερο μιας και δείχνει ότι ο κόσμος τα σκάει για premium controller. Έτοιμος ήμουν να το χτυπήσω και εγώ αλλά θα περιμένω το Elite 3.

Το έχουν εδώ και αρκετό καιρό σε προσφορά στα 139 δολάρια στο Microsoft store, ίσως και για αυτό.

Για το Elite 3 έχουμε καμιά πληροφορία για ημερομηνία κυκλοφορίας;

Επεξ/σία από Basilhs1982
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,
ψαχνω να βρω ένα action παιχνίδι που να παίζω με αντιπάλους online.Δεν μου αρέσουν τα πολεμικά που σκοτώνεις τον έναν μετά τον αλλον.

Πχ ραλακια πινκ πονκ κλπ

καμια ιδέα; 
ευχαριστω 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, evagelos_21 είπε

Καλησπέρα παιδιά,
ψαχνω να βρω ένα action παιχνίδι που να παίζω με αντιπάλους online.Δεν μου αρέσουν τα πολεμικά που σκοτώνεις τον έναν μετά τον αλλον.

Πχ ραλακια πινκ πονκ κλπ

καμια ιδέα; 
ευχαριστω 

versus ή coop? απο τη δεύτερη επιλογή πολλά κ ωραία, από Forza, μέχρι Dark Alliance, Warhammer, Gang Beasts κα. 

έχει φίλτρο αν πας στο μενού που σου λέει ποια games πχ του gamepass παίζουν coop online ή multiplayer online κλπ. Πας στο μενού με τα games εκεί που έχει το full library κ θα δεις δεξιά ένα χωνί που φιλτράρει. 

Δημοσ.

Αν δεν επιτρέπεται αυτό το μήνυμα στην ενότητα παρακαλώ διαγράψτε το ή πείτε μου να το διαγράψω εγώ.

Επειδή είδα ότι πολλά παιδιά ψάχνανε controller δίνω το μαύρο που ήρθε με το Series X μου σε αρίστη κατάσταση γιατί πήρα Elite 2. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να μου στείλει μήνυμα, θα μπει και αύριο σε αγγελία. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για το Elite 3 λέγεται ότι θα το δούμε του χρόνου(2023/Οκτώβριο-Νοέμβριο) αν συνεχιστεί το pattern, Elite 1 το 2015(Οκτώβριο) και Elite 2 το 2019(Νοέμβριο).

Γενικά αργεί ακόμα..Οπότε όποιος θέλει τώρα καλό controller ορμάει για το Elite 2.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Ψιλομετανιωσα που δε το πήρα στα ~80-100€ used από amazon..... 

Κολωσα στην ενσωματωμένη μπαταρία...

Κρίμα, η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολύ. Άλλα πράγματα θα έπρεπε να σε ανησυχούν στα elite. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...