Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το αριστερό trigger της κονσόλας είναι λίγο κολλώδες. δυστυχώς ενώ η κονσόλα έχει δύο χρόνια εγγύηση το χειριστήριο μαζί της έχει μόνο ένα!

πώς επιδιορθώνεται αυτό; 

Δημοσ.
Στις 20/4/2022 στις 4:57 ΜΜ, privateer είπε

Τα ίδια και τα ίδια. Ας τα έκανε full remastered τουλάχιστον .

1 ώρα πριν, The_Judas είπε

το αριστερό trigger της κονσόλας είναι λίγο κολλώδες. δυστυχώς ενώ η κονσόλα έχει δύο χρόνια εγγύηση το χειριστήριο μαζί της έχει μόνο ένα!

πώς επιδιορθώνεται αυτό; 

Επικοινώνησε αρχικά με την ms γιατί υπάρχει πιθανότητα να στο αντικαταστήσουν δωρεάν .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πρόβλημα είναι οτι το pad κάτω απο το trigger έχει φύγει απο το θέση και γι αυτό κολλάει στην κολλα από κάτω (απο το pad)!

το άνοιξα και έβαλα στην θέση του το pad και φαίνεται οκ τώρα.

τώρα που το άνοιξα κατάλαβα γιατί κάνει θόρυβο και το άλλο trigger, ειχε φύγει τελείως απο τη θεση του το pad. εύκολο fix και αυτό

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτ΄την βδομάδα θα έχουμε αρκετά νέα

- April 25, Diablo Immortal livestream
- April 25, Activision Blizzard financial results in the first quarter 2022
- April 25, Forza Horizon 5, series 7 update
- April 26, Overwatch 2 first beta test
- April 26, Microsoft financial results for the last quarter
- April 27, Halo Infinite: Season 2 livestream
- April 28, Activision Blizzard shareholder vote to approve Microsoft acquisition
- NPD results
- COD: Modern Warfare 2 (2022) first footage

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το σχόλιο μου αφορά γενικότερα τις κονσόλες και τα FPS παιχνίδια απλά το γράφω εδώ ως κάτοχος Series X.

Νext Gen κονσόλες, share button στο ΧΒΟΧ, adaptive triggers στo PS5 (γαμάτο σαν feature αλλά παράλληλα και παντελώς άχρηστο για εκείνους που παίζουν online) και ακόμα δεν έχουν βάλει paddles ή έστω απλά buttons για να μην χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να βγάζεις τους αντίχειρες από τα thumbsticks για reload, crouch, jump αλλαγή weapons κτλ.

Όταν παίζεις με k&m είναι αδιανόητο το δεξί σου χέρι να φύγει απ΄το ποντίκι για να πατήσει κάποιο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο. Εν έτη 2020 θα έπρεπε να βγαίνουν τουλάχιστον με 2 paddles/buttons στη πίσω μεριά τα οποία φυσικά θα μπορούν να δουλεύουν ανεξάρτητα εμπλουτίζοντας περισσότερο τα παιχνίδια και τις επιλογές του χρήστη, πχ άλλο κουμπί για crouch άλλο για prone.

Θα μου ήταν ενδιαφέρον να ακούσω απόψεις από χρήστες που παίζουν δεκαετίες FPS games με controllers.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παίζω fps από το 2013 σε κονσόλα. Μέχρι τότε έπαιζα με k&m σε πάρω PC. Τον τελευταίο χρόνο παίζω με το elite series 2. Καμία σχέση με τα απλά... Το θέμα ειναι ότι θα συνεχίσουν να τα πουλάνε ξεχωριστά για να βγάζουν χρήματα.. Δεν νομίζω να δούμε στις βασικές εκδόσεις τέτοια χειριστήρια δυστυχώς. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Core-X είπε

Οι κονσόλες δεν είναι PC φίλε μου να γεμίζουν όλα στην RAM για να μην περνάνε από 1000 bus(es)

CmdOzMx.png

image

Το μόνο θέμα του series είναι η διαμόρφωση στα dram modules που τα 10 GB είναι πριονοκορδέλα (560Gb/s) και τα άλλα 6 στα 320 που είναι πολύ πιο αργά - αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο γρήγορα από κάθε RAM στα PC.

Έχουν βέβαια το την σύγκρουση στην APU για το ποιος θα πάρει πιο γρήγορα Data και άρα πέφτει το effective bandwidth αλλά σε σχέση με τα PC: ΚΛΑΙΝ. 

Δεν θα πάω τώρα στα DSP που έχουν επίσης οι κονσόλες γιατί θα γίνει πανωλεθρία. 

Χρόνια πολλά btw!

Το θέμα είναι ότι διαθέσιμα για textures έχουν λιγότερο από 16GB μνήμη(Κάποιο μέρος πάει για το OS), θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω για τα next-gen games.

Βέβαια θα βγουν ενδιάμεσες κονσόλες ξανά με καλύτερα specs.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ παίζω fps από το 2013 σε κονσόλα. Μέχρι τότε έπαιζα με k&m σε πάρω PC. Τον τελευταίο χρόνο παίζω με το elite series 2. Καμία σχέση με τα απλά... Το θέμα ειναι ότι θα συνεχίσουν να τα πουλάνε ξεχωριστά για να βγάζουν χρήματα.. Δεν νομίζω να δούμε στις βασικές εκδόσεις τέτοια χειριστήρια δυστυχώς. 

Για το elite series εννοείται ότι έχουν κέρδος, για τα υπόλοιπα 3rd party παίρνουν ποσοστά ή τους πουλάνε την άδεια; Έστω 4 απλά πλαστικά κουμπιά θα μπορούσαν να τα έβαζαν, μιλάμε ότι τα παιχνίδια έχουν εξελιχθεί και τα χειριστήρια είναι σχεδόν τα ίδια κοντά 2 δεκαετίες.

Εγώ επειδή προερχόμουν από 20+ χρόνια PC gaming και δεν την πάλευα καθόλου στις αρχές αγόρασα έναν αντάπτορα για K&M ο οποίος δουλεύει καλύτερα από όσο περίμενα, κάνει πολύ καλή προσομοίωση. Η άνεση όμως που σου δίνει το controller είναι άλλη φάση ειδικά όσο περνάνε και τα χρόνια, όπως και το να παίζεις σε μεγάλο πάνελ (Tv). Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να παίζω παράλληλα και με το controller και έχω αρχίσει σιγά-σιγά να προσαρμόζομαι, έχω πολύ δρόμο βέβαια ακόμα για να φτάσω το επίπεδο που παίζω με K&M. Και κάπως έτσι άρχισαν να μου χτυπάνε οι τρομερές αδυναμίες των απλών χειριστηρίων, εκτός κι αν καταφέρει κανείς να παίζει με τον δεξιό δείκτη στα κουμπιά, πάρα πολύ άβολο για τα δικά μου χέρια μου τουλάχιστον.

Δημοσ.

3 ώρες πριν, privateer είπε

Από τα στοιχεία που βγήκαν από το NPD και πέρασε στο χαλαρό είναι ότι το καλύτερο accessory για τον Μάρτιο του 2022 ήταν το Elite Series 2 Controller και παραμένει λέει μέχρι και σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων accessories παρά τα όποια προβλήματα ακούγονται με drifting κτλ, εντυπωσιακό το λιγότερο μιας και δείχνει ότι ο κόσμος τα σκάει για premium controller. Έτοιμος ήμουν να το χτυπήσω και εγώ αλλά θα περιμένω το Elite 3.

adaddas.jpg.a363a27d03be89692b07f0d3be274e90.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...