Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εντάξει το ξεφτίλισες..PC με καλή GPU παίζει καλύτερα απ' τις κονσόλες. Πρόσφατο παράδειγμα τα χάλια του Elden Ring στο PS5 στο 60FPS mode.

Απλά τα έχουμε πει, η κονσόλα δεν έχει ανταγωνισμό στα 500Ε που κοστίζει. Σε 2 γενιές ακόμα GPU απλά θα μείνουν πολύ πίσω.

Κοίτα οι GPU που βγαίνουν τώρα με κατανάλωση 1 εκατομμύριο watt δεν παίζει να μείνουν πίσω ποτέ για αυτούς που θα σκάνε τα γκαφρά.

Εδώ και 2-3 χρόνια θα πώ, το να αγοράσεις δυνατό PC για gaming είναι ασύμφορο για αυτά που σου προσφέρει σχετικά με μια σύγχρονη κονσόλα + μια TV της προκοπής. Μακάρι να αλλάξει, ή να βγούν ανταγωνιστικές steam deck φάσεις

2 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Λοιπόν παίδες πιθανώς χαζή ερώτηση αλλά προσπαθω να γλιτώσω χρήμα. Μετακομιζω σε νεο σπιτι και το επιπλο της TV είναι πανακριβο. Θα υπαρχουν 2 γάτες στο σπιτι και δεν θελω να ρισκαρω την κονσολα. Σκέφτηκα λοιπον αφου το έπιπλο ειναι γερό ξυλο να κανω το εξης

Το ενα ντουλαπι εχει υψος 60cm και πλατος 40cm. To Series X είναι υψος 30cm και πλατος 15cm. Θέλω να βάλω το XBOX μέσα στο ντουλαπι να ανοιξω 1 τρυπα στο επιπλο και να βαλω εναν ανεμιστηρα. Σκέφτομαι αυτον Noctua NF-A20 chromax.black.swap Case Fan 200mm και να το συνδεσω στο xbox με ενα μετατροπεα 4pin to usb. Ο σκοπός μου, προφανως ειναι να βγαζει ο ανεμιστηρας τον ζεστο αερα απο το κλειστο ντουλαπι. Πανω σε αυτο εχω 3 αποριες

1. Χρειάζεται συγκεκριμενους ανεμιστηρες και καλωδια η θα παιζει ενας οποιοσδηποτε; Γιατι σκεφτομαι αυτα τα 2 https://www.skroutz.gr/s/25750582/Noctua-NF-A20-chromax-black-swap-Case-Fan-200mm-με-Σύνδεση-4-Pin-PWM.html και https://www.skroutz.gr/s/33212623/DeLock-Καλώδιο-USB-USB-A-male-4-pin-camera-plug-V6-1-5m-96001.html αλλά δεν εχω ιδεα τι παιζει με ραυματα.

2. Θεωρητικα θέλω να ξεκιναει ο ανεμιστηρας καθε φορά που θα ανοιγει το xbox. 

3. To ντουλαπι εχει ενα πολυ λεπτο τζαμι. Θα εχω θεμα με την επικοινωνια xbox-controller;

Στην ουσία θελω να κανω αυτο γιατι το επιπλο ειναι πανακριβο και μαρεσει και δεν θελω να το καταργησω για ενα φθηνοτερο αλλά ουτε θελω να αποκλεισω τις γατες απο τον μεγαλυτερο χώρο του σπιτιου η να κανουν καμια ζημια στην κονσολα.

Δεν βλέπω που λέει πόσα Volt είναι ο ανεμιστήρας... Γενικά γι αυτό που θες, που ουσιαστικά είναι να βγάζεις το ζεστό αέρα, δεν χρειάζεσαι και πάρα πολύ pressure/στροφες. Θέλεις να είναι μεγάλος, 5V - noctua overkill κατα την άποψή μου.

Επίσης το να έχεις PWM ανεμιστήρα χωρίς να έχεις controller είναι πεταμένα λεφτά. Πάρε έναν χωρίς PWM, κούμπωσε +5V, G και είσαι αρχηγόπουλο.

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το Trek to Yomi δεν ξέρω αν θα είναι goty ή απλά καλουτσικο. Οπτικά δίνει ρέστα αλλά έχω το gameplay ως μεγάλο ερωτηματικό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Core-X είπε

Αυτό πάντως πήρε και νωρίτερα ;)

1080@60 όχι 4Κ@60 με current gen patch.

Θα πάρουν και τα 2 update.

Δημοσ.

13 hours ago, Core-X said:

Αυτό πάντως πήρε και νωρίτερα ;)

Αλλο ενα παιχνιδι που πρεπει να παιξω. Μεχρι τωρα ειχα την δικαιολογια να περιμενω το next gen patch. Τωρα ποιος ξερει ποτε θα βγει.

Δημοσ.

γεια σας δεν ξερω αν εχει ερωτηθει και πριν αν ναι παρακαλω παραπεψτε με 

τι εχετε να μου προτεινεται σε headset wirelees να αγορασω για το xbox series x 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Donqihote είπε

γεια σας δεν ξερω αν εχει ερωτηθει και πριν αν ναι παρακαλω παραπεψτε με 

τι εχετε να μου προτεινεται σε headset wirelees να αγορασω για το xbox series x 

Hyperx Cloud FlightX

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...