Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, enable_your_mind said:

Απο την LG 49NANO86 , παω πλεον σε LG 55' OLED C1 ( επεσε στα 1000 ευρω εδω τσεχια ) .. Για να δουμε ποσο καλυτερα θα ειναι πλεον με την oled  το series x ...

μερα με νυχτα 😂

η 65αρα ποσο εχει εκει?

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, privateer είπε

μερα με νυχτα 😂

η 65αρα ποσο εχει εκει?

Ετσι θελω να πιστευω και εγω  , γιατι δεν ειναι και λιγα λεφτα.. η 65 αρα βλεπω τωρα κανει  1550.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τα της Sony,καλύτερα στο δίπλα θέμα,μην γ υρίσει σε VS.

Από εκεί και πέρα για το παραπάνω, δεν είναι θέμα μόνο αγγελιών(στις οποιες παίζει προφανώς ρόλο πόσο δημοφιλές είναι το κάθε παιχνίδι).

Εχεις επιλογές από σκρουτζ,bestprice,amazon,cdkeys,ebay και πάει λέγοντας,και φυσικά δεν χρειάζεται με το ζόρι να το αγοράσεις day one.

Αρα δεν έχει νόημα να μιλάμε για αγορά 70 και 80ευρώ λες και ο μόνος μας τρόπος αγοράς είναι από τις μεγάλες αλυσίδες,που όντως κάνουν εκπτώσεις μια στο τόσο.

Και ούτε όλα τα παιχνίδια είναι για να τα αγοράσεις full price όπως πχ αναφέρθηκε πιο πίσω για το Life Is Strange.

Το μόνο κακό στην περίπτωση του Xbox για την χώρα μας τουλάχιστον, είναι ότι δεν υπάρχει καλή διαθεσιμότητα στα περισσότερα παιχνίδια από τα εδώ καταστήματα,μετα τις πρώτες ημέρες.

Για παράδειγμα το πιο πρόσφατο Elden Ring και αυτή την στιγμή μόλις 4 καταστήματα το έχουν.

Τι να σου πω διαφωνώ 100% και με το ότι υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα παιχνιδιών, αλλα και να υπήρχε δεν είναι κάπως σχετικό με την συζήτηση που γινόταν, αλλα σίγουρα διαφωνώ και με το ότι η αύξηση των 10 euro δεν είναι ύπουλη και εκμεταλλεύεται καθαρά το ότι δεν υπήρχε xbox στην προηγουμενη γενιά. Δε χρειάζεται να το συγκρίνουμε καν με το τι κάνει η microsoft, από μονο του αν το δεις σαν κίνηση σε ένα σύμπαν που δεν υπάρχει xbox είναι άτιμο, χωρίς να συμπεριλαμβάνεις όλες τις άλλες πολιτικές.

Από εκεί και πέρα αποφεύγω να ασχολούμαι με το τι κάνει η sony σε forum γιατί με έχει διώξει τελείως από την πλατφόρμα της, αλλα το να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα κάνει κακό μονο σε εμάς.

Επεξ/σία από Akis0123
Δημοσ.

Συνεχιζει να μειωνει την ψαλιδα των πωλησεων το xbox , παλι μπροστα σε πωλησεις για αρκετες εβδομαδες τωρα. Οπως φαινεται αυτη η γενια θα ειναι πολυ κοντα. 
Μεσα στο 2023 θα ξεκαθαρισει που θα σκασουν κ αρκετα next gen παιχνιδακια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Core-X είπε

Το κυριότερο είναι ότι ανοίγει και την ψαλίδα και στις επιδόσεις

Άλλο ένα παιχνίδι μετά το Hitman 3, Farcry 6 που οι διαφορές είναι πολύ πιο μεγάλες από ότι υπονοούν τα 2(?) TF διαφορά.

Σε κάποια σημεία το Series X όπως δείχνει και το videο κάνει render 4x pixels....

Ε ενταξει ρε συ για τις επιδοσεις τα βλεπαμε. Μην κοιτας που στα περισοτερα παιχνιδια κανουν parity οι devs. Αν ξεδιπλωσουν τη δυναμη του series x δεν συγκρινετε με το ps5 !

Εχει κανει τρομερη δουλεια στο Χ αλλα κ στο s η microsoft. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα.

το φθηνότερο χειριστήριο αυτή τη στιγμή κάνει €80 !!! 

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εναλλακτική; €80  μου φαίνονται τραγικά πολλά!

Δημοσ.
14 minutes ago, AfterForever said:

Καλημέρα.

το φθηνότερο χειριστήριο αυτή τη στιγμή κάνει €80 !!! 

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη εναλλακτική; €80  μου φαίνονται τραγικά πολλά!

Ψάξε amazon ή σε κάποιο ευρωπαϊκό site της Microsoft.

Εκτός αν πας σε μεταχειρισμένο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2022 στις 5:39 ΜΜ, gregpec2 είπε

Και εγώ pc gamer είμαι, απλά λόγω καταστάσεων (τιμές hw στα ύψη), πήρα κονσόλα, και ομολογουμένως την έχω κατα-ευχαριστηθεί.

Και να σου πω και κάτι; Μετά από χρόνια μου έφυγε το <<άγχος>> της αναβάθμισης.

+ το άγχος αν θα παίξει το crack :lol:

Επίσης το άγχος για  τις ρυθμίσεις γραφικών, που ενώ έχεις δώσει πχ 1000 ευρώ τελικά το παίζεις με το ζόρι στο medium :mad:

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

+ το άγχος αν θα παίξει το crack :lol:

Επίσης το άγχος για  τις ρυθμίσεις γραφικών, που ενώ έχεις δώσει πχ 1000 ευρώ τελικά το παίζεις με το ζόρι στο medium :mad:

Εντάξει το ξεφτίλισες..PC με καλή GPU παίζει καλύτερα απ' τις κονσόλες. Πρόσφατο παράδειγμα τα χάλια του Elden Ring στο PS5 στο 60FPS mode.

Απλά τα έχουμε πει, η κονσόλα δεν έχει ανταγωνισμό στα 500Ε που κοστίζει. Σε 2 γενιές ακόμα GPU απλά θα μείνουν πολύ πίσω.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν παίδες πιθανώς χαζή ερώτηση αλλά προσπαθω να γλιτώσω χρήμα. Μετακομιζω σε νεο σπιτι και το επιπλο της TV είναι πανακριβο. Θα υπαρχουν 2 γάτες στο σπιτι και δεν θελω να ρισκαρω την κονσολα. Σκέφτηκα λοιπον αφου το έπιπλο ειναι γερό ξυλο να κανω το εξης

Το ενα ντουλαπι εχει υψος 60cm και πλατος 40cm. To Series X είναι υψος 30cm και πλατος 15cm. Θέλω να βάλω το XBOX μέσα στο ντουλαπι να ανοιξω 1 τρυπα στο επιπλο και να βαλω εναν ανεμιστηρα. Σκέφτομαι αυτον Noctua NF-A20 chromax.black.swap Case Fan 200mm και να το συνδεσω στο xbox με ενα μετατροπεα 4pin to usb. Ο σκοπός μου, προφανως ειναι να βγαζει ο ανεμιστηρας τον ζεστο αερα απο το κλειστο ντουλαπι. Πανω σε αυτο εχω 3 αποριες

1. Χρειάζεται συγκεκριμενους ανεμιστηρες και καλωδια η θα παιζει ενας οποιοσδηποτε; Γιατι σκεφτομαι αυτα τα 2 https://www.skroutz.gr/s/25750582/Noctua-NF-A20-chromax-black-swap-Case-Fan-200mm-με-Σύνδεση-4-Pin-PWM.html και https://www.skroutz.gr/s/33212623/DeLock-Καλώδιο-USB-USB-A-male-4-pin-camera-plug-V6-1-5m-96001.html αλλά δεν εχω ιδεα τι παιζει με ραυματα.

2. Θεωρητικα θέλω να ξεκιναει ο ανεμιστηρας καθε φορά που θα ανοιγει το xbox. 

3. To ντουλαπι εχει ενα πολυ λεπτο τζαμι. Θα εχω θεμα με την επικοινωνια xbox-controller;

Στην ουσία θελω να κανω αυτο γιατι το επιπλο ειναι πανακριβο και μαρεσει και δεν θελω να το καταργησω για ενα φθηνοτερο αλλά ουτε θελω να αποκλεισω τις γατες απο τον μεγαλυτερο χώρο του σπιτιου η να κανουν καμια ζημια στην κονσολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...