Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

οι φανατικοί gamers παίζουν και αγοράζουν περισσότερο, οι day1 αγοραστές ομοίως, το ίδιο και οι περιστασιακοι gamers. Το gamepass είναι για όλους.

Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ στη ζωή μου 80αρια πάντα περιμένω 1-2 χρόνια να πέσουν οι τιμές στα ΑΑΑ αλλά και απο μένα βγάζει λεφτά η ms. 

Ανέκαθεν ήμουν pc gamer όπου τα παιχνίδια ήταν πιο φθηνά (ή τζάμπα 😛 ...)

Και εγώ pc gamer είμαι, απλά λόγω καταστάσεων (τιμές hw στα ύψη), πήρα κονσόλα, και ομολογουμένως την έχω κατα-ευχαριστηθεί.

Και να σου πω και κάτι; Μετά από χρόνια μου έφυγε το <<άγχος>> της αναβάθμισης.

Το περίεργο είναι οτι είμαι φανατικός gamer αλλά με τόσο πράμα που έχει το gamepass + το backlog που να προλάβω να αγοράσω κι όλας; 😁 

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

??

80 αρια δεν κάνουν τα παιχνίδια του PS;

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Και στο pc 60, 70 και σιγά σιγά και 80ευρώ αρχική τιμή έχουν τα παιχνίδια, δεν σημαίνει όμως ότι δεν τα βρίσκεις φθηνότερα.

Το δημοφιλές Elden Ring πχ με αρχική τιμη 70ευρώ, το έβρισκες στις αγγελίες από τις πρώτες ημέρες στα 40 και 45ευρώ(εγώ πχ 40 το πήρα μια μερά αφού βγήκε).

Φιλος μου αγόρασε πχ το Horizon στο ps5, 45ευρώ 2εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Ποσοι είναι αυτοί που δίνουν 70 και 80ευρώ για ότι νέο παιχνίδι κυκλοφορεί? Φθηνότερα δεν μπορούμε να αγοράσουμε τα παιχνίδια που βγαίνουν τις πρώτες εβδομάδες/μήνες?

42 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Ναι όπως και 70 σε xbox μεριά, δεν σημαίνει όμως ότι όλοι δίνουν 70ρια και 80ρια για ότι νέο παιχνίδι κυκλοφορεί,είτε σε xbox,είτε σε Playstation μεριά.

Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η ανησυχια με τις αρχικές τιμές των παιχνιδιών,αφού και pro gamepass εποχών δεν θυμάμαι πολλούς να έδιναν 70ρια για ότι νεο παιχνίδι έβγαινε.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες έχω δει παλαιότερα παιδιά που αγοράζουν τα ασύρματα ακουστικά για το series x από τη microsoft πχ Πολωνίας γιατι δεν τα βρίσκω στα δικά μαςκαταστήματα

Δεν βρίσκω άκρη να το κάνω . Ξέρει κάποιος που μπαίνω;

Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 6:12 ΜΜ, Fulgore είπε

Και στο pc 60, 70 και σιγά σιγά και 80ευρώ αρχική τιμή έχουν τα παιχνίδια, δεν σημαίνει όμως ότι δεν τα βρίσκεις φθηνότερα.

Το δημοφιλές Elden Ring πχ με αρχική τιμη 70ευρώ, το έβρισκες στις αγγελίες από τις πρώτες ημέρες στα 40 και 45ευρώ(εγώ πχ 40 το πήρα μια μερά αφού βγήκε).

Φιλος μου αγόρασε πχ το Horizon στο ps5, 45ευρώ 2εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.

Ποσοι είναι αυτοί που δίνουν 70 και 80ευρώ για ότι νέο παιχνίδι κυκλοφορεί? Φθηνότερα δεν μπορούμε να αγοράσουμε τα παιχνίδια που βγαίνουν τις πρώτες εβδομάδες/μήνες?

Ναι όπως και 70 σε xbox μεριά, δεν σημαίνει όμως ότι όλοι δίνουν 70ρια και 80ρια για ότι νέο παιχνίδι κυκλοφορεί,είτε σε xbox,είτε σε Playstation μεριά.

Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η ανησυχια με τις αρχικές τιμές των παιχνιδιών,αφού και pro gamepass εποχών δεν θυμάμαι πολλούς να έδιναν 70ρια για ότι νεο παιχνίδι έβγαινε.

Για εμενα προσωπικά και πολλούς άλλους φαντάζομαι, που δεν αγοράζουν δεύτερο χέρι παιχνίδια, δεν είναι τόσο απλό. 70 και 80 euro είναι υπερβολικά για εμενα day one αλλα το πρόβλημα δεν είναι τόσο η τιμή στο release, είναι ότι τα παιχνίδια μένουν σε αυτές τις τιμές για μήνες χωρίς να πέφτουν euro, το demon souls πχ μέχρι σήμερα έχει 40 euro στο skroutz, είναι 10 euro φθηνότερο του elden ring για το ps5. Σε εποχές ps3 αλλα και ps4 ίσως, παιχνίδι ακόμα και exclusive μετά από 6 7 μήνες ήταν στα 30 euro το πολύ, στον χρόνο 15 - 20.

Και κατά τη γνώμη μου το πιο ενοχλητικό είναι ότι η sony έφερε αυτή την αύξηση με την δικαιολογία ότι έχουν ανεβεί τα budget, όταν υπάρχουν παιχνίδια σαν το elden ring και το rdr2 που τα έβρισκες 55 euro δε μπορεί η sony  να χρεώνει το r&c πχ 70+ euro. Όλη της η πολιτική μετά την επιτυχία του ps4 που είχε πρακτικά ολόκληρη την αγορά αφού το xbox δεν υπήρχε, είναι questionable στην καλύτερη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Akis0123 είπε

Για εμενα προσωπικά και πολλούς άλλους φαντάζομαι, που δεν αγοράζουν δεύτερο χέρι παιχνίδια, δεν είναι τόσο απλό.

Εγώ αυτό που τονισα είναι ότι κακώς αναφέρονται συνέχεια τα 70ευρω,λές και δεν μπορείς να αγοράσεις φθηνότερα ακόμα και τις πρώτες ημέρες ή λές και σε υποχρεώνει κανείς με το ζόρι να αγοράσεις day one full price .

Γιατί πιο πίσω αυτό έγραψαν ορισμένοι.

Ρώτησε πχ στο εδώ θέμα, πόσοι είναι αυτοί που δίνουν 70(ή και 80)ευρώ για κάθε νέο μεγάλο τίτλο κυκλοφορεί εκτός gamepass. Δεν νομίζω να βρεις πολλούς(τα ίδια και στην διπλα μεριά φυσικά).

Οπως δεν θυμάμαι πολλούς να έδιναν 100ευρώ για να αγοράσουν στην προηγούμενη γενιά τις Ultimate edition διαφόρων exclusive πριν το gamepass.

Οπως πχ στις συνδρομές που έχουμε τα κλειδάδικα και δεν πληρώνουμε full price το gamepass ultimate, έτσι και στα παιχνίδια έχεις επιλογές,να τα βρεις φθηνότερα από 70ευρώ τον πρώτο καιρό.

Τα περί τιμολόγησης ps που στα περισσότερα που αναφέρεις συμφωνώ, είναι κουβέντα για το δίπλα θέμα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 50 ευρώ στην χειρότερη για παιχνίδι μηνός ζελατινατο και αυτό μόνο για ps4/ps5 game. Και ούτε θα δώσω ποτέ. Ας παίζω το παιχνίδι και ένα μήνα μετά.. Το backlog είναι απλά τεράστιο.. Το ίδιο κανω και στο switch μου. Στο one-s και στο series x μου έχω το game pass οπότε εκεί δεν αγοράζω έτσι και αλλιώς.. 😄

• Like 5
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγώ αυτό που τονισα είναι ότι κακώς αναφέρονται συνέχεια τα 70ευρω,λές και δεν μπορείς να αγοράσεις φθηνότερα ακόμα και τις πρώτες ημέρες ή λές και σε υποχρεώνει κανείς με το ζόρι να αγοράσεις day one full price .

Γιατί πιο πίσω αυτό έγραψαν ορισμένοι.

Ρώτησε πχ στο εδώ θέμα, πόσοι είναι αυτοί που δίνουν 70(ή και 80)ευρώ για κάθε νέο μεγάλο τίτλο κυκλοφορεί εκτός gamepass. Δεν νομίζω να βρεις πολλούς(τα ίδια και στην διπλα μεριά φυσικά).

Οπως δεν θυμάμαι πολλούς να έδιναν 100ευρώ για να αγοράσουν στην προηγούμενη γενιά τις Ultimate edition διαφόρων exclusive πριν το gamepass.

Οπως πχ στις συνδρομές που έχουμε τα κλειδάδικα και δεν πληρώνουμε full price το gamepass ultimate, έτσι και στα παιχνίδια έχεις επιλογές,να τα βρεις φθηνότερα από 70ευρώ τον πρώτο καιρό.

Τα περί τιμολόγησης ps που στα περισσότερα που αναφέρεις συμφωνώ, είναι κουβέντα για το δίπλα θέμα.

Κοίτα πρακτικά από αγγελίες όλος ο κόσμος δεν είναι εφικτό να αγοράσει παιχίδι μέσα στην βδομάδα ακόμα και να θέλει. Πόσες αγγελίες βγαίνουν ενός καινούργιου παιχνιδιού τις πρώτες 10 μέρες? 30? 50? σίγουρα όχι χιλιάδες, τώρα για keys, μπήκα από περιέργεια στο eneba να κοιτάξω τιμές και τα περισσότερα είναι πιο ακριβά από το skroutz για κάποιον λόγο.

Αλλα η ουσία δεν είναι αυτή, και στο xbox μπορείς να κανεις τον κασκαντέρ και να αλλάζεις regions αγοράζοντας παιχνίδια φθηνότερα, αλλα πόσοι το κάνουν? εγώ σίγουρα όχι, η ουσία είναι η επιλογή της sony και της κάθε sony να υοθετήσει αντικαταναλωτικές πολιτικές, θες price hike, θες αναβαθμίσεις γραφικών σε παιχνίδι που σου ανήκει επί πληρωμής, θες gt7. τίποτα από αυτά δεν βοηθάει κάποιον να δικαιολογήσει τις κινήσεις τις sony αυτήν την γενιά. Αν θες την γνώμη μου ο τρόπος που θα κερδίσει και η sony αλλα και οι χρηστες του ps είναι να βάλει όλα τα παιχνίδια της day one στο καινούργιο ps plus, και day one στο pc, έτσι και θα πουλάει πολλά παραπάνω εκατομμύρια παιχνίδια, και θα ανεβούν κατά πολύ οι συνδρομές, αλλα και οποιος θέλει συνεχίζει να αγοράζεις φυσικές εκδόσεις των παιχνιδιών.

Ούτος η άλλος πλέον ξέρουμε ότι η sony θα πάει multiplatform και αυτή σιγά σιγά, ο ίδιος ο jim ryan το έχει πει όσο πιο ξεκάθαρα γίνετε, το ποτε είναι το θέμα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, tsakolis είπε

Παίδες έχω δει παλαιότερα παιδιά που αγοράζουν τα ασύρματα ακουστικά για το series x από τη microsoft πχ Πολωνίας γιατι δεν τα βρίσκω στα δικά μαςκαταστήματα

Δεν βρίσκω άκρη να το κάνω . Ξέρει κάποιος που μπαίνω;

Προσωπικά έχω πάρει από Microsoft Store Ιρλανδίας, αν μπεις εκεί μετά εκεί που βάζεις τη διεύθυνση αποστολής σε αφήνει να επιλέξεις Ελλάδα. Πχ τα ακουστικά τα έχει εδώ https://www.microsoft.com/en-ie/d/xbox-wireless-headset/8z1dcql8z512?icid=Cat-Xbox-CP3-WirelessHeadset&activetab=pivot%3aoverviewtab

Μπορεί να γίνεται και από άλλες χώρες

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Akis0123 είπε

Κοίτα πρακτικά από αγγελίες όλος ο κόσμος δεν είναι εφικτό να αγοράσει παιχίδι μέσα στην βδομάδα ακόμα και να θέλει. Πόσες αγγελίες βγαίνουν ενός καινούργιου παιχνιδιού τις πρώτες 10 μέρες? 30? 50? σίγουρα όχι χιλιάδες, τώρα για keys, μπήκα από περιέργεια στο eneba να κοιτάξω τιμές και τα περισσότερα είναι πιο ακριβά από το skroutz για κάποιον λόγο.

Τα της Sony,καλύτερα στο δίπλα θέμα,μην γ υρίσει σε VS.

Από εκεί και πέρα για το παραπάνω, δεν είναι θέμα μόνο αγγελιών(στις οποιες παίζει προφανώς ρόλο πόσο δημοφιλές είναι το κάθε παιχνίδι).

Εχεις επιλογές από σκρουτζ,bestprice,amazon,cdkeys,ebay και πάει λέγοντας,και φυσικά δεν χρειάζεται με το ζόρι να το αγοράσεις day one.

Αρα δεν έχει νόημα να μιλάμε για αγορά 70 και 80ευρώ λες και ο μόνος μας τρόπος αγοράς είναι από τις μεγάλες αλυσίδες,που όντως κάνουν εκπτώσεις μια στο τόσο.

Και ούτε όλα τα παιχνίδια είναι για να τα αγοράσεις full price όπως πχ αναφέρθηκε πιο πίσω για το Life Is Strange.

Το μόνο κακό στην περίπτωση του Xbox για την χώρα μας τουλάχιστον, είναι ότι δεν υπάρχει καλή διαθεσιμότητα στα περισσότερα παιχνίδια από τα εδώ καταστήματα,μετα τις πρώτες ημέρες.

Για παράδειγμα το πιο πρόσφατο Elden Ring και αυτή την στιγμή μόλις 4 καταστήματα το έχουν.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την LG 49NANO86 , παω πλεον σε LG 55' OLED C1 ( επεσε στα 1000 ευρω εδω τσεχια ) .. Για να δουμε ποσο καλυτερα θα ειναι πλεον με την oled  το series x ...

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...