Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έβαλα χτες να κατεβάσω ένα παιχνίδι και στις ρυθμίσεις έχω επιλεγμένο το energy save έκλεισα το μηχάνημα και όταν ξανά άνοιξα είδα ότι δεν συνέχιζε να κατεβαίνει το παιχνίδι όντας κλειστώ.

Θεωρητικά αυτό δεν άλλαξε με το τελευταίο update? 

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι.

Αυτό που άλλαξε το τελευταίο system update είναι να γίνεται το system update σε ότι mode και να έχεις τη κονσόλα(Αν έχεις επιλέξει κι αυτό φυσικά(Settings - system - updates - keep my console up to date)).

Για να συνεχίζει να κατεβάζει τα παιχνίδια που θέλεις πρέπει να διαλέξεις το "instant on" όχι το "energy save"

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 3
Δημοσ.
15 hours ago, Paragontas-x said:

Όχι.

Αυτό που άλλαξε το τελευταίο system update είναι να γίνεται το system update σε ότι mode και να έχεις τη κονσόλα(Αν έχεις επιλέξει κι αυτό φυσικά(Settings - system - updates - keep my console up to date)).

Για να συνεχίζει να κατεβάζει τα παιχνίδια που θέλεις πρέπει να διαλέξεις το "instant on" όχι το "energy save"

Δεν είναι και για updates των παιχνιδιών;;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

image.png.e36d79ef6706e2b990ed9f75c4b0e6a0.png

Το δοκίμασα και δεν ισχύει. Το Είχα στο saver και δεν βρήκε update παιχνιδιου που εμφανίστηκε όταν άνοιξα την κονσολα 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dakangr είπε

Το δοκίμασα και δεν ισχύει. Το Είχα στο saver και δεν βρήκε update παιχνιδιου που εμφανίστηκε όταν άνοιξα την κονσολα

Μάλλον ήταν αυτό το update 😁

Δημοσ.

Όσο undewelmed ένιωσα από το Deaths Door τόσο καταρευχαριστήθηκα το Tunic.

Μιλάμε το παιχνίδι είναι καλύτερο και από τα μισά Ζέλντα είναι αυτό που λέμε ότι ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο.

Όποιος δεν το έχει παίξει πρέπει να το βάλει στην λίστα του άμεσα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Choutas είπε

Όσο undewelmed ένιωσα από το Deaths Door τόσο καταρευχαριστήθηκα το Tunic.

Μιλάμε το παιχνίδι είναι καλύτερο και από τα μισά Ζέλντα είναι αυτό που λέμε ότι ο μαθητής ξεπέρασε το δάσκαλο.

Όποιος δεν το έχει παίξει πρέπει να το βάλει στην λίστα του άμεσα.

Εμένα πάντως πιο πολύ με κέρδισε το Deaths Door,παρόλο που στο αρχικό κομμάτι μαρεσε πιο πολύ το Tunic.

Οχι ότι το tunic είναι χάλια, απλά πέραν από τον όμορφο οπτικό τομέα και το ενδιαφέρον concept με το βιβλίο, πέφτει αρκετά σε άλλα πράγματα όπως κάμερα,μάχη,exploration, εχθροί/bosses.Α και φυσικά στην ιστορία,γιατί έτσι οπως την παρουσιάζει είναι λίγο άστα να πάνε.

Και το πιο σπαστικό που δεν καταλαβαίνεις τα αντικείμενα που έχεις τι είναι/κάνουν,μέχρι να βρείς τις αντίστοιχες σελίδες τους(αν τις βρεις).

Και τα δυο είναι ωραία παιχνίδια για gamepass.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εμένα πάντως πιο πολύ με κέρδισε το Deaths Door,παρόλο που στο αρχικό κομμάτι μαρεσε πιο πολύ το Tunic.

Οχι ότι το tunic είναι χάλια, απλά πέραν από τον όμορφο οπτικό τομέα και το ενδιαφέρον concept με το βιβλίο, πέφτει αρκετά σε άλλα πράγματα όπως κάμερα,μάχη,exploration, εχθροί/bosses.Α και φυσικά στην ιστορία,γιατί έτσι οπως την παρουσιάζει είναι λίγο άστα να πάνε.

Και το πιο σπαστικό που δεν καταλαβαίνεις τα αντικείμενα που έχεις τι είναι/κάνουν,μέχρι να βρείς τις αντίστοιχες σελίδες τους(αν τις βρεις).

Και τα δυο είναι ωραία παιχνίδια για gamepass.

Εγώ θεωρώ το difficulty του εξαιρετικό. Αν κάνεις upgrade τα σκιλς νικάς τα bosses εύκολα αν όχι έχεις πρόκληση στο gameplay, αν χρησιμοποιήσεις το κλαδί σε όλο το παιχνίδι μιλάμε για dark souls πραγματική φάση. Άρα το παιχνίδι έχει μια κάζουαλ Ζέλντα δυσκολία με τη πιθανότητα να δυσκολέψει αρκετά αν το θελήσει κάποιος. Εμένα το exploration πάντως μου άρεσε το κάθε μέρος έχει αισθητική και το να βρεις τι πρέπει να κάνεις θέλει λίγο σκέψη δεν είναι παντελώς γραμμικό.

Με βλέπω για Link's Awakening μετά από το Tunic γιατί αυτό το παιχνίδι μου θύμισε περισσότερο και τώρα θέλω να το ξαναπαίξω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...