Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άντε να δούμε πότε θα ξανά βάλουν τον χειρισμό της κονσόλας από το χειριστήριο της ΤV . Που δούλευε μια χαρά μέχρι που το αφαίρεσαν

Δημοσ.

To support της MS απλά δεν υπάρχει. Μου είχαν βγάλει λίγο drift τα thumbsticks από τους πρώτους 3 μήνες αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό και το άφησα μέχρι που χειροτέρεψε ειδικά το αριστερό και αποφάσισα να το στείλω RMA. Το καλύτερο απ'όλα είναι ότι έρχεται η UPS στη πόρτα σου παραλαμβάνει και στο επιστρέφει, δεν κουνιέσαι καθόλου κυριολεκτικά.

Το controller που μου έδωσαν είναι καινούριο.

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

To support της MS απλά δεν υπάρχει. Μου είχαν βγάλει λίγο drift τα thumbsticks από τους πρώτους 3 μήνες αλλά δεν ήταν τόσο τραγικό και το άφησα μέχρι που χειροτέρεψε ειδικά το αριστερό και αποφάσισα να το στείλω RMA. Το καλύτερο απ'όλα είναι ότι έρχεται η UPS στη πόρτα σου παραλαμβάνει και στο επιστρέφει, δεν κουνιέσαι καθόλου κυριολεκτικά.

Το controller που μου έδωσαν είναι καινούριο.

Το controller που σου έδωσαν είναι refurbished. Αυτό ξέρω εγώ τουλάχιστον ότι κάνει η ms στα controllers. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Το controller που σου έδωσαν είναι refurbished. Αυτό ξέρω εγώ τουλάχιστον ότι κάνει η ms στα controllers. 

Κι εγώ για refurbished ξέρω αλλά πραγματικά ποια η διαφορά; Ίσως ήταν DOA για κάποιο άλλο λόγο και το επισκεύασαν. Τα πλαστικά του είναι καινούρια και άφθαρτα, το νιώθω και στο grip, όπως επίσης και τα κουμπιά του είναι απάτητα. Επίσης ήθελε update μόλις το σύνδεσα με την κονσόλα.

• Like 4
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Κι εγώ για refurbished ξέρω αλλά πραγματικά ποια η διαφορά; Ίσως ήταν DOA για κάποιο άλλο λόγο και το επισκεύασαν. Τα πλαστικά του είναι καινούρια και άφθαρτα, το νιώθω και στο grip, όπως επίσης και τα κουμπιά του είναι απάτητα. Επίσης ήθελε update μόλις το σύνδεσα με την κονσόλα.

Καλά δεν είπα εγώ ότι επειδή είναι refurbished είναι για πέταμα. Μια χαρά σαν καινούριο είναι. 3 έχω πάρει μέχρι στιγμής. Απλά είπα πως δεν παίρνεις καινούριο. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Καλά δεν είπα εγώ ότι επειδή είναι refurbished είναι για πέταμα. Μια χαρά σαν καινούριο είναι. 3 έχω πάρει μέχρι στιγμής. Απλά είπα πως δεν παίρνεις καινούριο. 

Ναι ρε συ συμφωνώ μαζί σου δεν το έγραψα ειρωνικά🤣 Απλα μου έκανε εντύπωση για αυτό και το ανέφερα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/4/2022 στις 1:40 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

Σκεφτομαι να παρω το nba 2k22 για το series x μου. Ποιο ειναι το σωστο? 

Έχει το σηματάκι με το XS, προφανώς και σε ενδιαφέρει η απλή έκδοση που είναι και η φθηνότερη. Τέτοια εποχή εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα εκτός κι αν το έβρισκα στα ~10€ και ήθελα απλά να έχω ένα μπασκετάκι για να παίζω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Έχει το σηματάκι με το XS, προφανώς και σε ενδιαφέρει η απλή έκδοση που είναι και η φθηνότερη. Τέτοια εποχή εγώ πάντως δεν θα το αγόραζα εκτός κι αν το έβρισκα στα ~10€ και ήθελα απλά να έχω ένα μπασκετάκι για να παίζω.

το εχει στα 24 € περιπου σε eneba για αυτο το σκεφτομαι . Δεν τρελαινομαι για να περιμενω το NBA 2K23 ή οπως αλλιως θα λεγεται απλα ενα μπασκετακι να περναω την ωρα μου ψαχνω . Τωρα παιζω το nba live 19 στο game pass . Την απλη εκδοση θελω ναι 

Δημοσ.

Έχω τρεις συνδεδεμένους δίσκους πάνω

Για ποιο λόγο ξέρετε όταν κάνει update σε παιχνίδια που έχω ορίσει να βρίσκονται σε εξωτερικό δίσκο μου τα μεταφέρει στον internal ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...