Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μ@λακια πεζεται με το dolby atmos ,κάθε φορά που βάζω τα ακουστικα πρεπει να ανοίγω και το application του dolby atmos και να κανω και μια σκρολ  τα features για να να καταλαβω ότι τότε ανοιξε.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Τι μ@λακια πεζεται με το dolby atmos ,κάθε φορά που βάζω τα ακουστικα πρεπει να ανοίγω και το application του dolby atmos και να κανω και μια σκρολ  τα features για να να καταλαβω ότι τότε ανοιξε.

Μου το κάνει και μένα αλλά σπάνια ,όχι κάθε φορά. Μου το έχει κάνει και στα ηχεία ,αλλά και στο pc 2 φορές 

Δημοσ.

+1 από εμένα στην MS.Χάλασε το controller και ενώ είχε λήξει η εγγύηση του 29/3/2022 κάνοντας chat με το support μου έκαναν επέκταση εγγύησης και μου έστειλαν service order για αντικατάσταση.

• Like 5
Δημοσ.

καλα το support τους ειναι σε αλλο επιπεδο ... Θυμαμαι στο 360 μου που εβγαλε RROD και το εστειλα εκτος εγγυησης επειτα απο επικοινωνια μαζι τους γιατι μου ειπαν ναι μεν εινια εκτος εγγυησης αλλα επειδη ειναι γνωστο προβλημα θα το δεχτουμε . Και ξεχναω μεσα στο drive αντεγραμμενο παιχνιδι που απο εξω εγραφα και το ονομα του και το αντιλαμβανομαι το βραδυ ενω ο κουριερ το ειχε παρει ηδη το μεσημερι νωρις . και λεω ενταξει δεν θα μου στειλουν πισω ουτε το χαλασμενο .... και οχι μονο μου εκαναν αντικατασταση αλλα το δισκακι το αντεγραμμενο μου το ειχαν κολλησει και με χαρτοταινια πανω στην νεα κονσολα .......... !

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτά τα κάνει μια εταιρεία που την ενδιαφέρουν πραγματικά οι πελάτες της.

Συμφωνω απολυτα . Επαιζα αντεγραμμενα και το ηξεραν παρολαυτα εκαναν τα στραβα ματια . Αλλη εταιρεια θα μου χρεωνε και τον ελεγχο 

• Like 1
Δημοσ.

Στο xbox one s η μικρή είχε αδειάσει ένα μπουκάλι νερό μέσα στον εξαερισμό και τα είχε κάψει όλα.Μου την έφτιαξαν την κονσόλα χωρίς μα και γιατί.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

Και ενα καλο νεο ανακοινωθηκε  νεο Tomb Raider.Λογικα σε pc/series xbox και ps5.

Μολις ξεκινησε η αναπτυξη του

Δλδ σε 5 χρονια στις οθονες μας

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Μολις ξεκινησε η αναπτυξη του

Δλδ σε 5 χρονια στις οθονες μας

Καλά ναι τουλάχιστον 3 χρόνια - Επίσης αλήθεια, όσο και να γουστάρω τα tomb raider και την πολύ καλή δουλειά που έκανε το στούντιο στα προηγούμενα, έχω χάσει τελείως το ενδιαφέρον μου για το story κτλ. Μπορεί να είμαι μόνο εγώ βέβαια

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Ρε παιδια παιζει να βρουμε καπου σε κανονικη τιμη τα Wireless ακουστικα; Εψαξα σε ολα τα ευρωπαικα Amazon

Πάρε αυτά, είναι καλύτερα. Μόνο που δεν έχουν bluetooth.

Screenshot_20220406-165233_Skroutz.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

εχουμε κανενα νεο για το fall guys στο xbox ; Ειχαν πει καλοκαιρι του 2021 μετα πιασαμε 2022 οταν βγηκε η τελευταια season ειπαν ερχεται ... αλλα τιποτα ακομα :( εχω λιωσει με την μικρη το stumble guys στο κινητο αλλα θελω το fall guys στην κονσολα ρε γαμωτο :( 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...