Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει να έχει καλά παιχνίδια όχι ΑΑΑ.

Όταν μπαίνουν triple A τα κατακρίνουμε για το που οδεύει το gaming που έχει γίνει άψυχο και μονότονο και θέλουμε indies που δίνουν φρεσκάδα και όταν γίνεται το αντίθετο πάλι το κατακρίνουμε ...Τι θέμε τελικά;😂😂😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To GP νομίζω είχε πει για 1 ΑΑΑ το εξάμηνο, το Halo μπήκε το Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά οπότε έχουμε ακόμα καιρό. Και υπάρχουν πολλά στο lineup, κυρίως από Bethesda μεριά. Δεν ξέρω αν και το Guardians of the Galaxy θεωρείται ΑΑΑ, θα μπορούσε πάντως.

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Όταν μπαίνουν triple A τα κατακρίνουμε για το που οδεύει το gaming που έχει γίνει άψυχο και μονότονο και θέλουμε indies που δίνουν φρεσκάδα και όταν γίνεται το αντίθετο πάλι το κατακρίνουμε ...Τι θέμε τελικά;😂😂😂😂😂

Σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια βαδίζει η ανθρωπότητα τελικά...🙄

Δημοσ.
5 minutes ago, thagkol said:

To GP νομίζω είχε πει για 1 ΑΑΑ το εξάμηνο, το Halo μπήκε το Νοέμβριο αν θυμάμαι καλά οπότε έχουμε ακόμα καιρό. Και υπάρχουν πολλά στο lineup, κυρίως από Bethesda μεριά. Δεν ξέρω αν και το Guardians of the Galaxy θεωρείται ΑΑΑ, θα μπορούσε πάντως.

Εχουν πει θελουν να εχουν απο τα δικα τους στουντιο καθε τετραμηνο καποιο μεγαλο παιχνιδι. Λογικα απο τελος 22 αν γινει κατι τετοιο. Εννοειται παντως μπορεις να βαλεις το GOTG στην ΑΑΑ κατηγορια. Βασικα θα ελεγα ειναι ορισμος του συγχρονου ΑΑΑ με τα καλα και τα κακα του. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αναλόγως τι εννοούμε ΑΑΑ. Αν πάμε με τη λογική των τίτλων που βγαίνουν από μεγάλα Studios, τότε να τα βράσω τα ανακυκλωμένα ΑΑΑ που βλέπουμε κάθε χρόνο cough Ubisoft cough. 

Καλύτερα να έχουμε αξιόλογα games κι ας είναι και από μικρά ή άγνωστα studios. Τρανό παράδειγμα παιχνιδιού που έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς μεγάλους, το Plague Tale: Innocence. Χωρίς να έχει βγει από μεγάλο studio, είχε story και ουσία που θα ζήλευαν πολλοί.

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει να έχει καλά παιχνίδια όχι ΑΑΑ.

Αν θέλω indie υπάρχουν και το γνωστά fanatical, humble που σου βγαίνουν 50 λεπτά το ένα και τα κρατάς για πάντα.

Η αναλογία ΑΑ/ΑΑΑ με indie τους τελευταίους μήνες γέρνει αδικαιολόγητα και παραπάνω από ότι μου αρέσει προς τα indie.

Τα ίδια λέμε και για την συνδρομή gold που το τελευταίο ΑΑΑ που έβαλε που δεν ήταν τις Microsoft ήταν το Phantom Pain 5 χρόνια πίσω..

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Choutas said:

Αν θέλω indie υπάρχουν και το γνωστά fanatical, humble που σου βγαίνουν 50 λεπτά το ένα και τα κρατάς για πάντα.

Επειδή ενδιαφέρομαι για μερικά να σου δώσω μια λίστα να μου τα βρεις με 50 λεπτά το ένα? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Choutas είπε

Η αναλογία ΑΑ/ΑΑΑ με indie τους τελευταίους μήνες γέρνει αδικαιολόγητα και παραπάνω από ότι μου αρέσει προς τα indie.

Τα ίδια λέμε και για την συνδρομή gold που το τελευταίο ΑΑΑ που έβαλε που δεν ήταν τις Microsoft ήταν το Phantom Pain 5 χρόνια πίσω..

Κάποιος άλλος θα σου πει αν θέλω ΑΑΑ θα πάω να τα σκάσω να το παίξω στην ώρα του. 

Και τι σχέση έχουν δύο καταστήματα για PC με μια κονσόλα; 

Καταλαβαίνω να μην σου αρέσει προσωπικά, αλλά όπως είπες αυτή είναι η υπηρεσία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, NickTG είπε

Επειδή ενδιαφέρομαι για μερικά να σου δώσω μια λίστα να μου τα βρεις με 50 λεπτά το ένα? 

Δες τα bundle και αν σου αρέσει κάτι το παίρνεις. Σου είπα εγώ ότι θα σου βρω συγκεκριμένα παιχνίδια  που αρέσουν σε εσένα 50 λεπτά και μου το λες;

Η συνδρομή στο Humble κάνει από 6 μέχρι 12 ευρώ το μήνα ανάλογα με την προσφορά που ποικίλει. Έχουν δώσει και Slay the Spire και Darkest Dungeon και ότι μπορείς να φανταστείς με την εξαευρη το μήνα 50 λεπτά το ένα βγαίνει. Έχεις και το Humble Trove αν θέλεις να παίξεις ένα τυχαίο indie.

20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Κάποιος άλλος θα σου πει αν θέλω ΑΑΑ θα πάω να τα σκάσω να το παίξω στην ώρα του. 

Και τι σχέση έχουν δύο καταστήματα για PC με μια κονσόλα; 

Καταλαβαίνω να μην σου αρέσει προσωπικά, αλλά όπως είπες αυτή είναι η υπηρεσία. 

Η υπηρεσία είχε και GTA δις και Red Dead,.Metro Exodus, Devil May Cry,  Tomb Raider, Nier Automata.

Αν δηλαδή βλέπω ότι έχουν φύγει ΑΑΑ τίτλοι και ότι μπαίνεις είναι indie μόνο εγώ τότε τι να πω.

Επεξ/σία από Choutas
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Choutas είπε

Δες τα bundle και αν σου αρέσει κάτι το παίρνεις. Σου είπα εγώ ότι θα σου βρω συγκεκριμένα παιχνίδια  που αρέσουν σε εσένα 50 λεπτά και μου το λες;

Η συνδρομή στο Humble κάνει από 6 μέχρι 12 ευρώ το μήνα ανάλογα με την προσφορά που ποικίλει. Έχουν δώσει και Slay the Spire και Darkest Dungeon και ότι μπορείς να φανταστείς με την εξαευρη το μήνα 50 λεπτά το ένα βγαίνει. Έχεις και το Humble Trove αν θέλεις να παίξεις ένα τυχαίο indie.

Η υπηρεσία είχε και GTA δις και Red Dead,.Metro Exodus, Devil May Cry,  Tomb Raider, Nier Automata.

Αν δηλαδή βλέπω ότι έχουν φύγει ΑΑΑ τίτλοι και ότι μπαίνεις είναι indie μόνο εγώ τότε τι να πω.

Πήρα το bundle αλλά κοίτα να δεις ένα πρόβλημα που έτυχε... Δεν είναι για Xbox. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Choutas said:

Άρα λοιπόν μιλάμε για τυχαία indies που μπορεί κάποια στιγμή μαζί με μερικά ακόμα που δεν θες να βγουν στα 50 λεπτά το ένα. 

Πόσα από αυτά είναι day 1 στις τιμές αυτές όπως βάζει το game pass? 

Και γιατί μας ενδιαφέρουν τιμές από άλλα τυχαία indies σε άλλη πλατφόρμα εφόσον μιλάμε για το game pass? 

@xavier

Που ακριβώς μπερδεύτηκες? Το παθαίνεις συχνά εν τω μεταξύ. Ίσως πρέπει να το κοιτάξεις. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 2
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...